Sensor Clean & Check

Rengöring och kontroll av sensor

En enkel service så att du sparar tid och slipper stress

Sensorn är en central del av din kamera och en av de viktigaste faktorerna för bildkvalitet. Sensorn kan dra åt sig damm och smuts när du byter objektiv, så det är viktigt att se till att den är ren och fungerar felfritt.

Sensorer är väldigt känsliga och det krävs mycket erfarenhet och expertis för att rengöra dem på ett effektivt och säkert sätt. Genom att hålla sensorn ren kan du spara timmar på efterredigering av bilder för att ta bort fläckar som orsakats av smuts. Det jobbet utförs enligt de högsta professionella standarderna av fullständigt utbildade Canon-specialister till ett överkomligt pris som du betalar en gång.

Det behöver du veta

Rengöring och kontroll av sensorn omfattar rengöring av bildsensorn, spegeln (i tillämpliga fall), fokusskärmen (i tillämpliga fall), externa LCD-ytor och kamerahuset.

Sensor clean and check

Viktig information

Observera att den här servicen inte omfattas av någon garanti på grund av typen av damm på sensorerna. Vi rekommenderar att du säkerställer att kamerahuslocket är monterat när du skickar in kameran för rengöring och kontrollerar bildkvaliteten så fort du får tillbaka den.

Om ett fel upptäcks på produkten under den begärda underhållsservicen kontaktar Canon-serviceverkstaden dig för att antingen be om ett inköpsbevis som validerar din Canon-garanti (om det inte redan har tillhandahållits) eller, om produkten inte längre omfattas av Canon-garantin, för att diskutera betalbara reparationsalternativ (dvs. reparation till fast pris, maxpris eller kostnadsförslag).

Important information

Prisguide

Den här tjänsten är tillgänglig hos Canon Professional Service Centers.

Servicepriser

Gäller från 1 december 2022
Kameratyp Pris
EOS fullformatssensor 658,00 SEK
EOS APS-C-sensor 526,00 SEK
EOS R fullformatssensor 658,00 SEK
EOS R APS-C-sensor
EOS M
526,00 SEK

Alla priser inkluderar moms och returfrakt. Priserna är exklusive inkommande frakt.

Priser kan ändras utan föregående meddelande.

CPS-medlemmar kan dra nytta av snabbare leveranstider baserat på deras medlemskapsnivå.

BOKA TJÄNST

KONSUMENT

CPS/FÖRETAG

Du kanske även är intresserad av

Canon Professional Services

Medlemmar får tillgång till CPS Priority Support, både lokalt och vid stora evenemang, en prioriterad tjänst för snabb reparation samt – beroende på medlemskapsnivå – kostnadsfria lån av reservutrustning, plus retur och rabatt på underhåll. De kan dessutom dra nytta av exklusiva medlemserbjudanden.

Gå med

Läs mer

Canon Professional Services