Hero

Uppgradering av Canon Log för EOS 5D Mark IV

Förbättrat dynamiskt omfång

Upplev bättre dynamiskt omfång och enklare färggradering när du spelar in filmer med din EOS 5D Mark IV med en uppgradering av Canon Log – en huvudsaklig funktion i Canons Cinema EOS-serie.

Detaljerade bilder i svagt ljus

Canon Log ger 800 % större dynamiskt omfång och minskar förlusten av detaljer i de mörkaste och ljusaste delarna av bilden. Ett ISO-tal på 400 ett högsta dynamiskt omfång på 12 steg, perfekt för fotografering vid svåra ljusförhållanden.

Detailed shots in difficult light

Total frihet under efterbehandling

Med Canon Log ändras bildbehandlingsdata i efterhand så att filmare och filmskapare enkelt kan matcha färger och kombinera bildmaterial från andra kameror i en och samma färggraderingsprocess. Funktionen minskar även brus, särskilt i skuggiga områden som kan uppstå vid färggradering.

Maximum freedom in post production

Hämta användarhandboken för Canon Log för mer information

Viktig information


Uppgraderingarna för Canon Log och rösttaggning är ömsesidigt uteslutande, vilket innebär att din kamera inte kan använda båda uppgraderingarna samtidigt.

Om du har köpt en uppgradering för Canon Log tidigare och sedan väljer att köpa en uppgradering för rösttaggning kommer du att förlora funktionen Canon Log (och vice versa).

Important information

Prisguide


Den här tjänsten finns hos Canon service- och reparationscenter och lokala CPS-auktoriserade servicepartner.

Pris hos Canon-serviceverkstäder*: 1000.00 SEK

Priser hos CPS-auktoriserade servicepartner kan variera.

* Alla priser inkluderar moms och returfrakt. Priserna är exklusive inkommande frakt.

Priser kan ändras utan föregående meddelande.

CPS-medlemmar kan dra nytta av snabbare leveranstider baserat på deras medlemskapsnivå.

Pricing guide

De här tjänsterna är tillgängliga hos Canon Professional Service Centers. Klicka på TA REDA PÅ MER för att fråga om vår service- och reparationsprocess. Klicka här för att boka en service eller reparation.