Interchangeable Lens Cameras

Kameror med utbytbart objektiv

Upptäck Canons kameror med utbytbart objektiv och utforska nya kreativa sätt att fånga ditt motiv.

UPPTÄCK UTBUDET

Stor flexibilitet när du behöver det

Kameror med utbytbara objektiv, som EOS-spegelreflexkameror och kompakta systemkameror, är kompatibla med en mängd olika objektiv – från snabba och starka ultrabreda objektiv fullproppade med detaljer, till långtgående teleobjektiv som för världen närmare – och erbjuder en större plattform för kreativitet.

Våra senaste produkter

Systemkameror, produktsortiment och filter

Letar du efter något särskilt? Förfina din sökning
Filtrera efter

canon-camera

Skapa innehåll av fantastisk kvalitet för dina tittare och lägg till din egna kreativa stil, oavsett om det handlar om bilder, filmer eller livestreaming

Köp nu

Ta reda på mer

canon-camera

Den här systemkameran bygger på hastighet och är kameran som professionella sport-, nyhets- och naturfotografer har väntat på.

Ta reda på mer

canon-camera

Tänk om gällande vad du vet om kompakta systemkameror. EOS R5:s kompromisslösa prestanda revolutionerar din fotografering och ditt filmskapande.

Köp nu

Ta reda på mer

canon-camera

Med EOS R6 kan du vara kreativ på sätt du inte trodde var möjliga, oavsett vad du fotograferar och hur du fotograferar det.

Köp nu

Ta reda på mer

canon-camera

Utforska naturen med en kamera med sensationell hastighet och bildkvalitet i ett smidigt APS-C-kamerahus som är redo för framtiden.

Ta reda på mer

En blandning av kvaliteten hos en spegelreflexkamera och bekvämligheten hos en smartphone i ett smart, bärbart kamerahus. Fantastisk fotokonst har aldrig varit enklare eller roligare.

Köp nu

Ta reda på mer

EOS R

Kompakt systemkamera med sensor i fullformat som öppnar upp för nya kreativa möjligheter för fotografer och filmskapare.

Köp nu

Ta reda på mer

Canon EOS Ra FRT

En kraftfull kompakt systemkamera i fullformat för professionella entusiaster som söker ett kompakt och lätt verktyg för astrofotografering.

Köp nu

Ta reda på mer

Canon EOS 6D Mark II

Du kanske har mer omfattande projekt i åtanke? Eller kanske tänker du ta steget och börja fotografera professionellt? EOS 6D Mark II är en bra följeslagare i båda fallen.

KÖP NU

Ta reda på mer

Canon EOS 850D FRT pack shot

Ta nästa steg i den kreativa kontrollen och fånga vackert detaljerade foton och enastående 4K-filmer med en lätt och ansluten spegelreflexkamera som inspirerar och belönar.

FÖRBESTÄLL

Ta reda på mer

Canon EOS 90D

En fullt utrustad spegelreflexkamera som tar dig närmare och gör att du kan fotografera snabbare och ta enastående bilder med 32,5 megapixels.

Köp nu

Ta reda på mer

Behöver du hjälp med att hitta en kamera?

Använd vår kameraväljare och hitta den bästa kameran för dig.

Hitta min kamera

Behöver du hjälp?

USB- och HDMI-streamingpaket fungerar med vårt sortiment av utvalda EOS- och PowerShot-kameror, men för att göra det enklare har vi tagit fram en köpguide så att du kan hitta den rätta Canon-kameran för dig.

Läs mer

Köpguide

Livestreaming Kits

Bli inspirerad

Bli inspirerad är din källa till användbara fotograferingstips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Se alla artiklar

Vilket är det bästa EOS-systemet för mig?

Alla kameror med utbytbara objektiv i EOS-serien erbjuder en mängd funktioner och fördelar som hjälper dig att få ut mer av din fotografering eller ditt filmskapande.

Läs mer

Du kanske även är intresserad av ...

Bli inspirerad, registrera dig nu

Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och lektioner, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.

Registrera dig nu