MAXIFY MB2350

Snabb och produktiv allt-i-ett-enhet som ger färgutskrifter med företagskvalitet för hemmakontor. Den har Wi-Fi och Ethernet, pekskärm samt smartphone- och molnanslutningar.

MB2350_Detail

Fördelar

 • Snabb allt-i-ett-enhet för hemmakontor med hög arbetsbelastning, med funktioner för utskrift, kopiering, scanning och fax
 • Med snabb första utskrift samt 15 sidor per minut i färg och 23 sidor per minut i svartvitt behöver du inte vänta länge på dokument
 • Wi-Fi- och Ethernet-anslutning: skriv ut från och scanna till datorer, smartphones, surfplattor och molntjänster
 • Integrerad automatisk dokumentmatare för 50 ark och papperskapacitet på 500 ark
 • Skriv ut upp till 1 200 sidor i svartvitt och 900 sidor i färg med XL-bläckpatroner som kan bytas separat

Alla egenskaper

Ta en mer detaljerad titt på Canon MAXIFY MB2350

Allt-i-ett-enhet för hemmakontor


Hemmakontorsmiljöer kräver ofta produktivitet och mångsidighet trots en utrymmesbesparande design, och den här allt-i-ett-bläckstråleskrivaren för affärsverksamhet lever upp till det. Den har trådlös anslutning och Ethernet-anslutning, professionell utskriftskvalitet och funktioner för kopiering, scanning och fax och rekommenderas för en utskriftsvolym på mellan 200 och 1 000 sidor per månad.

Dokumentutskrifter med hög hastighet


Nu behöver du aldrig mer vänta på dina affärsdokument. Snabba ISO-utskriftshastigheter för A4-dokument på 23 sidor per minut i svartvitt och 15 sidor per minut i färg kombineras med en lika snabb tid till första utskrift på ca 7 sekunder.

Företagskvalitet


DRHD-bläck (Dual Resistant High Density) ger skarp text och levande färger. Dessa pigmentbläck har en enastående beständighet – och bleknar därför inte med tiden – och är även motståndskraftiga vilket gör dem perfekta för högkvalitativa affärsdokument.

Kostnadseffektivitet


Skriv ut upp till 1 200 A4-dokument i svartvitt och 900 A4-dokument i färg med XL-bläckpatroner. Bläckpatroner som kan bytas separat ger maximal produktivitet med minsta möjliga avfall. Flerpacksalternativet med 4 färger innehåller en fullständig uppsättning utbytespatroner, vilket ger en ännu mer kostnadseffektiv lösning.

Produktivitet som du kan lita på


Du kan enkelt utföra alla uppgifter inklusive flersidig scanning och kopiering tack vare två papperskassetter för 250 ark, en integrerad automatisk dokumentmatare för 50 ark och en stor pekskärm i färg. Du kan även enkelt göra dubbelsidiga utskrifter vilket ökar professionaliteten och minskar pappersförbrukningen.

Anslutningar


Med MAXIFY Cloud Link kan du skriva ut från och scanna till populära molntjänster som Evernote, Dropbox, OneDrive eller Google Drive direkt från utskriftsskärmen eller från en smartphone med hjälp av appen MAXIFY Printing Solutions. Det finns också stöd för funktionerna Scanna till e-post, Apple AirPrint och Google Cloud Print.*

*Scanna till molnet och available for genuine Canon ink users.

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon MAXIFY MB2350, dess funktioner och vad den kan göra.

Quick 1st Print

Första utskriften på 7 sek

50-sheet ADF

Automatisk flersidig kopiering

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Använd trådlöst och dela

500 Sheet Capacity

Produktiv pappershantering

Scan to Cloud

Överför dokument till molntjänster*

Touch Screen

Lättanvänd 7,5 cm pekskärm

Scan to USB Memory

Scanna till USB-minne

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

 • MAXIFY MB2350
 • Nätkabel
 • Bläckpatroner för installation
 • Installations-CD för Windows (Mac-drivrutiner finns tillgängliga online)
 • Handböcker
 • Fax-/telefonsladd

MAXIFY MB2350 Betyg och recensioner