Canon PowerShot PX

Kompakt digital

Canon PowerShot PX

Dokumentera automatiskt de viktiga stunderna i livet. Den här smarta kompaktkameran komponerar och tar bilder och spelar in filmer på ett intelligent sätt, så att du kan uppleva ögonblicket.

Ny firmware är nu tillgänglig, som lägger till förbättrad spårningsfunktion och ett antal andra användbara funktioner. Hämta från supportsidan.

Se PowerShot PX i praktiken

Eimear har använt PowerShot PX med sin unga familj. Se hur kameran tar bilder och spelar in filmer och låter Eimear ta del av händelserna också.
Canon PowerShot PX

TEKNIK

Fånga ögonblicket. Upplev ögonblicket

Med PowerShot PX kan du fånga människor och ögonblick i ditt liv genom att automatiskt komponera bilder och filmer med objektivet med panorering och lutning medan du fortsätter att uppleva ögonblicket.

Canon PowerShot PX

Alla i bilden – även du

 • Tagen med en smartphone

  När du tar bilder av din familj är det någon som saknas – fotografen. Om det är du, finns det något sätt för dig att vara med?

 • Tagen med PowerShot PX

  Tillbringa tid med familjen och skapa många bilder med PowerShot PX, helt automatiskt, så att du kan uppleva ögonblicket.

Enkel, kompakt design

PowerShot PX kan tas med överallt tack vare USB-C-laddning och inbyggd Wi-Fi som kopplas till din smarta enhet. Vill du ha mer kontroll? Det är bara att be om det – den är röstaktiverad. Säg bara “Hello Pixie, take a picture”, så är det klart, utan händer! Fyra röstkommandon omfattar användbara funktioner som att spela in en film och hitta andra människor att fånga.****

Canon PowerShot PX

Leenden. Skratt. Alla uttryck hos dina nära och kära.

De bästa bilderna är inte alltid de avsiktliga leendena, även om de alltid är populära. PowerShot PX fångar en mängd olika utseenden och värdefulla reaktioner som du kanske inte fångar.
Canon PowerShot PX

APP

Fungerar smidigt med smartphone-appen.

Låt Connect-appen för Mini PTZ Cam rekommendera de bästa bilderna och filmerna. Den gör det tuffa arbetet åt dig och sorterar bilderna som blev bra och mindre bra, så att du slipper göra det.
Canon PowerShot PX

FUNKTION

Använd den som en trådlös webbkamera

PowerShot PX fungerar även utmärkt som en webbkamera med hjälp av Wireless Webcam Utility för Mini PTZ Cam för ännu enklare och smidig användning.


* Endast tillgängligt för datorer med Windows 10

Canon PowerShot PX
Photographer looking down view finder

Canon har som mål att uppnå netto noll koldioxidutsläpp från sina affärsverksamheter före 2050

Vi tänker uppnå det genom att leverera en genomsnittlig förbättring på 3 % per år i indexet för förbättringar av koldioxidutsläpp per produkt. Det skulle innebära en minskning på ungefär 50 % från 2008 till 2030. Detta är i linje med den minskningsnivå som anges i Parisavtalet.

Vi fortsätter att genomföra målgranskningar ur ett långsiktigt perspektiv som ett sätt att kontrollera vårt bidrag till ett samhälle med lägre koldioxidutsläpp.

Specifikationer

 • Zoomobjektiv med panorering och lutning

  Zoomobjektivet på (motsvarande) 19–57 mm med 340˚ panorering och 110˚ lutning följer händelserna och komponerar fantastiska bilder och filmer

 • Ta bilder med 11,7 megapixels och 60p Full HD

  För innehåll av hög kvalitet som du kan uppskatta under många år framöver

 • Inbyggd Wi-Fi

  Kan anslutas till alla Wi-Fi-nätverk och smarta enheter

 • USB-C-laddning

  För smidig laddning var du än är

 • Igenkänning av motiv

  Prioritera vissa ansikten

 • Röstaktivering

  För de ögonblick när du vill kontrollera exakt när bilden ska tas – perfekt för gruppbilder

 • Ansluten till din digitala livsstil

  Wi-Fi och Bluetooth® gör det enkelt att ansluta till smartphones och surfplattor. Vår app visar och kategoriserar alla bilder och filmer

Canon PowerShot PX
Canon PowerShot PX

Medföljer leveransen

Kom igång enkelt med PowerShot PX. Du har förmodligen redan en kompatibel laddare***, så hjälp oss att göra vårt bästa för miljön.

 • PowerShot PX

 • Gränssnittskabel

 • Användarhandbok

  * Ingår i utrustning med viktiga tillbehör (inte tillgänglig i alla regioner): laddare med strömförsörjning och laddningsfunktion och Micro SD-kort på 16 GB.

Relaterade artiklar

Läs en story om hur PowerShot PX gör det möjligt att ta många bilder och filmer medan hela familjen tillbringar tid tillsammans.

 • FAMILJEFOTOGRAFERING

  Fånga ögonblick utan ansträngning

  Fånga vardagens ögonblick enkelt med Canon PowerShot PX.

 • PORTRÄTTFOTOGRAFERING

  Grupporträttfotografering

  Fyra Canon-ambassadörer delar med sig av sina råd om hur du tar fantastiska gruppbilder.

 • KÖPGUIDE

  Canons julklappsguide

  Hitta de perfekta julklapparna till familj och vänner.

 • Relaterade produkter

  1. * Bluetooth®-märket och logotyperna är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. och all användning av sådana märken av Canon Inc. sker under licens. Övriga varumärken och märkesnamn tillhör respektive ägare.
  2. **Kräver en smart enhet utrustad med Bluetooth i version 4.0 (eller senare). Kräver även en smart enhet med operativsystemet iOS 8.4 (eller senare) eller Android 5.0 (eller senare).
  3. *** Kräver USB typ C med minst 5 V/1,5 A för laddning, 9 V/2 A för kontinuerlig strömförsörjning vid tagning.
  4. **** Röstaktivering är inte tillgängligt på alla språk. Fyra röstkommandon ingår med specifika ord.