Canon MAXIFY MB5450-serien

Den kompletta lösningen för det mindre kontoret

För effektiva utskrifter på små kontor utan att man behöver kompromissa med prestandan, kvaliteten eller tillförlitligheten – MAXIFY MB5450-serien är det perfekta valet. Med högkvalitativt, överstrykningståligt bläck, Wi-Fi och Ethernet-anslutning och dubbelsidig scanning i ett svep kan du skriva ut stora mängder, snabbare än någonsin tidigare.

Dual resistant high density ink

Utskrifter av hög kvalitet, varje gång

DRHD-bläck (Dual Resistant High Density) har utvecklats speciellt för företag. Det högkvalitativa bläcket ger dig levande färger, djup svärta och tydlig text.

Enkel att använda, enkel att vara produktiv med

En stor 8,8 cm touchskärm ger enkel åtkomst till alla funktioner i MAXIFY MB5450-serien. Förutom en rymlig arkmatare med plats för 500 sidor, en automatisk 50-arks dokumentmatare och dubbelsidig utskrift har MAXIFY MB5450-serien även stöd för en mängd olika pappersstorlekar och papperstyper – från vanligt A4-papper till etiketter, kuvert, fotopapper och även dubbelsidig kopiering av id-kort – du slipper stressen med vanliga utskriftsjobb på kontoret.

Låga driftskostnader

Med MAXIFY MB5450-serien uppnår du överlägsen utskriftskvalitet till låg kostnad. Låg strömförbrukning kombinerat med bläckkapacitet som ger 2 500 svartvita sidor och 1 500 sidor i färg gör att det nu tar längre tid innan du behöver byta ut bläckpatroner.

Canon xl ink

Enkel att hantera och underhålla

Simple network management protocol

Simple Network Management Protocol (SNMP) gör att du kan integrera din skrivare med din arbetsplats, vilket gör det enkelt att använda den som en del av ett produktivt kontor. MAXIFY MB5450-serien gör detta genom att ge dig möjlighet att spåra användningsloggar, bläcknivåer, felstatus och sidantal för alla skrivare i nätverket. Förutom detta kan du även filtrera efter IP-adresser för att begränsa åtkomst och tillhandahålla säker scanning till e-post.

Specifikationer

Första svartvita utskriften på 6 sek.

Scannar båda sidorna av dokumentet

Automatisk flersidig kopiering

Använd trådlöst och dela

Produktiv pappershantering

Lättanvänd 8,8 cm (3,5") touchskärm

Överför dokument till molntjänster

Klar för surfplatta och smartphone

Recensioner

Modeller i serien*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
* vissa modeller finns endast tillgängliga i utvalda butiker.

Tillbehör

Du kanske också gillar...