Camera & Lens Focus Matching

Fokusmatchning av kamera och objektiv
Matching

Finjustering för din fotografering

Canons kamerasystem och objektiv tillverkas enligt standarder med extremt hög precision för den ultimata bildkvaliteten. Därför kan små rörelser i komponenterna som orsakas av mycket eller tuff användning över tid resultera i små förändringar av fokusprecisionen som den skarpsynta fotografen kan lägga märke till.

Vad vi gör

För tillförlitlig, knivskarp fokus kan vi matcha autofokus (AF) på din favoritkombination av objektiv och kamera eller justera AF för att matcha en Canon Tool-produkt. Med hjälp av precisionsverktyg eller expertis justerar vi antingen kameran för att matcha objektivet eller vice versa för att återställa perfekt fokus.

Två tjänster är tillgängliga:

Fokusmatchning av kamera

Fokusmatchning av objektiv

What we do

Viktig information

Du kan antingen begära att kamerahuset eller objektivet fokusmatchas med en Canon Tool-produkt (kamerahus eller objektiv) eller din egen produkt (kamerahus eller objektiv).

• Om du vill matcha din kameras eller ditt objektivs fokus med en annan av dina egna produkter lämnar du in minst ett kamerahus och ett objektiv.

• Om du vill att din produkts fokus matchas med en Canon Tool-produkt (kamerahus eller objektiv) informerar du Canon-serviceverkstaden om vilken Canon Tool-produkt (modellnamn) som du vill ska användas.

• Du kan boka in ytterligare produkter vid behov (till exempel matcha en kamera med tre objektiv eller matcha ett objektiv med två kameror). Den tillämpliga serviceavgiften tillämpas dock för varje fokusmatchning som utförs.

Important information

• Om ett fel upptäcks på produkten under den begärda underhållsservicen kontaktar Canon-serviceverkstaden dig för att antingen be om ett inköpsbevis som validerar din Canon-garanti (om det inte redan har tillhandahållits) eller, om produkten inte längre omfattas av Canon-garantin, för att diskutera avgiftsbelagda reparationsalternativ (dvs. reparation till fast pris, reparationsbegränsning eller uppskattning av tid och pris).

• Det finns ingen reparationsgaranti för efterföljande fel som inte identifieras under underhållsservicen.

Important information-2

Prisguide

Kameratyp Fokusmatchning av kamera
EOS spegelreflexkameror 872 kr

Objektivtyp Fokusmatchning av objektiv
EF med fast brännvidd, EF-S 872 kr
EF med zoom, EF-S 960 kr

*Priser exklusive moms, reservdelar och leverans inrikes och retur. Priser kan ändras utan föregående meddelande. CPS-medlemmar får kostnadsfri retur och kan dra nytta av de snabba leveranstiderna i enlighet med deras medlemskapsnivå.

Dessa tjänster är tillgängliga på Canon-serviceverkstäder. Om du har några frågor kan du skriva till cps.support@canon.se. Lokala auktoriserade CPS-servicepartners kan erbjuda likvärdiga eller liknande tjänster.
Klicka för att följa reparationsprocessen och hitta din närmsta Canon-serviceverkstad.

Du kanske även är intresserad av

Canon Professional Services

Medlemmar får tillgång till CPS Priority Support, både lokalt och vid stora evenemang, en prioriterad tjänst för snabb reparation samt – beroende på medlemskapsnivå – kostnadsfria lån av reservutrustning, plus retur och rabatt på underhåll. De kan dessutom dra nytta av exklusiva medlemserbjudanden.

Gå med

Läs mer

Canon Professional Services