Canon MAXIFY MB2750-serien

MAXIFY MB2750-serien

Allt-i-ett-enhet med färg för hemmakontor. Canon MAXIFY MB2750-serien tillhandahåller mobil utskrift och molnintegrering, samtidigt som dess papperskapacitet på 500 ark och snabba utskriftshastighet på 24 sidor per minut i svartvitt maximerar produktiviteten.

MAXIFY MB2750

Fördelar

 • Verklig produktivitet: 24 sidor/min i svartvitt/15,5 sidor/min i färg
 • Wi-Fi- och LAN-anslutning för utskrift och scanning
 • Skriv ut från och scanna till molntjänster
 • 1 200 sidors bläckkapacitet i svartvitt och 900 sidor i färg
 • Stor kapacitet på 500 ark och en automatisk dokumentmatare för 50 ark

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon MAXIFY MB2750-serien

För hemmakontor som kräver produktivitet


En fullutrustad skrivare, scanner, kopiator och fax utformad för hemmakontor. Med en stor papperskassett för 500 ark och en automatisk dokumentmatare för 50 ark, producerar Canon MAXIFY MB2750-serien enastående utskrifter i med djup svärta, livfulla färger och skarp text tack vare sitt rep- och friktionsbeständiga DRHD-bläck. Denna kvalitet kommer inte på bekostnad av utskriftshastigheten: skriv ut A4 med ultrasnabba 24 sidor per minut i svartvitt och 15,5 sidor per minut i färg (och den första sidan skrivs ut på bara 6 sekunder).

Minimera driftskostnaderna


Från låg energiförbrukning på bara 0,2 kWh (TEC) till de individuellt utbytbara färgpatronerna – ekonomin har prioriterats. De svarta patronerna har en ISO-kapacitet på 1 200 sidor och färgpatronerna 900 sidor. Flerpacksalternativet med 4 färger innehåller en fullständig uppsättning utbytespatroner, för ännu mer värde.

Designad för produktivitet


Dubbelsidig utskrift och stöd för flera olika pappersformat och -typer, från vanligt A4-papper till etiketter, kuvert, fotopapper och till och med dubbelsidig ID-kortskopiering gör det lätt att hantera vanliga kontorsutskrifter. Utskrift, kopiering, scanning och faxning är bara några tryck borta, med en responsiv 7,5 cm (3”) TFT-pekfärgskärm med förbättrat gränssnitt.

Förberedd för mobilen, molnet och produktivitet


Stöd för Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria och appen Canon PRINT för snabb och enkel utskrift och scanning från mobila enheter. Du kan skriva ut från molnet och scanna och spara dokument till molntjänster. Tjänster som kan användas inkluderar Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive och Concur. Det inbyggda åtkomstpunktläget innebär att användare med smarta enheter kan ansluta till skrivaren utan att gå via ett Wi-Fi-nätverk.

Omfattande övervaknings- och underhållsfunktioner


IP-adressfiltrering ger möjlighet till begränsad åtkomst, då man bara ger åtkomst till ett begränsat antal användare samtidigt som SMTP-e-poststöd gör det möjligt att scanna till e-post på ett säkert sätt. Ett utbud av ytterligare alternativ gör det möjligt för systemadministratörer att snabbt och enkelt konfigurera skrivaren och begränsa åtkomst till vissa funktioner, t.ex. scanna-till-USB.

Nätverksintegrering


IT-chefer och systemadministratörer kommer att uppskatta Canon MAXIFY MB2750-seriens SNMP-kompatibilitet (Simple Network Management Protocol), som gör det enkelt att hantera och integrera enheten i befintliga kontorsnätverk. SNMP möjliggör många underhållsövervakningsfunktioner, som kontroll av bläcknivåer, felstatus och sidantal.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon MAXIFY MB2750-serien, dess funktioner och vad den kan göra.

Quick 1st Print

Första utskriften på 6 sek

50-sheet ADF

Automatisk flersidig kopiering

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Använd trådlöst och dela

500 Sheet Capacity

Produktiv pappershantering

Touch Screen

Lättanvänd 7,5 cm (3") touchskärm

Scan to Cloud

Överför dokument till molntjänster*

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

High Page Yield

Effektivt XL-bläck

 • MAXIFY MB2750-serien
 • Nätkabel
 • Bläckpatroner för installation
 • Installations-CD för Windows (Mac-drivrutiner finns tillgängliga online)
 • Handböcker
 • Fax-/telefonsladd

MAXIFY MB2750-serien Betyg och recensioner

Modeller i serien*

MAXIFY MB2750
MAXIFY MB2755
* vissa modeller finns endast tillgängliga i utvalda butiker.