Support för konsumentprodukter

  Feedback

  Hjälp oss att förbättra vår service genom att delta i en kort undersökning baserad på dina upplevelser av Canons supportwebbplats.

  Delta i vår undersökning

  Nej tack

  Kontakta support

  Innan du kontaktar oss kan du besöka vår supportavdelning på webben som innehåller produktspecifika drivrutiner, programvara, användarhandböcker, inbyggd programvara, vanliga frågor och annat användbart innehåll som kan hjälpa dig med din fråga.

  Är du privatperson kan du kontakta oss antingen via telefon eller via e-postformuläret nedan för hjälp med din produkt eller fråga.

  Ring oss på 08 519 923 69

  Måndag–fredag 08:00–20:00

  Samtalskostnaden är 0,45 + 0,23 SEK per minut om du använder en fast linje med Telia. Kostnaden kan variera beroende på teleoperatör: kontakta din teleoperatör för mer information.

  För att hjälpa oss ber vi dig ha följande information till hands:

  Fyll i varje numrerat avsnitt nedan för att säkerställa att vi får så mycket information som möjligt.
  Fält markerade med * är obligatoriska.

  1. Din produkt
  Produktkategori *
  Produktens underkategori *
  Serie *
  Modell *
  Produktens serienummer (Tillval):
  Här kan du ta reda på hur du hittar ditt serienummer

  2. Ditt system
  Operativsystem (OS):*
  Hur du ser vilket operativsystem som körs
  Hur är produkten ansluten till datorn?

  3. Ditt problem
  Typ av problem:*
  Ange felkod om sådan finns:

  Felkoder för EOS-kameror

  PIXMA-felkoder

  Ta med så mycket information om din fråga som möjligt, inklusive eventuell felsökning som du redan har utfört * Du kan använda högst 4000 tecken.

  4. Dina uppgifter
  Förnamn *
  Efternamn *
  E-postadress *
  Bekräfta din e-postadress *
  Telefonnummer (endast siffror)

  Genom att skicka in det här formuläret och uppge din e-postinformation, godkänner du webbplatsens villkor och att Canons kundtjänst kontaktar dig via e-post. Om du inte godkänner villkoren kan du använda telefonsupport-alternativet.

  Observera att alla uppgifter som lämnas på blanketten ovan endast kommer att användas för att besvara din fråga. Personliga uppgifter som lämnas på blanketten kommer inte att användas i marknadsföringssyfte eller för att informera dig om andra produkter och tjänster som kan vara av intresse för dig.


  Viktigt meddelande!

  Vissa Internetleverantörer blockerar svar som kan uppfattas som oönskade meddelanden. För att garantera att din förfrågan besvaras rekommenderar vi att du lägger till donotreply@support.canon-europe.com i din adressbok.


  Vi beklagar att ett fel uppstod vid sändningen. Prova att skicka ett e-postmeddelande igen. Om samma fel skulle uppstå igen ber vi dig att kontakta vår telefonsupport.