EOS Services

EOS-tjänster

Ligg steget före

Du vill att din utrustning ska vara i optimalt skick för att ge dig bästa möjliga bildkvalitet. Men för det krävs arbete – arbete som utförs bäst av utbildade specialister som bokstavligt talat kan utrustningen utan och innan.

I trygga händer

Vårt erbjudande av EOS-tjänster är en omfattande kontrollprocess med kontroll av den fullständiga funktionen och bildanalys, vilket säkerställer att kamerorna och objektiven underhålls inom tillverkarens tekniska data. Prestanda-/toleranstester utförs också för att säkerställa optimal bildkvalitet och funktion.

Som förväntat utförs allt på Canon-serviceverkstäder av fullständigt utbildade specialister.

In safe hands

Våra nivåer

Service för din EOS-kamera med kontroll av flera punkter är tillgänglig i två nivåer

EOS-service – Standard

Rengöring av bildsensorn, spegeln (i tillämpliga fall), fokusskärmen (i tillämpliga fall), externa LCD-ytor och kamerahuset.

Kontroll av rörliga delar (knappar, rattar, spärrar), tillbehörsfästets funktionalitet, intern blixt, insättning och borttagning av minneskort, montering och borttagning av objektiv, kamera-/objektiv-kommunikation, anslutningars och uttags funktionalitet, interna felmeddelanden, åtdragning av externa skruvar, videofunktioner. Exponeringshastighet och slutartid kontrolleras också med hjälp av ett bildtest.

Verifiering av kamerans antal exponeringar och version av inbyggd programvara. Uppdatering av inbyggd programvara i tillämpliga fall och om det begärts av dig.

EOS Service – Standard

EOS-service – Premier

Omfattar allt i Standard-servicen plus:

• Pixelmappning av varma eller döda pixels
• AF-justering till standardvärde med hjälp av ett Canon Tool-objektiv

EOS Service – Premier

Viktig information

Om ett fel upptäcks på produkten under den begärda underhållsservicen kontaktar Canon-serviceverkstaden dig för att antingen be om ett inköpsbevis som validerar din Canon-garanti (om det inte redan har tillhandahållits) eller, om produkten inte längre omfattas av Canon-garantin, för att diskutera betalbara reparationsalternativ (dvs. reparation till fast pris, maxpris eller kostnadsförslag).

Det finns ingen reparationsgaranti för efterföljande fel som inte identifieras under underhållsservicen.

Important information

Prisguide

Servicepriser

Kameraserier EOS-service – Standard EOS-service – Premier
EOS ###D, EOS ####D 800 SEK 1 000 SEK
EOS ##D, EOS 7D, EOS 7D Mark II, EOS R7*, EOS R10* 1 000 SEK 1 450 SEK
EOS #D 1 450 SEK 1 925 SEK
EOS R-systemet** 1 450 SEK Inte möjligt
EOS M-systemet Inte möjligt Inte möjligt

Alla priser inkluderar moms och returfrakt. Priserna är exklusive inkommande frakt.

Priser kan ändras utan föregående meddelande.

CPS-medlemmar kan dra nytta av snabbare leveranstider baserat på deras medlemskapsnivå.

*Tjänsten Premier EOS är inte tillgänglig för EOS R7 och EOS R10.

**EOS R7 och EOS R10 ingår inte.

De här tjänsterna är tillgängliga hos Canon Professional Service Centers. Klicka på TA REDA PÅ MER för att fråga om vår service- och reparationsprocess. Klicka här för att boka en service eller reparation.

Du kanske även är intresserad av

Canon Professional Services

Medlemmar får tillgång till CPS Priority Support, både lokalt och vid stora evenemang, en prioriterad tjänst för snabb reparation samt – beroende på medlemskapsnivå – kostnadsfria lån av reservutrustning, plus retur och rabatt på underhåll. De kan dessutom dra nytta av exklusiva medlemserbjudanden.

Gå med

Läs mer

Canon Professional Services