Canon MAXIFY MB5450-serien

Den kompletta lösningen för det mindre kontoret

För effektiva utskrifter på små kontor utan att man behöver kompromissa med prestandan, kvaliteten eller tillförlitligheten – MAXIFY MB5450-serien är det perfekta valet. Med högkvalitativt, överstrykningståligt bläck, Wi-Fi och Ethernet-anslutning och dubbelsidig scanning i ett svep kan du skriva ut stora mängder, snabbare än någonsin tidigare.

Se funktionerna för MAXIFY MB5450-serien i aktion

Snabba utskrifter och scanning

Canon MB5450-quick first print

Snabba utskrifter och scanning

Snabb första utskrift ger en mycket kort tid till första utskrift (FPOT), ca 6 sekunder för svartvitt. Du kan också snabbt scanna båda sidorna av ett dokument i ett svep med en dubbelsidig automatisk dokumentmatare (ADF).

Visa video

Anslutningsmöjligheter

Printer Series connectivity

Anslutningsmöjligheter

Canon PRINT-appen för iOS och Android gör att du kan skriva ut och scanna via ett trådlöst nätverk. Med MAXIFY Cloud Link kan du också skriva ut från och scanna till populära molntjänster, bland annat Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive och Concur.

Visa video

Förbättra produktiviteten

Printers productivity

Förbättra produktiviteten

Med 500 arks kapacitet och jobbokningsfunktioner kan Somers 2 Mk II stödja flera användare i kontorsmiljöer med hög aktivitet.

Visa video

Ekonomisk

MB5450 Series economical printing

Ekonomisk

Med låg strömförbrukning, låg kostnad per sida, hög sidkapacitet (2 500 svartvita utskrifter och 1 500 i färg) och bläck i flerpack kan du lita på att dina utskrifter är så ekonomiska som möjligt.

Visa video

Fjärrhantering

Series remote management

Fjärrhantering

Med fjärrhantering kan du enkelt använda övervakningsfunktioner för underhåll, exempelvis bläcknivåvarningar, för att hålla verksamheten igång.

Visa video
Dual resistant high density ink

Utskrifter av hög kvalitet, varje gång

DRHD-bläck (Dual Resistant High Density) har utvecklats speciellt för företag. Det högkvalitativa bläcket ger dig levande färger, djup svärta och tydlig text.

Enkel att använda, enkel att vara produktiv med

En stor 8,8 cm touchskärm ger enkel åtkomst till alla funktioner i MAXIFY MB5450-serien. Förutom en rymlig arkmatare med plats för 500 sidor, en automatisk 50-arks dokumentmatare och dubbelsidig utskrift har MAXIFY MB5450-serien även stöd för en mängd olika pappersstorlekar och papperstyper – från vanligt A4-papper till etiketter, kuvert, fotopapper och även dubbelsidig kopiering av id-kort – du slipper stressen med vanliga utskriftsjobb på kontoret.

Låga driftskostnader

Med MAXIFY MB5450-serien uppnår du överlägsen utskriftskvalitet till låg kostnad. Låg strömförbrukning kombinerat med bläckkapacitet som ger 2 500 svartvita sidor och 1 500 sidor i färg gör att det nu tar längre tid innan du behöver byta ut bläckpatroner.

Canon xl ink

Enkel att hantera och underhålla

Simple network management protocol

Simple Network Management Protocol (SNMP) gör att du kan integrera din skrivare med din arbetsplats, vilket gör det enkelt att använda den som en del av ett produktivt kontor. MAXIFY MB5450-serien gör detta genom att ge dig möjlighet att spåra användningsloggar, bläcknivåer, felstatus och sidantal för alla skrivare i nätverket. Förutom detta kan du även filtrera efter IP-adresser för att begränsa åtkomst och tillhandahålla säker scanning till e-post.

Specifikationer

Första svartvita utskriften på 6 sek.

Scannar båda sidorna av dokumentet

Automatisk flersidig kopiering

Använd trådlöst och dela

Produktiv pappershantering

Lättanvänd 8,8 cm (3,5") touchskärm

Överför dokument till molntjänster

Klar för surfplatta och smartphone

3 års garanti

Fokusera på verksamheten, tack vare den trygghet som följer med 3 års garanti

Läs mer

Recensioner

Modeller i serien*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
* vissa modeller finns endast tillgängliga i utvalda butiker.

Tillbehör

Du kanske också gillar...