MAXIFY MB2050

Den här kompakta allt-i-ett-enheten erbjuder effektiva färgutskrifter med företagskvalitet för hemmakontor och har Wi-Fi, automatisk dokumentmatare, dubbelsidig utskrift samt funktionen Scanna till molnet.

MB2050_Detail

Fördelar

 • Kompakt allt-i-ett-enhet för hemmakontor med hög arbetsbelastning, med funktioner för utskrift, kopiering, scanning och fax
 • Med snabb första utskrift samt 11 sidor per minut i färg och 16 sidor per minut i svartvitt behöver du inte vänta länge på dokument
 • Wi-Fi-utskrift från och scanning till datorer, smartphones, surfplattor och molntjänster
 • Integrerad automatisk dokumentmatare för 50 ark och papperskassett för 250 ark
 • Skriv ut upp till 1 200 sidor i svartvitt och 900 sidor i färg med XL-bläckpatroner som kan bytas separat

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon MAXIFY MB2050

Allt-i-ett-enhet för hemmakontor


Hemmakontorsmiljöer kräver ofta produktivitet och mångsidighet trots en utrymmesbesparande design, och den här allt-i-ett-bläckstråleskrivaren för affärsverksamhet lever upp till det. Med trådlös anslutning, professionell utskriftskvalitet och funktioner för kopiering, scanning och fax med rekommenderad utskriftsvolym på mellan 200 och 1 000 sidor per månad.

Snabb dokumentutskrift


Nu behöver du aldrig mer vänta på dina affärsdokument. Snabba ISO-utskriftshastigheter för A4-dokument på 16 sidor per minut i svartvitt och 11 sidor per minut i färg kombineras med en lika snabb tid till första utskrift på ca 8 sekunder.

Företagskvalitet


DRHD-bläck (Dual Resistant High Density) ger skarp text och levande färger. Dessa pigmentbläck har en enastående beständighet – och bleknar därför inte med tiden – och är även motståndskraftiga vilket gör dem perfekta för högkvalitativa affärsdokument.

Kostnadseffektivitet


Skriv ut upp till 1 200 A4-dokument i svartvitt och 900 A4-dokument i färg med XL-bläckpatroner. Bläckpatroner som kan bytas separat ger maximal produktivitet med minsta möjliga avfall. Flerpacksalternativet med 4 färger innehåller en fullständig uppsättning utbytespatroner, vilket ger en ännu mer kostnadseffektiv lösning.

Produktivitet som du kan lita på


Du kan enkelt utföra alla uppgifter inklusive flersidig scanning och kopiering tack vare en papperskassett för 250 ark, en integrerad automatisk dokumentmatare för 50 ark och en stor färgskärm. Du kan även enkelt göra dubbelsidiga utskrifter vilket ökar professionaliteten och minskar pappersförbrukningen.

Anslutningar


Med MAXIFY Cloud Link kan du skriva ut från och scanna till populära molntjänster som Evernote, Dropbox, OneDrive eller Google Drive – direkt från utskriftsskärmen eller från en smartphone med hjälp av appen MAXIFY Printing Solutions. Det finns också stöd för funktionerna Scanna till e-post, Apple AirPrint och Google Cloud Print.*

*Scanna till moln och scanna till e-post finns endast tillgängliga för dem som använder äkta Canon-bläck.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon MAXIFY MB2050, dess funktioner och vad den kan göra.

Quick 1st Print

Första utskriften på 8 sek

50-sheet ADF

Automatisk flersidig kopiering

Connectivity (Wi-Fi)

Använd trådlöst och dela

250 Sheet Capacity

Produktiv pappershantering

Scan to Cloud

Överför dokument till molntjänster*

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

Scan to USB Memory

Scanna till USB-minne

MAXIFY Cloud Link

Skriv ut från molntjänster

 • MAXIFY MB2050
 • Nätkabel
 • Bläckpatroner för installation
 • Installations-CD för Windows (Mac-drivrutiner finns tillgängliga online)
 • Handböcker
 • Fax-/telefonsladd

MAXIFY MB2050 Betyg och recensioner