MANAGED PRINT SERVICES

Vårt arbetssätt genom MPS

Alla organisationer är olika. Därför ägnar vi tid åt att lära känna ditt företag och dina IT-krav som en del av Canons Managed Print Services för att skapa en tjänst som är direkt anpassad efter dina behov.
BEGÄR INFORMATION
alt text

Översikt över arbetssättet med MPS

Med Canon Managed Print Services (MPS) använder vi vårt branschkunnande för att se till att du drar fördel av ökad säkerhet, snabbare utskriftsprocesser, mer effektiva arbetsflöden, hållbarhet och lägre kostnader på kortast möjlig tid genom att kombinera metoderna ITIL® och PRINCE2® i varje steg på vägen.
alt text
Canon Camera

Upptäck

Vi börjar med en noggrann undersökning av din nuvarande situation och tar fram en fullständig översikt kring säkerhet, hållbarhet och eventuell ineffektivitet i organisationens dokument- och informationsflöden.

Därefter kan vi börja titta på särskilda områden med onödigt avfall och krångel i utskrifts- och inläsningsprocesserna som kan förbättras.

Utformning

Baserat på resultaten från identifieringsfasen utformar vi en lösning som hjälper dig att förbättra effektiviteten och utveckla din strategi för digital transformation – så att du kan koncentrera dig på kärnverksamheten.

Under den här processen utformar vi en optimeringspolicy för din organisation, som stöds av arkitektur som bygger på toppmoderna molnlösningar och -tjänster samt säkra och hållbara lösningar och tjänster.

A group of professionals in a meeting
Work professionals discussing Fujitsu Managed Print Service Case Study

Övergång och implementering

När vi har utformat en skräddarsydd lösning använder vi vår mångåriga erfarenhet av projekthantering för att övervaka dess implementering och introduktion i din organisation.

Genom att dra nytta av vår expertis inom förändringshantering samarbetar vi med dina kommunikationsteam för att leverera en smidig övergång och långvarig, enkel användning.

Support och hantering

Kärnan i vårt MPS-erbjudande är tjänsten Fleet Management med vilken vi mäter utskrifter och scanningar mot överenskomna nyckeltal, tillhandahåller underhåll och support för att säkerställa hög tillgänglighet och upprätthåller överenskomna servicenivåavtal. Utöver detta erbjuder vi effektiv kundsupport, IT-support och andra digitala tjänster för att allt ska fungera smidigt.

När allt är igång fortsätter vi att hantera din lösning på lång sikt för att se till att allt fungerar som det ska och fortsätter att tillgodose dina behov både nu och i framtiden.

people shaking hands
Canon Camera

Granska

I Canon Managed Print Services ingår regelbundna granskningar för att säkerställa att du drar nytta av alla fördelar med lösningen och att den förblir optimerad över tid, så att organisationens föränderliga behov kan tillgodoses – inte bara när det gäller prestanda, utan även viktiga parallella mål som säkerhet och hållbarhet.

Vi definierar en tydlig kontraktsstyrning så att du enkelt kan hålla reda på när, hur och med vem vi granskar statusen för ditt MPS-kontrakt. Viktigast av allt är att vi som en del av den här granskningsprocessen lyfter fram nya möjliga områden för din affärsutveckling, till exempel möjligheter som uppstår till följd av övergången till digital transformation, hybridarbete, molntekniker och mobila tekniker, för att hjälpa dig att utvecklas på lång sikt.

KUNDREFERENS

”Tack vare Canons MPS-lösning har vi sett en besparing på ungefär 35 % av våra totala utskriftskostnader”

Jon Burnby
Chef för IT Services Europe, Fujitsu
Canon Camera

TJÄNSTER

Managed Print Services

Skapa en optimerad, säker och hållbar enhetsinfrastruktur med Canons Managed Print Services och lösningar som levereras på det sätt som passar dig: via molnet, lokalt eller i en hybridmiljö.

TJÄNSTER

Tjänster för digital transformation

Driv din digitala transformation framåt genom att kombinera våra Managed Print Services och Workspace Collaboration Solutions för företag i ett enda paket.

en bild som representerar digital transformation
Workspace Collaboration Solutions

LÖSNINGAR

Workspace Collaboration Solutions

Förändra ditt sätt att göra affärer med lösningar för avancerad inläsning, automatiska dokumentarbetsflöden och molnanslutning som fungerar tillsammans för att skydda informationsflödet i hela företaget.

Relaterade produkter/lösningar

Utforska fler Canon-lösningar som kompletterar våra Managed Print Services

Upptäck mer

Läs mer om hur Canons lösningar och tjänster kan hjälpa dig att anpassa dig till det nya hybridbaserade arbetssättet.

 • Förbereda sig för det oväntade

  Idén om ett ”normalt” arbetssätt har förändrats helt och fortsätter att förändras. Här bör du investera för att förbli flexibel.

 • Göra den nya arbetsplatsen möjlig

  Läs om hur molnet kommer att bli grundläggande för att se till att team kan samarbeta på framtidens föränderliga hybridarbetsplats

 • Anpassa dig till framtidens arbetsplats med moln

  Hantera framtidens arbetsplats genom att utnyttja molnteknik för ett effektivt och säkert samarbete.

 • Vad du kan förvänta dig på den framtida arbetsplatsen

  Upptäck trenderna som påverkar framtidens arbetsplats och få tips på hur du kan förbereda dig.

 • BEHÖVER DU HJÄLP?

  Vill du veta mer om den här produkten?