The perfect blend of handling and great design

EOS R

Den perfekta kombinationen av hantering och fantastisk design

EOS R är en kompakt, lätt kamera som är mindre än andra EOS-systemkameror i fullformat. Den ergonomiska designen gör den till en dröm att använda. Den innehåller alla högkvalitativa EOS-funktioner du förväntar dig, plus nya och intressanta funktioner som förbättrar fotograferingen ännu mer.

Kompakt och ergonomisk design

Från det ögonblick då du tar upp EOS R-kameran märker du att den känns bekväm i dina händer. Den är en del av EOS-familjen och har samma handtagsformat som systemkameramodellerna. LCD-skärmens intuitiva menysystem är även bekant för EOS-användare. Kontrollerna är enkla att komma åt, samtidigt som de erbjuder större flexibilitet eftersom du enkelt kan anpassa dem efter dina egna önskemål. EOS R är precis allt du önskar.

Compact, ergonomic design
Compact, ergonomic design

Vinklingsbar pekskärm

EOS R-kameran har en 3,15-tums vinklingsbar LCD-touchskärm som är ljusstark och skarp med otroliga 2,1 miljoner punkter för att återge bilder med hög upplösning och inspelade filmer med fantastisk skärpa och klarhet. Du kan justera den till en mängd olika vinklar som hjälper dig att fotografera svåråtkomliga motiv, samtidigt som skärmreflektioner minskas kraftigt av Canons Clear View II-teknik. Eftersom du kan ändra LCD-skärmens färgton kan du matcha dina bilder utifrån ditt sätt att visa ett motiv.

Något för dig
Related connect upload

EOS R

Anslut, överför och dela var som helst

Related tell your stories

EOS R

Berätta dina stories i 4K och fyll skärmen med detaljer

Vari-angle touch screen

En sökare som utmärker sig

När du fotograferar med EOS R kan du med den elektroniska sökaren (EVF) med 3,69 miljoner punkter se 100 % av motivet, och eftersom du håller den mot ögat blir fotograferingen mer traditionell. Du får även extra fördelar som du inte får med en traditionell optisk sökare: du kan se hur den slutliga bilden ser ut i realtid och även se motivet tydligt när det i stort sett är mörkt. När du inte har sökaren mot ögat växlar en inbyggd sensor automatiskt bilden till skärmen, vilket sparar batteri. Sökaren kan även användas för video i starkt ljus, vilket gör det mycket enklare att byta från stillbilder till video.

Fokuseringsfunktioner

När du fotograferar med sökaren kan du snabbt och noggrant välja AF-område med hjälp av touch och dra-fokusering. Med hjälp av denna funktion kan du effektivt använda touchskärmen och en styrplatta medan du tittar genom sökaren. Och när motivet är bättre lämpat för manuell fokusering kan du använda EOS R funktioner för fokusförstoring eller fokuspeaking för större noggrannhet för skärpa.

Focusing features

Anpassningsbart fält med flera funktioner

EOS R innovativa funktioner omfattar dess unika fält med flera funktioner. Det här är ett touchhanterat gränssnitt som du kan anpassa för en rad funktioner, från att reglera AF till att ställa in ISO-tal eller vitbalans. Den liknar det bekanta EOS-styrhjulet, men med den extra fördelen med tyst drift och bättre väderskydd.

Customisable multi-function bar

Tåligt, hållbart, väderskyddat kamerahus

EOS R tåliga kamerahus i magnesiumlegering ger en hög skyddsnivå. Dess avancerade motståndskraft mot damm och fukt gör den till Canons mest vädertåliga spegellösa kamera hittills.

Du kanske även är intresserad av