MegaTank-skrivare

Canon MAXIFY GX6550

Den här kompakta 3-i-1-skrivaren med automatisk dokumentmatare och påfyllning framtill är utformad för att ge utmärkt produktivitet även i begränsade utrymmen. Få en enorm sidkapacitet och låga driftskostnader tack vare påfyllningsbara bläckbehållare.

Viktiga fördelar

 • Påfyllning framtill

  Använd skrivaren via framsidan tack vare den dubbelsidiga automatiska dokumentmataren för 35 ark med genomskinlig lucka framtill – perfekt för trånga utrymmen, till exempel under diskar eller skrivbord.

 • Enkel, snabb kortscanning

  Scanna ID-kort och små dokument snabbt och enkelt tack vare en smart design som gör att du inte behöver öppna scannern helt.

 • Låga kostnader som förblir låga

  Minska utskriftskostnaderna med en stor kapacitet på 14 000 sidor från en uppsättning färgbläckflaskor eller 6 000 sidor från en svart bläckflaska. Växla till ekonomiläge för ännu större besparingar.

 • Hållbara dubbelsidiga dokument

  Skriv ut dokument som sticker ut, med hastigheter på 24 sidor/minut i svartvitt och 15,5 sidor/minut i färg. Pigmentbaserat bläck ger dokument som är beständiga mot märken, friktion och vatten.

 • Kompakt men med hög kapacitet

  Gör det lätt att arbeta med hektiska scheman, med en LCD-touchskärm i färg på 2,7 tum, en kassett för 250 ark och bakre matning för 100 ark. Hantera olika typer av utskriftsmaterial – du kan till och med skriva ut banderoller som är upp till 1,2 m.

 • Bli ansluten

  Skriv ut och anslut till molnet via appen Canon PRINT. Kompatibel med Apple AirPrint (iOS) och Mopria (Android), förbättrad nätverkssäkerhet som håller allt skyddat.

 • Specifikationer

  • 3-i-1-funktion

   Skriv ut, scanna och kopiera med en enda kompakt enhet

  • Automatisk dokumentmatare för dubbelsidig utskrift av 35 ark

   Dubbelsidig automatisk dokumentmatare med genomskinlig lucka och åtkomst framtill

  • 24 sidor/minut/15,5 
   sidor/minut

   Snabb utskriftshastighet för ökad produktivitet

  • Ekonomiläge

   Upp till 9 000 svartvita utskrifter från en svart bläckflaska och upp till 21 000 färgutskrifter från en enda uppsättning färgbläckflaskor

  • Utskrifter av hög kvalitet

   Skarp, tydlig utskriftsupplösning för högkvalitativa och hållbara affärsdokument

  • Kapacitet för 350 ark

   Kassett framtill med kapacitet för 250 ark, för utskrift av stora volymer, samt bakre matning för 100 ark

  • Mac, Windows och Chrome

   Fungerar med alla större operativsystem för datorer

  • Säker Wi-Fi och Ethernet

   Förbättrad säkerhet håller skrivaren säker i nätverket, medan Wi-Fi möjliggör trådlös utskrift via Canon PRINT-appen, AirPrint, Mopria och molnet.

  Utmärkt i alla miljöer

 • Besöksnäringen

  Scanna ID:n, skriv ut fakturor och skapa material av hög kvalitet, som menyer, företagsbroschyrer och affischer, snabbt och effektivt – med en skrivare med åtkomst framtill som är tillräckligt liten för att passa under en vanlig disk i en bar eller på ett hotell.

 • Hyrbil

  Scanna snabbt kundernas ID:n och körkort direkt vid disken tack vare åtkomsten framtill, som gör att du kan scanna kort och material i liknande storlek utan att behöva öppna luckan helt. Skriv ut fakturor och robusta reklambanderoller.

 • Läkemedel

  Scanna snabbt recept för dina journaler utan att behöva öppna scannern helt. Skriv ut stora volymer av informationsbroschyrer, receptetiketter och även direkt på kuvert utan att behöva oroa dig för att bläcket ska ta slut.

 • Detaljhandel

  Skriv enkelt ut fakturor tack vare konsekvent tillförlitlighet, hög hastighet och ett kompakt format. Skapa hållbart försäljningsmaterial av hög kvalitet, kampanjbanderoller och etiketter – allt internt.

 • Vad finns i kartongen?

  • MAXIFY GX6550

  • Fyra bläckflaskor med hög kapacitet (1 svart och 1 C/M/Y)

  • Nätkabel

  • Handböcker och andra dokument

  Relaterade produkter

 • MAXIFY GX7050

  MegaTank-skrivare

  MAXIFY GX7050

  Få dokument av företagskvalitet varje dag med genomsnittliga besparingar på 90 % av den totala ägandekostnaden jämfört med de tio bästa laser- och bläckstråleskrivarna med dessa påfyllningsbara MegaTank-skrivare för stora volymer.
 • MAXIFY GX6050

  MegaTank-skrivare

  MAXIFY GX6050

  Få dokument av företagskvalitet varje dag med genomsnittliga besparingar på 90 % av den totala ägandekostnaden jämfört med de tio bästa laser- och bläckstråleskrivarna med dessa påfyllningsbara MegaTank-skrivare för stora volymer.
 • MAXIFY GX

  MegaTank-skrivare

  MAXIFY GX5050

  Få dokument av affärskvalitet varje dag med den här kompakta och påfyllningsbara MegaTank-skrivaren för stora volymer.
 • MegaTank-skrivare

  MAXIFY GX4050

  Den lilla 4-i-1-företagsskrivaren som ger stora besparingar
 • MegaTank-skrivare

  MAXIFY GX3050

  3-i-1-skrivaren för små företag som ger stora besparingar
 • Canon MAXIFY GX6550
  Betyg och recensioner

  1. Den totala ägandekostnaden är baserad på maskinvarans inköpspris och kostnaderna för bläck eller toner under en viss tid (se villkor nedan). Observera att ytterligare variabla kostnader kan påverka den totala ägandekostnaden, inklusive men inte begränsat till andra förbrukningsartiklar, bläck- och tonerpaket, bläck- och tonerpaket med hög kapacitet, service, strömförbrukning och reservdelar.
   Den procentuella kostnadsbesparingen som anges representerar en uppskattning av de totala kostnadsbesparingarna för den angivna utskriftsvolymen på 1 000 sidor per månad (50 % färg och 50 % svartvitt) under 60 månader (fem år).
   Den totala ägandekostnaden baseras på följande beräkning: [Genomsnittlig CPP i färg x färgutskriftsvolym – minus medföljande bläck-/tonersidor] plus [genomsnittlig CPP i svartvitt x svartvit utskriftsvolym – minus medföljande bläck-/tonersidor] plus [maskinvarukostnad] plus [kostnad för underhållskassett, endast för MAXIFY GX-modeller].
   Jämförelsemodellerna för total ägandekostnad är bland annat de tio mest sålda färglaserskrivarna och de tio bästsäljande bläckstråleskrivarna enligt IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – Q3 2020). Det genomsnittliga försäljningspriset för skrivarna i euro (€) erhölls från IDC EMEA Hardcopy Tracker (Data Q1 2020 – Q3 2020) och priset på förbrukningsartiklar från tillverkarnas officiella webbplatser.
   Maskinvara och förbrukningsartiklar i Canon MAXIFY GX7000-serien, Canon MAXIFY GX6000-serien och Canon MAXIFY GX5000-serien har inkluderats, och används endast med den här kalkylatorn för total ägandekostnad med det rekommenderade försäljningspriset, där moms ingår.
   Moms ingår, men observera att leveransavgifter inte ingår i prisberäkningarna. Priserna kan komma att ändras på grund av marknadsförhållandena.
   Utskriftskostnaderna baseras på att standardinställningarna används på både Canon-skrivarna och konkurrenternas skrivare. Detta överensstämmer med de testförhållanden som används i ISO/IEC-kapacitetstest för den relevanta kategorin.
   Kostnaden per sida beräknades utifrån försäljningspriset för förbrukningsmaterial enligt tillverkarnas webbplatser, delat med tillverkarnas publicerade kapacitet som visas i allmänt tillgänglig information. Kostnaden per sida baseras på utskriftssimuleringen för testmönster som anges i ISO/IEC24712 för bläckstråleskrivare och ISO/IEC 19798 för färglaserskrivare.
   Alla tillverkares tekniska data och prestandadata har hämtats från allmänt tillgänglig information, inklusive men inte begränsat till tillverkarnas egna broschyrer och webbplatser. Canons och konkurrenternas toner- och bläckkapacitet hämtas från tillverkarnas publicerade tekniska data.
   I syfte att göra en rättvis jämförelse och korrekt datarapportering har data om förbrukningsartiklars kapacitet hämtats från den toner- eller bläckkapacitet med högst standard som fanns vid tidpunkten för publiceringen, vilket har fastställts enligt ISO-standarder. Jämförelsen omfattar inte kombinationsförpackningar, XL och flerpack. Dessa data är allmänt tillgängliga.
  2. Alla data baseras på Canons standardtestmetod, förutom där så anges.
   Förbehåll för ändringar.