hero

EOS R

Ta del av EOS-världen med en mängd speciella tillbehör

EOS R är den senaste medlemmen i den hyllade EOS-serien och är helt kompatibel med ett system som utvecklats under tre decennier av kontinuerlig förbättring. Med den innovativa designen hos EOS R blir det enkelt att använda den med andra EF-, EF-S-objektiv, Speedlite-blixtar och tillbehör via adapter.

Utomordentliga optiska prestanda

RF-objektiv är speciellt utformade för att komplettera EOS R och skapa nya standarder inom upplösningsförmåga. Hemligheten bakom deras framgång är den omarbetade objektivfattningen, som placerar objektivet vid det optimala avståndet från sensorn. Den genialiska designen har skapat nya möjligheter att skapa en mängd olika objektiv i EOS R L-serien som ger utmärkta optiska prestanda, vilket säkerställer att maximalt med detaljer kommer med på bilden.

Använd dina EF- och EF-S-objektiv

Precis som med RF-objektiv kan du använda hela utbudet av Canon EF- och EF-S-objektiv med EOS R helt utan att någon bildkvalitet eller några prestanda går förlorade via ett antal olika adaptrar1. Dessa adaptrar bibehåller fullständig kommunikation mellan kamerahus och objektiv, men erbjuder större kontroll, så att du kan fortsätta att använda dina egna objektiv och utforska andra i Canons objektivsystem.

1se specifikationerna

Något för dig
Canon related article perfect blend

EOS R

Den perfekta kombinationen av hantering och fantastisk design

Related connect upload

EOS R

Anslut, överför och dela var som helst

Related tell your stories

EOS R

Berätta dina stories i 4K och fyll skärmen med detaljer

Use your EF or EF-S

Utforska en rad olika belysningsmöjligheter

En annan fördel med att vara en del av EOS-familjen är att EOS R även är kompatibel med befintliga Canon-tillbehör, som hela det aktuella utbudet av Speedlite-blixtaggregat och specialistprodukter som Macro Ring Lite-serien. Du får därför ännu fler kreativa alternativ för fotografering i svagt ljus eller kreativ fotografering medan du tar del av EOS R tekniska fördelar.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

Du kanske även är intresserad av