A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear. different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

KREATIVA UTSKRIFTER

Din värld utskriven: anpassa, skapa, inspirera!

Det finns flera sätt att vara kreativ hemma på, med hjälp av Canons papper, appar och en skrivare.

När du vill ge liv åt dina idéer kan du använda dig av Canons utbud av papper för kreativa utskrifter. Matt fotopapper eller dubbelsidigt matt papper av hög kvalitet får gratulationskort, klippbokstillägg eller pysselprojekt från Creative Park att se proffsiga ut. Glansigt fotopapper är perfekt för att skriva ut dina favoritbilder från sociala medier och sätta upp dem på väggarna.

Det kan inte bli enklare att koppla skrivaren till alla bilder på din smartphone tack vare appen Canon PRINT och appen Easy-PhotoPrint Editor är perfekt för att redigera bilderna eller skapa kollage, kort och andra skräddarsydda produkter.

Så skaffa papper, kolla in de här roliga idéerna och börja anpassa och ge liv åt dina favoritbilder.

Börja pyssla med Creative Park

A selection of paper-crafted animals from Canon's Creative Park, including an owl, a squirrel and a hedgehog.
Creative Park är ett fantastiskt sätt att samla hela familjen. Varför inte ta in naturen och skapa en samling av söta djurvänner?

Om du letar inspiration kan du ta en titt på de fantastiska mallarna som finns på Creative Park, Canons kostnadsfria plattform för pappershantverksmaterial till din Canon-skrivare. Det finns verkligen någonting för alla. Du kanske vill börja med att göra en jättepanda i 3D, en söt liten igelkott eller en uppsättning lyckosiande dockor som föreställer Rödluvan? Välj vad du vill skapa, hämta mallen och de enkla anvisningarna och skriv ut på det rekommenderade pappret så är du redo för timmar av rolig aktivitet!

Vill du ha en lite större utmaning? Varför inte skapa en miniatyrversion av ett landmärke, till exempel Londons Tower Bridge, en dinosaurie som Tyrannosaurus eller Triceratops eller en öppen Mercedes Benz 500K i vintagestil? Om du vill sätta lite färg på hemmet finns det mallar för en fjärilsmobil, dekorativa girlander och till och med ett urval av blommor och vaser, så att du kan skriva ut och skapa en pappersbukett.

Gör ditt hem levande

Photos printed on Canon Magnetic Photo Paper MG-101 arranged on the front of a fridge.
Välj dina favoritbilder och skriv ut på magnetiskt fotopapper för att sätta personlig prägel på köket med ett färgglatt kollage på kylskåpet.

Ladda skrivaren med magnetiskt fotopapper och skapa skräddarsydda dekorationer att sätta på kylskåpet – det är dessutom enkelt att blanda och byta ut när du vill ha någonting nytt. Eller varför inte liva upp hemmakontoret med ett magnetiskt stämningsplank för att hjälpa dig att fokusera på dina idéer? Du kan redigera magneterna med Canons Easy-PhotoPrint Editor-app för att skapa en iögonfallande visning.

Dela kärleken

A woman holding printed sunglasses (left). A printed banner spelling 'Happy Birthday' (right).
Dekorera hemmet med utskrivna banderoller eller gör tillbehör att ha kul med.

Oavsett om du firar med rumskompisar och familj eller delar en speciell händelse online kan alla delta med egen festklädsel och tillbehör från Creative Park – det finns massor av handgjorda idéer för festen och Canons matta fotopapper av hög kvalitet är perfekt för att skapa din tematiska dekoration.

a rope with pegged images with writing on them

Håll igång festen genom att skriva ut bilder av vänner som kan sättas upp på väggen. Lägg i fyrkantigt 13 x 13 cm Plus Glossy II fotopapper i skrivaren (eller 9 x 9 cm om det är kompatibelt med skrivaren) och skriv ut dina favoritbilder i Instagram-format. De här utskrifterna i retrostil är fina överallt, men passar extra bra att hänga upp på ett snöre eller ett band för att liva upp en vägg eller hylla och skapa en feststämning.

two greeting cards on the left folded and one open card on the right with a picture of 2 hands making a heart shape

Även om ni inte kan träffas för att fira en födelsedag eller en annan speciell händelse kan du dela kärleken genom att skicka ett skräddarsydd kort. Canons 18 x 25 cm dubbelsidiga matta papper levereras med vikning i mitten så att du kan skicka personliga kort i de medföljande kuverten – ett fantastiskt sätt att visa nära och kära hur mycket du uppskattar dem!

Skrivet av Angela Nicholson

Relaterade artiklar
Printer fun for everyone

KREATIV UTSKRIFT

Skrivarskoj för alla

Sex sätt som din PIXMA-skrivare kan ge ny energi till ditt hem, familjeaktiviteter och enheter.

A table filled with paper craft items and a child making them under adult supervision.

UTSKRIFT OCH HANTVERK

Upptäck hundratals kostnadsfria, roliga pappershantverksprojekt

Från dockteatrar till brädspel, inlärningshjälpmedel och kluriga labyrinter – att använda Creative Parks utbud av pappershantverk håller barn sysselsatta och roade.

Printing bespoke cards

KREATIV UTSKRIFT

Skriva ut skräddarsydda kort

Sex steg för att skapa snygga och skräddarsydda gratulationskort.

Relaterade produkter

Relaterade produkter

Relaterade produkter

Rekommenderade appar

Relaterade artiklar

Bli inspirerad är din källa till användbara fototips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Tillbaka till alla tips och tekniker