Tänk stort, skriv ut större

Med Canon PIXMA PRO-200 är storlek inget problem. Visa upp din kreativitet till fullo med utskrifter på A3+ och utan kanter.

En enhetlig upplevelse med Canon

”Canon är med hela vägen från fotoögonblicket till utskriften”, säger Londonbaserade matfotografen Natasha Alipour-Faridani. Hon gör ett lysande reklamarbete där hon sömlöst går från Canon-kamera till skrivare till papper med sina magnifika bilder av mat och dryck som får det att vattnas i munnen. Canon PIXMA PRO-200 är hennes favoritskrivare för studion. Tack vare skrivarens mångsidiga materialhantering – bland annat hantering av glättat papper och konstpapper – och anpassningsbara utskriftsformat upp till A3+ finns ett överflöd av valmöjligheter som främjar hennes, och andra fotografers, ohämmade kreativitet.

En fotograf inspekterar ett färgfoto från PIXMA PRO-200

Stora utskrifter utan kant färdiga att visas upp

För både blivande och professionella fotografer är det upplysande att se sitt arbete i tryck. Alipour-Faridani säger: ”Det är en speciell känsla när utskriften kommer ut, framför allt när du sätter den i en ram och har tid att hänga upp den på väggen och verkligen titta på den.” Med Canon PIXMA PRO-200 kan du skriva ut i A3+ eller panoramaläge, vilket ger dig total kontroll att helt och hållet göra ditt foto rättvisa. Tack vare utskrifter utan kant behöver du inte heller lägga tid på att beskära dina bilder efteråt. De är klara att ramas in direkt från skrivaren.

”Canon är med hela vägen från fotoögonblicket till utskriften.”

En fotograf tar utskrifter och stora och kantfria färgutskrifter från PIXMA PRO-200 visas på väggen

Relaterade artiklar

 • En färgutskrift kommer ut ur PIXMA Pro-200

  PIXMA PRO-200

  Mångsidig utskrift på ett enkelt sätt

  Med den här smidiga, kompakta lösningen kan du skriva ut stort med en superenkel programvara, så att du får mer plats på skrivbordet – och i tanken – och kan breda ut dina kreativa vingar.

 • En bild av färgutskrifter från PIXMA PRO-200

  PIXMA PRO-200

  Verkliga färger, utskrivna till perfektion

  Det du ser genom linsen blir verklighet på pappret tack vare det nya färgämnesbaserade systemet med åtta bläck och exceptionell återgivning varje gång med Canon PIXMA PRO-200.