SPEEDLITE-SÄNDARE

CANON SPEEDLITE-SÄNDARE
Uppdatering av ST-E3-RT (ver. 2)

eos-r5-ulla-lohmann-lifestyle_hero.jpg

Få ut mer av din Speedlite-sändare ST-E3-RT

Canon Europe erbjuder en uppdatering till ägare av Speedlite-sändaren ST-E3-RT. Den här uppdateringen till (ver. 2) är en avgiftsbelagd tjänst som lägger till extra funktioner för större kontroll av kompatibla Canon Speedlite-blixtar (med kompatibla kameror), bland annat Speedlite EL-1.

Ytterligare funktioner som stöds av ST-E3-RT (ver. 2) kontra ST-E3-RT

FE-minne

Med minnesfunktionen för blixtexponering (FE)1kan Speedlite-sändaren ST-E3-RT (ver. 2) lagra de senaste E-TTL-blixtinställningarna, så att fotografen kan växla till manuell blixt och göra mindre justeringar kring dessa inställningar efter behov, för en snabb, enkel och konsekvent inställning.

el-1_sample_fe-memory.jpg

Mikroblixt

Speedlite-sändaren ST-E3-RT (ver. 2) möjliggör ett nytt lågeffektsalternativ på ned till 1/8192 dels styrka1, vilket ger fotografer ytterligare kontroll över blixtstyrkan i 14 steg av räckvidden. Det här är perfekt när en liten mängd ljus behövs för att behålla stämningen i ett motiv eller porträtt, samtidigt som exponeringen balanseras med svaga ljusförhållanden.

el-1-lifestyle_micro-flash.jpg

Trådlös synkronisering med andra ridån

Speedlite-sändaren ST-E3-RT (ver. 2) har nu stöd för trådlös synkronisering med andra ridån1 när den fjärravfyras, vilket öppnar upp för en rad kreativa alternativ för konstnärligt skapande, till exempel ljusspår.

el-1-ambient-wireless-second-curtain-sync.jpg

Prissättning

Uppgraderingen av Speedlite ST-E3-RT till (ver. 2) är en avgiftsbelagd tjänst och kan endast utföras på Canon Professional Service Center.

el-1-ambient_pricing.jpg

Du kanske även är intresserad av …

 • Uppgraderingar

  Förbättra prestanda hos utvalda Canon EOS-, Cinema EOS- och XA/XF-kameror så att du kan förmedla mer fängslande stories.

 • Speedlite EL-1

  En avancerad Speedlite som ger överlägsen tillförlitlighet och avancerade snabba prestanda i ett robust, väderbeständigt hus.

 • Speedlite 600EX II-RT

  Ha fullständig kontroll även i de mest krävande situationer.

 • Speedlite 430EX III-RT

  Kraftfull blixt med radiofjärrutlösning.

  1. Observera att inte alla kameror och Speedlite-blixtra är kompatibla med alla uppdateringar. Mer information finns på produktsidan för Canon Speedlite-sändare ST-E3-RT (ver. 2).