SPEED

Fotografera snabbare, fotografera tystare: 20 b/s1 under tystnad.

Ta ett flyktigt, unikt ögonblick

Ta ett flyktigt, unikt ögonblick och gör om det till en fängslande bild som varar en hel livstid. Använd EOS R6 för att ta en bildserie utan slutarljud med otroliga 20 bilder/sekund1 eller 12 b/s med mekanisk slutare, som ger tagningar på upp till 240 RAW-filer eller över 1 000 JPEG-filer, med samtidig AE och följande-AF.

EOS R6, hastighet, autofokus, forspaddling i kajak, på vågen

Perfekt inramad högst upp på vågen tack vare den tysta elektroniska slutaren med 20 bilder/sekund och den responsiva hanteringen som matchar motivets hastighet med din kreativitet.

© Samo Vidic / Canonambassadör

EOS R6 med exakt autofokus följer en person som paddlar kajak i en fors.

Samo Vidic, Canon-ambassadör, fångar paddlaren på bild i precis rätt ögonblick tack vare hastigheten på 20 b/s och följnings-AF.

© Samo Vidic / Canonambassadör

EOS R6, 20 b/s, perfekt ögonblick med balettdansör i luften

Det perfekta ögonblicket fångat med 20 bilder/sekund.

© Javier Cortes / Canonambassadör

”Möjligheten att kunna arbeta med hastigheter på upp till 20 b/s gjorde det enklare att fånga det rätta ögonblicket.”

Oavsett om du fotograferar en dansare mitt i ett hopp eller en rovfågel som tar sitt byte ger sådana bildhastigheter dig möjlighet att välja bland fler bilder och större chans att fånga det perfekta ögonblicket. Dessutom har du tillgång till en mekanisk slutare med 12 b/s1 när du behöver det.

EOS R6 autofokus vid användning

Kontroller där du behöver dem

EOS R6 är inte bara snabb på insidan – den är utformad för att vara snabb och följsam även på utsidan. Kontrollerna sitter precis där du förväntar dig att de ska sitta och med ergonomiska funktioner som en AF-joystick och bakre inställningsrattar kan du göra justeringar instinktivt, samtidigt som du håller ett öga på motivet.

Teknik för flimmeravkänning


Dessutom finns vår hyllade teknik för flimmeravkänning som hindrar att exponeringar ändras under flimrande konstgjort ljus genom att se till att varje bildtagning sammanfaller med den högsta ljusstyrkan.

EOS R6 autofokus spårar och identifierar motiv i rörelse, LCD-touchskärm

Fokusera på det som är viktigast

Med sitt avancerade autofokus Dual Pixel CMOS AF II identifierar EOS R6 och följer rörliga motiv på ett sätt som ingen kompakt systemkamera har gjort tidigare.

Wanda Martins utrustningsväska

Den huvudsakliga utrustningen som proffs använder vid fotografering

Fotograf, Wanda Martin, Canon-ambassadör, EOS R6, Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Kameror

EOS R6

Med EOS R6 kan du vara kreativ på sätt du inte trodde var möjliga, oavsett vad du fotograferar och hur du fotograferar det.

Ta reda på mer

Objektiv

Relaterade artiklar

Läs de här artiklarna och upptäck hur Canon EOS R6 är överlägsen på så många områden.

 • FILMHYBRID

  En kamera för stillbilder och film

  Förutom att ta stillbilder i enastående kvalitet kan EOS R6 spela in exceptionella filmer.

 • BILDKVALITET OCH STABILISERING

  Utmärkt bildkvalitet i mindre utmärkta förhållanden

  EOS R6 har samma teknik som vår toppmodell EOS-1D X Mark lll.

 • AUTOFOKUS

  Fokusera på det som är viktigast

  Med sitt avancerade autofokus Dual Pixel CMOS AF II identifierar EOS R6 och följer rörliga motiv på ett sätt som ingen kompakt systemkamera har gjort tidigare.

 • HANTERING OCH ANSLUTNING

  Utformad av Canon, för dig

  EOS R6:s utformning är välbekant från första stund.

  1. Inspelningshastigheten kan variera beroende på batterityp, användning av ett batterigrepp eller Wi-Fi samt driftstemperatur. Mer information finns bland tekniska data.

   Upp till cirka 20 b/s med AF/AE-spårning 
   Gäller för vissa RF-/EF-objektiv, när bländaren är helt öppen. Se Canons officiella webbplats för en lista över kompatibla objektiv. Hastigheten för bildserietagning varierar beroende på slutartid, bländarinställning, bländarförhållanden under serietagning, motivets förhållanden, ljusstyrka (speciellt i dåliga ljusförhållanden) och objektivtyp.
   Upp till cirka 12 b/s med AF/AE-spårning*
   Vid användning av RF-objektiv och vissa EF-objektiv. Se Canons officiella webbplats för en lista över kompatibla objektiv. Hastigheten för serietagning varierar i upp till tre steg beroende på batterityp, återstående batteriladdning, antal batterier, objektiv, temperatur, inställning för inbyggt Wi-Fi (På/Av) och om du använder ett batterigrepp, strömadapter eller USB-nätadapter. Utöver faktorerna ovan kan den maximala hastigheten för bildserietagning minska på grund av slutartid, bländare, användning av blixt, flimmerreducering, motivets förhållanden, ljusstyrka (speciellt på mörka platser).