Aktuella erbjudanden och kampanjer från Canon

Det bästa sommaräventyret någonsin - #canonepicsummer

När du köper en kampanjkamera eller -objektiv från den 27 maj 2016 till den 31 augusti 2016 får du allt detta: vattensäkra högtalare, medlemskap i Adobe Creative Cloud Photography Plan och en rabatt på 500 kr för ditt nästa Canon-köp (hela paketet är värt cirka 2500 kr). Och delta i vår nya tävling på Instagram och Facebook.

Välj ditt eget Canon kamera kit - skapa dina unika bilder.

Köp någon av de utvalda kamerorna och matcha den med det objektiv du behöver för att fånga det perfekta ögonblicket. Få pengar tillbaka vid köp av kompatibelt utvalt objektiv. Kampanjen pågår mellan 23 mars 2016 och 31 januari 2017.

Köp Canon EOS-1D X Mark II. Fånga ögonblicket.

Köp Canon EOS-1D X Mark II och begär ett SanDisk 64 GB Extreme PRO® CFast™ 2.0-minneskort och kortläsare. Erbjudandet gäller hos utvalda återförsäljare. Läs mer och registrera dig här!

3 ÅRS PROJEKTOR- LAMPGARANTI

Köp och registrera en giltig Canon-projektor och gör anspråk på Canons projektorlampgaranti.Med Canons projektorlampgaranti kan du få: upp till 3 nya lampor inom 3 år, kostnadsfri leverans av den nya lampan, kostnadsfri återvinning vid byte

Tryggt med Canons kampanj med 3 års garanti

Köp någon av våra utvalda skrivare eller scannrar i serierna MAXIFY, i-SENSYS, imageRUNNER eller imageFORMULA mellan den 1 mars 2016 och 31 mars 2017, så gör du ett ännu tryggare köp genom vår kampanj med 3 års garanti.

Information om parallella produkter

Canon lokaliserar sina produkter så att de uppfyller konsumentbehoven på de olika marknaderna. Canon-produkter som är avsedda för försäljning i EES* levereras med andra tillbehör, manualer och garantidokument än versioner som säljs i andra regioner, till exempel USA.

I dagsläget finns det vissa försäljare som säljer Canon-produkter till EES-regionen, trots att dessa produkter är avsedda för andra marknader. Sådana produkter benämns ofta ”parallella” produkter (eller ”grå”) inom hemelektronikbranschen.


Problem förknippade med parallella produkter …

Konsumenter i EES kan upptäcka att parallella produkter inte uppfyller deras förväntningar eftersom produkterna inte lokaliserades av Canon för EES.

Läs mer