MAXIFY MB5350

Kraftfull allt-i-ett-enhet för de mest krävande mindre kontorsmiljöerna. Med snabb dubbelsidig utskrift och scanning, 500 arks papperskapacitet, användningskontroller samt smartphone- och molnanslutning.

MAXIFY MB5350

Fördelar

 • Produktiv allt-i-ett-enhet för mindre kontor med hög arbetsbelastning, med funktioner för utskrift, kopiering, scanning och fax
 • Med snabb första utskrift samt 15 sidor per minut i färg och 23 sidor per minut i svartvitt behöver du inte vänta länge på dokument
 • Wi-Fi- och Ethernet-anslutning: skriv ut från och scanna till datorer, smartphones, surfplattor och molntjänster
 • Integrerad automatisk dokumentmatare för dubbelsidiga utskrifter i ett svep för 50 ark och två papperskassetter för 250 ark
 • Skriv ut upp till 2 500 sidor i svartvitt och 1 500 sidor i färg med XL-bläckpatroner som kan bytas separat

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon MAXIFY MB5350

Kraftfull allt-i-ett-enhet för mindre kontor


Med den här kraftfulla, snabba allt-i-ett-enheten designad för högbelastade mindre kontor med utskriftsvolymer på mellan 250 och 1 500 sidor per månad, upprätthåller du produktiviteten och anslutningarna. Med Wi-Fi- och Ethernet-anslutning samt professionell utskriftskvalitet – och användningskontroller för ökad trygghet – är den perfekt på kontoret.

Snabb dokumentutskrift


Nu behöver du aldrig mer vänta på dina affärsdokument. Snabba ISO-utskriftshastigheter för A4-dokument på 23 sidor per minut i svartvitt och 15 sidor per minut i färg kombineras med en lika snabb tid till första utskrift på ca 7 sekunder.

Företagskvalitet


DRHD-bläck (Dual Resistant High Density) ger skarp text och levande färger. Dessa pigmentbläck har en enastående beständighet – och bleknar därför inte med tiden – och är även motståndskraftiga vilket gör dem perfekta för högkvalitativa affärsdokument.

Kostnadseffektivitet


Skriv ut upp till 2 500 A4-dokument i svartvitt och 1 500 A4-dokument i färg med XL-bläckpatroner. Bläckpatroner som kan bytas separat ger maximal produktivitet med minsta möjliga avfall. Flerpacksalternativet med 4 färger innehåller en fullständig uppsättning utbytespatroner, vilket ger en ännu mer kostnadseffektiv lösning.

Extra produktivitet vid behov


Du kan enkelt utföra alla uppgifter inklusive flersidig scanning och kopiering tack vare två papperskassetter för 250 ark, en integrerad automatisk dokumentmatare för dubbelsidiga utskrifter i ett svep för 50 ark och en stor pekskärm i färg. Du kan även enkelt göra dubbelsidiga utskrifter vilket ökar professionaliteten och minskar pappersförbrukningen.

Anslutningar


Med MAXIFY Cloud Link kan du skriva ut från populära molntjänster som Evernote, Dropbox, OneDrive eller Google Drive direkt från utskriftsskärmen eller från en smartphone med hjälp av appen MAXIFY Printing Solutions. Det finns också stöd för funktionerna Scanna till e-post, Scanna till molnet, Apple AirPrint och Google Cloud Print.*

*Scanna till moln och scanna till e-post är endast tillgängliga för användare som använder äkta Canon-bläck.

Utmärkelser

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon MAXIFY MB5350, dess funktioner och vad den kan göra.

Quick 1st Print

Första utskriften på 7 sek

Single Pass 2-sided Scan

Scannar båda sidorna av dokumentet

50-sheet 2-sided ADF

Automatisk flersidig kopiering

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Använd trådlöst och dela

500 Sheet Capacity

Produktiv pappershantering

Touch Screen

Lättanvänd 7,5 cm pekskärm

Scan to Cloud

Överför dokument till molntjänster*

Tablet and smartphone ready

Klar för surfplatta och smartphone

 • MAXIFY MB5350
 • Nätkabel
 • Bläckpatroner för installation
 • Installations-CD för Windows (Mac-drivrutiner finns tillgängliga online)
 • Handböcker
 • Fax-/telefonsladd

MAXIFY MB5350 Betyg och recensioner