Verkliga färger, utskrivna till perfektion

Det du ser genom linsen blir verklighet på pappret tack vare det nya färgämnesbaserade systemet med åtta bläck och exceptionell återgivning varje gång med Canon PIXMA PRO-200.

Djärvt och färgstarkt

Londonbaserade matfotografen Natasha Alipour-Faridani skapar bilder som ger ett starkt intryck. Bildernas regnbågsskimrande hänförande färger och översvallande ljus visar tydligt att kontrast och mättnad är avgörande i hennes fotografering. Vad du än har för motiv, bakgrund och ljussättning är det viktigt att du vet att det du fångar genom linsen, och sedan redigerar i ditt digitala mörkrum, överförs till ditt verk när det skrivs ut. En del skrivare hämmar verkligen fotografens arbete när de inte lyckas fånga livfullheten i klart blått, djupt svart eller skarpt rött. Men Canon PIXMA PRO-200 har ett ess i rockärmen.

En fotograf granskar levande färgutskrifter i olika storlekar från PIXMA PRO-200

De magiska åtta

I den här skrivaren spelar färgerna roll. Det överlägsna färgämnesbaserade systemet med åtta färger ger ett utökat färgomfång, vilket ger foton av hög kvalitet med ett rikt spektrum av nyanser. De grå och ljusgrå bläcken gör det lätt att skriva ut bra bilder även i svartvitt. Alipour-Faridani har imponerats av den exceptionella färgåtergivningen i Canon PIXMA PRO-200 sedan hon började använda den. ”Det har varit fantastiskt att se hur den hanterar mitt arbete”, säger hon, ”och den har fått mig att känna att jag kan gå längre och vara djärvare med färgerna.”

”Bläcksystemet med åtta färger bevarar verkligen livfullheten i färgerna på bilden.”

En fotograf granskar olika högkvalitativa foton med olika toner och nyanser från PIXMA PRO-200

Relaterade artiklar

  • PIXMA PRO-200

    Mångsidig utskrift på ett enkelt sätt

    Med den här smidiga, kompakta lösningen kan du skriva ut stort med en superenkel programvara, så att du får mer plats på skrivbordet – och i tanken – och kan breda ut dina kreativa vingar.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – stora utskrifter utan kant

    Få stora fotoutskrifter utan kanter med Canon PIXMA PRO-200. Ta reda på mer om dess funktioner, till exempel panoramautskrift och mångsidig materialhantering.