NA

Så överför du ditt inköpsbevis

Som en del av processen för begäran måste du överföra ditt inköpsbevis. Om du inte känner till den här processen kan du läsa följande anvisningar.
Innan du fortsätter måste du välja om du tänker överföra en papperskopia eller en e-postkopia:

Så överför du ditt inköpsbevis – papperskopia

Följ anvisningarna nedan för att överföra ditt tryckta inköpsbevis till formuläret för begäran –

1) Om du har ett papperskvitto tar du en bild av kvittot med din kamera, telefon eller webbkamera. Du kan även scanna kvittot med en scanner.

OBS!

Om du använder en smartphone eller surfplatta tar du ett foto av kvittot och när du fyller i registreringsformuläret för begäran kan du välja bilden och överföra den direkt från ditt fotoalbum.

2) Spara bilden på din dator i JPG-, TIF- eller PDF-format

3) Kontrollera att filstorleken inte överskrider 4 MB

Du kontrollerar storleken på filen (Windows) genom att söka efter kvittot på datorn, högerklicka på filen och välja "Egenskaper". Filstorleken anges under fliken "Allmänt" enligt nedan.

Om du använder en Mac högerklickar du på filen och väljer "Visa info" (Apple/Command + I). Filstorleken anges under avsnittet "Allmänt".

Om filen är större än 4 MB kan du ändra storlek på den genom att följa stegen för Windows eller Mac.

4) I formuläret för begäran väljer du knappen "Överför"

5) Klicka sedan på "Bläddra" och sök efter den sparade bilden på datorn

6) Välj filen och klicka på "Öppna" för att bekräfta ditt val

7) Ditt inköpsbevis har nu överförts till formuläret för begäran.

Om du fortfarande inte kan överföra inköpsbeviset ber vi dig kontakta oss så att vi kan hjälpa dig ytterligare.

Så överför du ditt inköpsbevis – e-postkopia

Följ anvisningarna nedan för att överföra ditt elektroniska inköpsbevis till formuläret för begäran –

1) Om du har en elektronisk kopia av kvittot (exempelvis i ett e-postmeddelande) öppnar du kvittot på datorn från din e-post

2) Spara bilden på din dator i JPG-, TIF- eller PDF-format

3) Kontrollera att filstorleken inte överskrider 4 MB

Du kontrollerar storleken på filen (Windows) genom att söka efter kvittot på datorn, högerklicka på filen och välja "Egenskaper". Filstorleken anges under fliken "Allmänt" enligt nedan.

Om du använder en Mac högerklickar du på filen och väljer "Visa info" (Apple/Command + I). Filstorleken anges under avsnittet "Allmänt".

Om filen är större än 4 MB kan du ändra storlek på den genom att följa stegen för Windows eller Mac.

4) I formuläret för begäran väljer du knappen "Överför"

5) Klicka sedan på "Bläddra" och sök efter den sparade bilden på datorn

6) Välj filen och klicka på "Öppna" för att bekräfta ditt val

7) Ditt inköpsbevis har nu överförts till formuläret för begäran.

Om du fortfarande inte kan överföra inköpsbeviset ber vi dig kontakta oss så att vi kan hjälpa dig ytterligare.