MAXIFY iB4040 Default

Videofilmer för installation och felsökning av PIXMA MX394

I de här videofilmerna med vanliga frågor finns detaljerade, stegvisa anvisningar som är specifika för din produkt. Filmerna är avsedda att vägleda dig genom de vanligaste konfigurationerna som krävs för att förbereda PIXMA-allt-i-ett-enheten. Det finns också några användbara felsökningsfilmer som vägleder dig genom några av de vanligaste utskriftsproblemen som du kan stöta på när du använder produkten.

Komma igång med enheten

Komma igång med skrivaren

I den här videon visar vi hur du packar upp och ställer iordning skrivaren och även hur du tar bort skyddsemballaget och ansluter enheten så att den är klar att användas.

Komma igång med bläckbehållaren

I den här videon visar vi hur du förbereder och installerar bläckpatronerna i enheten.

Fylla på papper

I den här videon visar vi hur du fyller på papper i enheten.

Konfigurera läget Endast fax

I den här videon visar vi hur du ansluter enheten direkt till ditt telefonjack.

Konfigurera läget FAX/TEL

I den här videon visar vi hur du ansluter enheten och telefonen direkt till ditt telefonjack.

Felsökning

Rengöra skrivhuvudets munstycken

I den här videon visar vi hur du rengör skrivhuvudets munstycken och utför en rengöring vid behov.

Justera skrivhuvudet

Om dina utskrifter är förskjutna kan du titta på den här videon för att lösa problemet med hjälp av funktionen för automatisk huvudjustering.

Åtgärda pappersstopp från skrivarens insida

I den här videon visar vi hur du vid behov tar bort papper som fastnat inuti skrivaren.

Åtgärda pappersstopp från pappersmatningsenheten

I den här videon visar vi hur du vid behov tar bort papper som fastnat i pappersmatningsenheten.

Åtgärda pappersstopp från pappersutmatningsfacket

I den här videon visar vi hur du vid behov tar bort papper som fastnat i utmatningsfacket.

De här filmfilerna använder OSS som anges nedan:

jquery-1.4.2.min.js and jquery-ui-1.8.2.custom.min.js

Du kanske också behöver ...

Feedback