MAXIFY GX3050

MegaTank-skrivare

Canon MAXIFY GX3050

Skriv ut stora volymer av affärsdokument av hög kvalitet samtidigt som du gör stora besparingar på kostnad per sida1 och den totala ägandekostnaden2 med den här lättanvända 3-i-1 MAXIFY GX-skrivaren med MegaTank.

Enastående produktivitet, klassledande kostnad per sida och total ägandekostnad3

Kostnad per sida (CPP) är det belopp som krävs för att skriva ut en sida. Det fastställs genom att kostnaden för bläcket delas med sidkapaciteten.

Den totala ägandekostnaden (TCO) är en beräkning av vad en skrivare skulle kosta dig baserat på den ursprungliga inköpskostnaden för maskinvaran plus kostnaderna för bläck under en viss tid.

MAXIFY GX3050

En MegaTank-företagsskrivare av hög kvalitet för stora volymer med extremt låga driftskostnader.
MAXIFY

Jämför funktionerna

Välj skrivaren för hemmabruk som passar dina behov bäst.

Funktioner

Skriv ut, kopiera, scanna med Wi-Fi och molnet

Skriv ut, kopiera, scanna och faxa med automatisk dokumentmatare, Wi-Fi/Ethernet och molnet

Utskriftsteknik

Skrivare med påfyllningsbara bläckbehållare

Skrivare med påfyllningsbara bläckbehållare

Sidkapacitet (färgutskrift av A4-dokument)

Svart: 6 000 sidor4 (9 000 sidor i ekonomiläget)5

Färg: 14 000 sidor4 (21 000 sidor i ekonomiläget)5

Svart: 6 000 sidor4 (9 000 sidor i ekonomiläget)5

Färg: 14 000 sidor4 (21 000 sidor i ekonomiläget)5

Skärm

1,35 tums/3,4 cm LCD-skärm, svartvit

2,7 tums/6,7 cm touchskärm, färg

Snabba utskriftshastigheter6

Svart 18 sidor/minut
Färg 13 sidor/minut

Svart 18 sidor/minut
Färg 13 sidor/minut

Tid för första utskriften (FPOT) svartvitt

Cirka 8 sek

Cirka 8 sek

Automatisk dokumentmatare

Ej tillämpligt

Automatisk dokumentmatare för 35 ark

Hantering av olika utskriftsmaterial

Vanligt papper, Red Label Superior, Canon Oce Office Colour Paper, Photo Paper Pro Luster, Photo Paper Plus Glossy II, Matte Photo Paper, Glossy Photo Paper, High Resolution Paper, kuvert, Photo Paper Plus Semi-Gloss, Restickable Photo Paper, Magnetic Photo Paper, papper för textiltryck på ljusa textilier, 1 200 mm banderoller

Vanligt papper, Red Label Superior, Canon Oce Office Colour Paper, Photo Paper Pro Luster, Photo Paper Plus Glossy II, Matte Photo Paper, Glossy Photo Paper, High Resolution Paper, kuvert, Photo Paper Plus Semi-Gloss, Restickable Photo Paper, Magnetic Photo Paper, papper för textiltryck på ljusa textilier, 1 200 mm banderoller

Fullständiga funktioner för anslutning

USB
Wi-Fi (2,4 GHz och 5 GHz)

USB
Wi-Fi (2,4 GHz och 5 GHz)
Ethernet

scanning

Scanna till e-post

Scanna till e-post
Scanna till mapp

Kapacitet för vanligt papper

Bakre fack: 100 ark
Kassett: 250 ark

Bakre fack: 100 ark
Kassett: 250 ark

Mått

Cirka 399 x 417 x 216 mm

Cirka 399 x 417 x 251 mm

Underhållskassett

Ja – kan bytas av användaren

Ja – kan bytas av användaren

Enorma fördelar för din verksamhet

De här MAXIFY GX-skrivarna med hög kapacitet är byggda för att blomstra på krävande arbetsplatser.

Viktiga fördelar

Kompatibla appar och programvaror

Skriv ut dokument, bilder och mycket mer direkt från din smarta enhet med den kostnadsfria appen Canon PRINT, eller designa och skriv ut visuellt slående affischer och flygblad med PosterArtist. Använd PIXMA Cloud Link för att skicka dina scannade filer till eller skriva ut från populära molntjänster* som Dropbox, Google Drive och OneDrive.

Canon Easy-PhotoPrint Editor förvandlar dina favoritbilder (från din enhet eller molnlagring) till snygga, anpassade presenter, till exempel kort och kalendrar.

Med Easy-Layout Editor kan du fritt skapa layouten för olika dokument innan du skriver ut dem. Perfekt för att skriva ut bilder, affischer, webbsidor och mycket mer.
TA REDA PÅ MER

Bli inspirerad, registrera dig nu

Missa inte nya erbjudanden från Canon, bästa tips och användbara lektioner, plus nyheter och inbjudningar till lokala event.
MAXIFY GX3050

Medföljer leveransen

Allt du behöver för att komma igång med dina effektiva affärsutskrifter – fyll bara på med papper.

 • MAXIFY GX3050 påfyllningsbar MegaTank-bläckstråleskrivare

 • Fyra bläckflaskor med hög kapacitet (1 svart och 1 C/M/Y)

 • Nätkabel

 • Handböcker och andra dokument

Canon MAXIFY GX3050
Betyg och recensioner

Arbeta tillsammans

Canons bläck och papper tillsammans med Canons skrivare ger enastående resultat varje gång.

 • GI-56 BK

  GI-56 BK

  Svart pigmentbaserat bläck med hög kapacitet för affärsdokument av hög kvalitet.
 • GI-56 Y

  GI-56 Y

  Gult pigmentbaserat bläck med hög kapacitet för affärsdokument av hög kvalitet.
 • GI-56 M

  GI-56 M

  Magenta pigmentbaserat bläck med hög kapacitet för affärsdokument av hög kvalitet.
 • GI-56 C

  GI-56 C

  Cyan pigmentbaserat bläck med hög kapacitet för affärsdokument av hög kvalitet.
 • mc-g03

  Bläck

  Maintenance cartridge: MC-G03

  Underhållskassett som kan bytas av användaren för att minimera driftstopp.
 • Letar du efter något liknande?

  Varför inte utforska några av de här produkterna i vår PIXMA- och MAXIFY-serie.

  Du kanske även är intresserad av

 • MAXIFY GX3050

  Bläck, toner och papper

  Ett komplett sortiment av bläck, toner och papper till din skrivare från Canon.

 • MAXIFY GX3050

  Äkta förbrukningsmaterial

  Äkta förbrukningsartiklar från Canon fungerar i perfekt harmoni med din Canon-skrivare.

 • MAXIFY GX3050

  Företagsskrivare

  Skriv ut, kopiera, scanna och faxa utan krångel med vårt omfattande skrivarsortiment.

  1. Kostnad per sida (CPP) är det belopp som krävs för att skriva ut en sida. Det fastställs genom att kostnaden för bläcket delas med sidkapaciteten.
  2. Den totala ägandekostnaden (TCO) är en beräkning av vad en skrivare skulle kosta dig baserat på den ursprungliga inköpskostnaden för maskinvaran plus kostnaderna för bläck under en viss tid.
  3. Friskrivning: Den totala ägandekostnaden är baserad på maskinvarans inköpspris och kostnaderna för bläck eller toner under en viss tid (se villkor nedan). Observera att ytterligare variabla kostnader kan påverka den totala ägandekostnaden, inklusive men inte begränsat till andra förbrukningsartiklar, bläck- och tonerpaket, bläck- och tonerpaket med hög kapacitet, service, strömförbrukning och reservdelar.

   Den procentuella kostnadsbesparingen som anges representerar en uppskattning av de totala kostnadsbesparingarna för den angivna utskriftsvolymen på 1 000 sidor per månad (50 % färg och 50 % svartvitt) under 60 månader (fem år).

   Den totala ägandekostnaden baseras på följande beräkning: [Genomsnittlig CPP i färg x färgutskriftsvolym – minus medföljande bläck-/tonersidor] plus [genomsnittlig CPP i svartvitt x svartvit utskriftsvolym – minus medföljande bläck-/tonersidor] plus [maskinvarukostnad] plus [kostnad för underhållskassett, endast för MAXIFY GX-modeller].

   Jämförelsemodellerna för den totala ägandekostnaden inbegriper jämförbara konkurrerande modeller från Epson. Försäljningspriset för skrivarna i euro (€) och priset på förbrukningsartiklar hämtades från tillverkarens officiella webbplats (https://www.epson.de/) den 12 september 2022.

   Maskinvara och förbrukningsartiklar för Canon MAXIFY GX7000-, GX6000-, GX5000-, GX4000- och GX3000-serien har inkluderats, och används endast med den här kalkylatorn för total ägandekostnad med det rekommenderade försäljningspriset, där moms ingår.

   Moms ingår, men observera att leveransavgifter inte ingår i prisberäkningarna. Priserna kan komma att ändras på grund av marknadsförhållandena.

   Utskriftskostnaderna baseras på att standardinställningarna används på både Canon-skrivarna och konkurrenternas skrivare. Detta överensstämmer med de testförhållanden som används i ISO/IEC-kapacitetstest för den relevanta kategorin.

   Kostnaden per sida beräknades utifrån försäljningspriset för förbrukningsmaterial enligt tillverkarnas webbplatser, delat med tillverkarnas publicerade kapacitet som visas i allmänt tillgänglig information. Kostnaden per sida baseras på utskriftssimuleringen för testmönster som anges i ISO/IEC24712 för bläckstråleskrivare.

   Alla tillverkares tekniska data och prestandadata har hämtats från allmänt tillgänglig information, inklusive men inte begränsat till tillverkarnas egna broschyrer och webbplatser. Canons och konkurrenternas bläckkapacitet hämtas från tillverkarnas publicerade tekniska data.

   I syfte att göra en rättvis jämförelse och korrekt datarapportering har data om förbrukningsartiklars kapacitet hämtats från den toner- eller bläckkapacitet med högst standard som fanns vid tidpunkten för publiceringen, vilket har fastställts enligt ISO-standarder. Jämförelsen omfattar inte kombinationsförpackningar, XL och flerpack. Dessa data är allmänt tillgängliga.
  4. Sidkapacitet är det uppskattade värdet utifrån Canons individuella testmetod med diagrammet ISO/IEC 24712 och kontinuerlig utskriftssimulering med utbytta bläckbehållare efter installationen.
  5. Ekonomiläget minskar bläckförbrukningen genom att sänka densiteten, 50 % fler sidor än standardläget kan skrivas ut
  6. Utskriftshastigheten på vanligt A4-papper mäts enligt genomsnittlig ESAT i kontorskategoritestet för ISO/IEC 24734-standard.