Rock climber landscape close up portrait action

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Ett högkvalitativt zoomobjektiv med innovativ display och Nano USM, perfekt för natur- och idrottsfotografi.

Köp nu

Enastående effektivitet när du fotograferar från långt avstånd

Perfekt för fotografering av utomhussport och natur. EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM är kompatibel med EOS-kameror med fullformat och APS-C-sensor.

Se kompatibilitetssidan för mer information

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USMpack shot straight on
Close up sports action

Ett bra objektiv för

Kom närmare avlägsna motiv

En maximal brännvidd på 300 mm hjälper dig att komma nära motivet och fylla ut bilden. Det perfekta komplementet till ditt standardobjektiv för att utöka ditt fotograferande.

Högeffektiv fokusering

Nano USM gör att du kan fokusera på motivet snabbt, mjukt och tyst. Objektivet är därför perfekt för stillbilder av snabba rörliga motiv och ger störningsfritt filmljud och naturliga fokusövergångar när du spelar in film.

Läs mer om fokuseringstekniker

NANOUSM

Enastående bildkvalitet

En 9-bladig cirkelformad bländare bidrar till att separera motivet från omgivningen och skapa vacker oskärpa i bakgrunden. Integrerade, specialiserade UD-linselement bidrar också till att minska kromatisk aberration och få bilder med hög upplösning och kvalitet i hela zoomintervallet.

Fact action close up bird wildlife

Håll dig uppdaterad med en inbyggd informationsdisplay på objektivet

En innovativ informationsdisplay överst på objektivet visar snabbt viktig information även i dåliga ljusförhållanden. Den är otroligt användbar för att se om bilden är stadig när du spelar in en film med Live View, och ger dig också möjlighet att kontrollera närgräns och skärpedjup vid olika bländaröppningar.

Kompakt design med låg vikt

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM väger 710 g, mäter 14,55 cm indragen och är ett perfekt objektiv för fotografering ute på fältet och när du reser.

Holiday travelling landscape shot
Landscape mountain range

Ska jag uppgradera?

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM ersätter EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM med förbättrad optiska prestanda och design.

Avancerad optisk design

Sofistikerad optik, inklusive ett UD-linselement (Ultra Low Dispersion), ger utmärkt bildkvalitet med hög kontrast och upplösning i hela zoomintervallet även i tuffa förhållanden.

Small plane flying lake

Förbättrad bildstabilisator

Bildstabilisatorn i EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM minskar kameraskakningar med upp till fyra steg, vilket ger dig möjlighet att använda fyra steg längre slutartid än du annars skulle behöva för att få en skarp bild.

Low light close up child bike ride

Galleri

Relaterade produkter

Tillbehör

Telephoto lens range packshots

Teleobjektiv

Med ett teleobjektiv kan du fotografera sport, natur och evenemang på långt håll, utan att störa händelserna. Utforska Canons teleobjektiv och se hur långt kreativiteten tar dig.

Läs mer