Cinema EOS Maintenance Packages

Underhållsservice för
Cinema EOS

Vårt underhållspaket

Vi erbjuder en omfattande service av din Cinema EOS på en av Canons egna serviceverkstäder

Vår underhållsservice för Cinema EOS omfattar olika värdefulla åtgärder som sensorrengöring, rengöring av den interna fläktkanalen, fullständiga funktionskontroller och byte av delar som utsätts för slitage*1.

Canons erfarna kameratekniker som är specialiserade på Cinema EOS ser till att din produkt fungerar optimalt så att du tryggt kan ge liv åt dina produktioner.

*1 Service av Cinema EOS – delar som utsätts för slitage (dvs. det främre filtret, monteringsgängor, monteringsplattor och luckor) kontrolleras och byts ut om teknikern bedömer att det behövs.

Cinema EOS Service – Basic

Viktig information

Om ett fel upptäcks på produkten när teknikern utför underhållsservice kontaktar Canons serviceverkstad dig för att antingen be om ett garantiunderlag (inköpskvitto eller motsvarande) eller för att erbjuda pris för reparation. Om felet inte täcks av Canons produktgaranti kan du välja mellan olika reparationsalternativ (reparation till fast pris, maxpris eller kostnadsförslag).

Det finns ingen reparationsgaranti för ytterligare fel som visar sig efter reparationen och som inte upptäcktes när underhållsservice utfördes.

Important information

Prisguide

Gäller från 1 december 2022

Modell Pris*
EOS C100/C100 Mark II EOS C70 EOS C200 EOS C300/C500 EOS C300 Mark II EOS C300 Mark III / EOS C500 Mark II EOS C700 Series
3 158,00 SEK 3 553,00 SEK 4 474,00 SEK

 

Alla priser inkluderar moms och returfrakt. Priserna är exklusive inkommande frakt.

Priser kan ändras utan föregående meddelande.

CPS-medlemmar kan dra nytta av snabbare leveranstider baserat på deras medlemskapsnivå.

BOKA TJÄNST

KONSUMENT

CPS/FÖRETAG

Du kanske även är intresserad av

Canon Professional Services

Medlemmar får tillgång till CPS Priority Support, både lokalt och vid stora evenemang, en prioriterad tjänst för snabb reparation samt – beroende på medlemskapsnivå – kostnadsfria lån av reservutrustning, plus retur och rabatt på underhåll. De kan dessutom dra nytta av exklusiva medlemserbjudanden.

Gå med

Läs mer

Canon Professional Services