Objektiv för spegelreflexkameror

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM

Ett högkvalitativt zoomobjektiv med innovativ display och Nano USM, perfekt för natur- och idrottsfotografi.

Ett bra objektiv för

 • Utomhussport

  Skapa illusionen av att stå mitt i händelsernas centrum. Ta bilder av den perfekta tennisserven, målet och firandet på fotbollsplanen.

 • Natur

  Kom närmare naturen än någonsin och ta fantastiska bilder på fåglar i luften, djur på safari eller i djurparken.

 • Resor

  Resefotografering är inte bara till för globetrotters; sightseeing, lata dagar och spontana pauser är alla minnen du kan spara.

Kom närmare avlägsna motiv

En maximal brännvidd på 300 mm hjälper dig att komma nära motivet och fylla ut bilden. Det perfekta komplementet till ditt standardobjektiv för att utöka ditt fotograferande.

Nano USM gör att du kan fokusera på motivet snabbt, mjukt och tyst. Objektivet är därför perfekt för stillbilder av snabba rörliga motiv och ger störningsfritt filmljud och naturliga fokusövergångar när du spelar in film.

Nano USM gör att du kan fokusera på motivet snabbt, mjukt och tyst. Objektivet är därför perfekt för stillbilder av snabba rörliga motiv och ger störningsfritt filmljud och naturliga fokusövergångar när du spelar in film.

Enastående bildkvalitet

En 9-bladig cirkelformad bländare bidrar till att separera motivet från omgivningen och skapa vacker oskärpa i bakgrunden. Integrerade, specialiserade UD-linselement bidrar också till att minska kromatisk aberration och få bilder med hög upplösning och kvalitet i hela zoomintervallet.

Håll dig uppdaterad med en inbyggd informationsdisplay på objektivet

En innovativ informationsdisplay överst på objektivet visar snabbt viktig information även i dåliga ljusförhållanden. Den är otroligt användbar för att se om bilden är stadig när du spelar in en film med Live View, och ger dig också möjlighet att kontrollera närgräns och skärpedjup vid olika bländaröppningar.

Kompakt design med låg vikt

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM väger 710 g, mäter 14,55 cm indragen och är ett perfekt objektiv för fotografering ute på fältet och när du reser.

Ska jag uppgradera?

EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM ersätter EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM med förbättrad optiska prestanda och design.
Canon Camera

Avancerad optisk design

Sofistikerad optik, inklusive ett UD-linselement (Ultra Low Dispersion), ger utmärkt bildkvalitet med hög kontrast och upplösning i hela zoomintervallet även i tuffa förhållanden.

Förbättrad bildstabilisator

Bildstabilisatorn i EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM minskar kameraskakningar med upp till fyra steg, vilket ger dig möjlighet att använda fyra steg längre slutartid än du annars skulle behöva för att få en skarp bild.

Canon Camera
Händer som håller en Canon EOS R-kamera och ett Canon RF 24–105 mm F4-7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjälpa dig att välja nästa objektiv?

Vår objektivväljare kommer att ta dig genom hela vårt utbud av objektiv och hjälper dig göra det perfekta valet för dig och din EOS-kamera.

Relaterade produkter

Tillbehör

 • Linslock E-67 II

  Skyddar objektivet mot damm


  Köp nu

 • Motljusskydd ET-74B

  Skyddar objektivet mot ströljus

 • Objektivväska LP1222

  En kompakt objektivväska

Teleobjektiv

Med ett teleobjektiv kan du fotografera sport, natur och evenemang på långt håll, utan att störa händelserna. Utforska Canons teleobjektiv och se hur långt kreativiteten tar dig.
Läs mer