Mångsidig utskrift på ett enkelt sätt

Med den här smidiga, kompakta lösningen kan du skriva ut stort med en superenkel programvara, så att du får mer plats på skrivbordet – och i tanken – och kan breda ut dina kreativa vingar.

Välj det papper som passar din bild

Om du vill ha en A3+-skrivare som inte tar upp hela skrivbordsytan är Canon PIXMA PRO-200 rätt val. ”Den passar perfekt på mitt studiobord”, säger den Londonbaserade matfotografen Natasha Alipour-Faridani, ”och även när jag behöver ta med den till fotoplatsen är den lätt och smidig att resa med.” Mångsidighet är Canon PIXMA PRO-200:s mellannamn – framför allt när det kommer till pappersformat. Med tre alternativ för pappersmatning och utskrifter i A3+-format som är klara efter bara 90 sekunder har du friheten att skriva ut stort (eller litet) hemifrån. Den automatiska inmatningskorrigeringen av pappersskevhet gör dessutom att du slipper sneda och misslyckade utskrifter för gott.

En fotograf tar en levande färgutskrift från PIXMA Pro-200 i papperet som hon valt

Teknik som gör grovjobbet

När du vill skicka din bild för utskrift tar Canons Professional Print and Layout-program hand om allt. Programvaran ingår i Canon PIXMA PRO-200 och gör att du kan välja papper som är optimalt för ditt projekt, välja format och utforska olika färgprofiler innan du skriver ut. ”Den är väldigt snabb och enkel att använda”, säger Alipour-Faridani. ”Jag kan göra fler tester utan att det sinkar mig i redigeringen.” Experimentera så mycket du vill och håll koll på allt som händer med en 3-tums LCD-skärm som möjliggör perfekta utskrifter med din kontroll.

”Jag kan göra fler tester utan att det sinkar mig i redigeringen.”

En fotografs arbetsplats med pågående redigering och utskrift av foton

Relaterade artiklar

  • PIXMA PRO-200

    Verkliga färger, utskrivna till perfektion

    Det du ser genom linsen blir verklighet på pappret tack vare det nya färgämnesbaserade systemet med åtta bläck och exceptionell återgivning varje gång med Canon PIXMA PRO-200.

  • PIXMA PRO-200

    PIXMA PRO-200 – stora utskrifter utan kant

    Få stora fotoutskrifter utan kanter med Canon PIXMA PRO-200. Ta reda på mer om dess funktioner, till exempel panoramautskrift och mångsidig materialhantering.