PIXMA Wireless Printing and App Compatibility

PIXMA – kompatibilitet med trådlös utskrift och appar

Kontrollera PIXMA-skrivarens kompatibilitet med de olika appar och alternativ för trådlös utskrift som finns tillgängliga.

På den här sidan kan du utforska vilka alternativ för trådlös utskrift och appar som finns tillgängliga när du använder en PIXMA-skrivare. För varje alternativ för trådlös utskrift finns en kort förklaring av tillgängliga funktioner och en lista över kompatibla PIXMA -skrivare.

Kom ihåg att om din PIXMA-modell inte finns med i listan är den inte kompatibel med den appen eller det utskriftsalternativet.

Använd flikarna nedan när du vill visa de tillgängliga alternativen för trådlös utskrift.

Trådlös anslutning

Med en trådlös kompatibel PIXMA-skrivare kan du skriva ut från dator, surfplatta eller mobil enhet utan att behöva ansluta några kablar. Här visas en lista över de PIXMA-skrivare som kan använda en trådlös anslutning till ditt nätverk.

Kom ihåg att det är bara de PIXMA-modeller som finns med i listan som kan användas via trådlös anslutning.

Instruktioner för hur du ansluter PIXMA-skrivaren till det trådlösa nätverket finns i våra installationshandböcker för PIXMA trådlös anslutning. Mer information finns också under våra Vanliga frågor och svar när du väljer din produkt från listan ovan. Om din produkt inte står med går du till vår sida över PIXMA-serien för att visa hela utbudet av PIXMA-skrivare.

AirPrint™ och AirPrint-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc.

Google Cloud Print™ är ett registrerat varumärke som tillhör Google Inc.

Tillbaka till början

Canon PRINT Inkjet/SELPHY-appen

Kunder som använder iPad, iPhone eller iPod Touch, och smartphones eller surfplattor med Android kan med hjälp av den kostnadsfria appen Canon PRINT Inkjet/SELPHY använda en mängd olika funktioner för PIXMA-utskrift, t.ex. trådlös utskrift och scanning.

Du kan även använda appen med molnutskriftsförberedda skrivare. Du får fjärråtkomst till skrivaren via internet och kan skriva ut direkt via molntjänster.

Här visas en lista över de PIXMA-skrivare som är kompatibla med mobilappen Canon PRINT Inkjet/SELPHY.

* PIXMA Pro-1 är endast kompatibel om den är ansluten till routern via en Ethernet-kabel.

Kom ihåg att om din PIXMA-modell inte finns med i listan är den inte kompatibel med PIXMA Printing Solutions.

Använd knapparna nedan om du vill hämta appen, uppdaterad appversion eller kompatibilitetsinformation.

iPad, iPhone, iPod och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc. och som är registrerade i USA och i andra länder. AirPrint™ och AirPrint-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc.

Android™ är ett registrerat varumärke som tillhör Google Inc. Google Cloud Print™ är ett registrerat varumärke som tillhör Google Inc.

Tillbaka till början

Apple AirPrint

AirPrint skriver ut fotografier, e-post, webbsidor och dokument direkt från en iPad, iPhone och iPod touch utan att du behöver installera drivrutiner eller hämta programvara. Enheten upptäcker automatiskt en AirPrint-aktiverad skrivare i ditt Wi-Fi -nätverk. Välj bara en AirPrint skrivare och skriv ut.

Apple-enheten och PIXMA-skrivaren som du vill använda måste vara anslutna till samma trådlösa nätverk (även kallat WLAN). I våra installationshandböcker för trådlös PIXMA-anslutning kan du få hjälp med att ansluta din PIXMA-skrivare.

Här hittar du listan med PIXMA-skrivare som är kompatibla med Apple AirPrint.

Tänk på att om din PIXMA-modell inte finns med på listan är den inte kompatibel med Apple AirPrint.

Mer information om Apple AirPrint finns i användarhandboken för Apple AirPrint. Mer information finns också under våra Vanliga frågor och svar när du väljer din produkt från listan ovan. Om din produkt inte står med går du till vår sida över PIXMA-serien för att visa hela utbudet av PIXMA-skrivare.

iPad, iPhone, iPod och iPod touch är varumärken som tillhör Apple Inc. och som är registrerade i USA och i andra länder. AirPrint™ och AirPrint-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc.

Google Cloud Print™ är ett registrerat varumärke som tillhör Google Inc.

Tillbaka till början

PIXMA Cloud Link

Njut av friheten att kunna skriva ut direkt från internet med hjälp av molnutskriftsförberedda skrivare. Skrivare med förbättrad PIXMA Cloud Link gör att du kan visa och skriva ut onlineinnehåll direkt från skrivarskärmen.

Med PIXMA Cloud Link kan du använda följande funktioner -

• Skriva ut dina dokument från webbplatser för onlinelagring, t.ex. Dropbox och Evernote
  • Sök bland och skriv ut högkvalitativa bilder direkt från dina onlinealbum på image.canon, Flickr och Photobucket
  • Skriva ut dina favoritbilder från Facebook och Twitter direkt från PIXMA-skrivarens skärm eller mobilappen
  • Skriva ut och skapa proffsiga kort, kalendrar och fantastiska 3D-papperspyssel med hjälp av innehållet i Canons Creative Park eller exklusiva CREATIVE PARK PREMIUM
Här visas en lista över de PIXMA-skrivare som är kompatibla med PIXMA Cloud Link

*Endast från smartphone eller surfplatta (ej tillgänglig från skrivare)

Tillbaka till början

Andra skrivare som kan skriva ut från molnet

Följande Cloud Ready-skrivare innehåller en äldre version av PIXMA Cloud Link som ger åtkomst till något färre funktioner -

• Sök bland och skriv ut dina favoritbilder från dina onlinealbum på image.canon direkt från skrivarens skärm.
  • Skriva ut kalendrar, brevpapper och andra mallar direkt från PIXMA Cloud

Kom ihåg att om din PIXMA-modell inte finns med i någon av listorna är den inte kompatibel med PIXMA Cloud Link.

Mer information finns under våra Vanliga frågor och svar när du väljer din produkt från listorna ovan. Om din produkt inte står med går du till vår sida över PIXMA-serien för att visa hela utbudet av PIXMA-skrivare.

* Gäller endast PIXMA MX725, MX924, MX925

AirPrint™ och AirPrint-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc