EOS 850D

Spegelreflexkameror

Canon EOS 850D

Upptäck din kreativitet och ta kontroll med denna spegelreflexkamera för alla ändamål, såsom filmskapande och fotografering.

Specifikationer

 • 24,1 megapixlar

  APS-C-sensor

 • DIGIC 8

  Bildprocessor

 • 4K-filmer

  25 b/s

 • 5-axlad

  Digital Movie IS

 • 45

  alla korslagda AF-punkter

 • WIFI

  och Bluetooth® *

Fånga livet med mer kreativ kontroll

Upptäck din kreativitet med en kamera som inspirerar dig. EOS 850D låter dig ta kontrollen – i allt från fylliga, detaljerade 24,1 MP-bilder till enastående 4K-filmer.

Var kreativ och ta kontroll

Titta i den optiska sökaren och justera inställningarna med den bakre och övre inställningsratten. Parkoppla till en smart enhet för fjärrstyrning och redigera bilder i kameran.

Canon Camera

Övre ratt

Justera intuitivt kreativa lägesinställningar såsom slutartid och bländare.

Canon Camera

Bakre ratt

Ännu mer kreativ kontroll, med exponeringskompensation eller fullständig manuell justering.

Canon Camera
Canon Camera

Bilder och filmer av hög kvalitet

Fotografera och spela in 4K-filmer med en 24,1 MP-sensor med Dual Pixel CMOS AF och en förfinad AF-sensor med 45 korslagda-punkter plus iTR AF för exakt fokusering och spårning.

Canon Camera

4K-filmer

25 b/s

Canon Camera

24,1 megapixlar

APS-C-sensor

Fånga alltid ögonblicket

Spåra motiv med fotografering med 7 b/s, ögon-AF i Live View, avancerad iTR AF med ansiktsigenkänning plus en vinklingsbar touchskärm som hjälper dig att fånga alla vinklar och aldrig missa händelserna.

Canon Camera

Anslut och dela utan krångel, var som helst

Anslut EOS 850D till en smart enhet via Bluetooth®* och Wi-Fi, redigera via DPP Express** för ett fullständigt RAW-arbetsflöde i farten eller säkerhetskopiera bilder till datorn med automatisk bildsynkronisering.

Liten och lätt

Denna lätta och kompakta kamera är byggd för att tas med överallt och med en vinklingsbar skärm kan du fotografera högt och lågt med självförtroende och flexibilitet.

Canon har som mål att uppnå netto noll koldioxidutsläpp från sina affärsverksamheter före 2050

Vi tänker uppnå det genom att leverera en genomsnittlig förbättring på 3 % per år i indexet för förbättringar av koldioxidutsläpp per produkt. Det skulle innebära en minskning på ungefär 50 % från 2008 till 2030. Detta är i linje med den minskningsnivå som anges i Parisavtalet.

Vi fortsätter att genomföra målgranskningar ur ett långsiktigt perspektiv som ett sätt att kontrollera vårt bidrag till ett samhälle med lägre koldioxidutsläpp.

Photographer looking down view finder

Canons app Photo Companion

Vår Photo Companion-app är den perfekta partnern för alla som vill skapa en visuell story. Med den får du tillgång till skräddarsytt innehåll och expertkunskaper när du behöver det som mest – så att dina stories blir fulla av liv.

Canon Camera

Upplev EOS-systemet

Få åtkomst till det otroliga EOS-systemet och använd ett EF- eller EF-S-objektiv, lägg till en Speedlite-blixt för kreativ belysning eller anslut en extern mikrofon via 3,5 mm-uttaget.

Medföljer leveransen

Allt du behöver för att fotografera och skapa kraftfulla 4K-filmer och stillbilder var som helst, när som helst.

 • Camera EOS 850D kamerahus

 • Ögonmussla EF-2

 • Skyddslock R-F-3

 • Bred rem EW – 400D – N

 • Batteriladdare LC – E17E

 • Batteri LP – E17

 • Nätkabel

 • Kit med användarhandbok

Kompatibla tillbehör

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

Du kanske även är intresserad av

 1. Alla data baseras på Canons standardtestmetod, förutom där så anges. Förbehåll för ändringar.
 2. * Har energieffektiv Bluetooth®-teknik. Bluetooth®-märket och logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Canon Europe Ltd. sker under licens. Övriga varumärken och märkesnamn tillhör respektive ägare.
 3. ** DPP Express är endast tillgänglig för iPads (DPP Express for iPad är en avgiftsbelagd prenumerationsbaserad tjänst)

Canon EOS 850D
Betyg och recensioner