Företag i Canon-koncernen med bas i Europa

Från programvaruföretag och videonätverkslösningar till utskrifts- och fotograferingsteknik – vi har expertisen och kapaciteten att fortsätta vara en global ledare inom bildteknik. Här får du mer information om de företag i Canon-koncernen som har sin bas i Europa.

Arcules

Arcules

Arcules är en videomolnlösning med IoT som en tjänst för företag som, genom en kombination av IoT och videodata, förändrar videoövervakningsbranschen med hjälp av de senaste framstegen inom moln- och AI-teknik.

Axis Communications

Axis

Axis är marknadsledande inom nätverksvideo och en konstant innovatör inom videoövervakning som ökar säkerheten hos miljontals människor över hela världen och bidrar till att tillgodose det växande behovet av en smartare, säkrare värld.

BriefCam

Briefcam

Briefcam är branschens ledande leverantör av Video Synopsis®-lösningar för snabb videogranskning och -sökning, realtidsaviseringar och kvantitativa videoinsikter.

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems Europe

Canon Medical Systems, tidigare Toshiba Medical Systems, utvecklar och tillverkar system för bilddiagnostik, bl.a. för datortomografi, magnetisk resonanstomografi, ultraljud, röntgen och kliniska laboratorier.

Cognitas

Cognitas

Cognitas är ett Canon-företag baserat i Tyskland som erbjuder skräddarsydda lösningar för hela dokumentationsprocessen och utvecklar användarhandböcker, bruksanvisningar, onlinehjälpsystem, programvarubeskrivningar och kataloger.

DocsPro

DocsPro

DocsPro är en del av Canon Netherlands och specialiserar sig på dokumentinläsning, dokumenthantering och intelligent dokumentbehandling.

Iris

I.R.I.S.

I.R.I.S. är världsledande inom teknik för optisk teckenläsning (OCR) och mobil scanning. Företaget skapar programvara och produkter som bidrar till att öka produktiviteten vid scanning och konvertering av dokument.

milestone

Milestone

En världsledande leverantör av IP-videohanteringsprogramvara (VMS) för öppna plattformar som levererar högkvalitativ videoplattformsprogramvara till maskin- och programvarupartner som integreras i deras videolösningar av säkerhetsskäl och andra skäl.

Nokavision

Nokavision

Nokavision Software B.V. är en del av Canon Netherlands och en ledande leverantör av tjänster för kundkommunikation och digital omvandling.

NTware

NT-Ware

NT-Ware är ett ledande teknikföretag som specialiserar sig på skapande, utveckling och support av programvara för utskrifts- och scanninghantering, i synnerhet UniFlow.

Therefore

Therefore

En leverantör av informationshanteringsprogram för företag av alla storlekar i alla branscher och avdelningar.