UPPDATERING AV FIRMWARE

Senaste firmware för PowerShot G7 X Mark III

Ta reda på hur den senaste firmware lägger till nya funktioner för dina filmer och ett antal förbättringar för att skapa filmer och vloggar.
HÄMTA FIRMWARE

Ett nytt filmläge och förbättringar av användbarheten

Efter användbar feedback från våra engagerade kunder som redan använder PowerShot G7 X Mark III för att spela in sina filmer för sociala medier finns nu ett nytt läge för inspelning av videobloggar tillgängligt via en firmwareuppdatering.


Inspelningsläget för videoblogg är en helt automatisk filminställning för att spela in ditt material i kameran. Håll din G7 X Mark III på en armlängds avstånd så reagerar den naturligt och smidigt på dina rörelser för att tydligt berätta din story och med precis rätt betoning på dig och din omgivning.


Ansiktsfokus i det här läget låser snabbt och exakt på ansiktet, och när perspektivet ändras till ett nytt motiv i bilden justeras autofokus snabbt och responsivt. Exponeringsjusteringar är också snabba, jämna och naturliga. Resevloggare är särskilt användbara när du pratar med kameran och sedan ramar in det omgivande landskapet. Skärpa och exponering av ansikte och omgivning justeras snabbt för att behålla skärpa och naturliga levande färger.

Visning av zebramarkeringar

Visning av zebramarkeringar är en användbar funktion som vanligtvis finns i professionella videokameror och är ett grafiskt överlägg som visar exponeringsvariationer. Det används vanligen för att varna för potentiell överexponering i en sekvens, så att du kan göra justeringar för att få bilder av hög kvalitet.

Markering för filmbildförhållande

Som hjälp för att komponera filmer för olika sociala medier kan du slå på markeringen för filmbildförhållande så visas ett antal ramar som motsvarar 16:9, 5:4 eller till och med 2.39:1.

Förbättrad inspelningsindikation

Förutom en röd punkt och ”rec”-indikator kan du nu välja en förbättrad inspelningsindikation när du spelar in film med PowerShot G7 X Mark III. En väl synlig röd ram visas på skärmen för att hjälpa dig vid inspelningen. Naturligtvis syns inte den här röda ramen på den slutliga filmen.

Nivåvisning i ansiktsspårningsläget

Nu går det att se den elektroniska nivåvisningen på skärmen medan du filmar med ansiktsspårning aktiverad för att förbättra informationen som är tillgänglig när du filmar.

Den här firmwareuppdateringen är tillgänglig nu.

Förutom den enastående bildkvaliteten och kraftfulla bildstabilisatorn som finns hos PowerShot G7 X Mark III kan du dra nytta av de fantastiska nya funktionerna för dina filmer tack vare den här firmwareuppdateringen.

JAG BLEV FÖRVÅNAD ÖVER SKILLNADEN I KVALITET NÄR JAG KONFIGURERADE KAMERAN FÖR MINA ONLINELEKTIONER

Relaterade artiklar

 • Kändisbakaren Matt Adlard som tar en bild av en chokladdessert med Canon EOS M50 Mark II.

  MATFOTOGRAFERING

  Ett recept på framgång: Vi presenterar Canon EOS M50 Mark II

  Den självlärda bagaren och sociala medier-stjärnan Matt Adlard får ett smakprov på EOS M50 Mark II.

 • En kvinna håller en kamera på ett stativ på en armlängds avstånd, riktad mot sig själv, med en terrass med flerfärgade byggnader på flodbanken ur fokus i bakgrunden.

  VLOGGANDE

  Så blir du en vloggare

  Kom igång och skapa vloggar av hög kvalitet med våra vlogging-tips för nybörjare.

 • En kvinna skriver ut en bild på en Canon SELPHY Square QX10. Stående på skrivbordet framför henne finns ett stämningscollage med klädinspiration.

  KREATIV UTSKRIFT

  Skriv ut ett stämningscollage på ett ögonblick

  Ta dina kreativa projekt till nästa nivå och upptäck hur du kan skapa ett stämningscollage.

 • YouTube-stjärnan och vloggaren Mike Gray trycker på inspelningsknappen på Canon PowerShot G7 X Mark III:s touchskärm.

  VLOGGING

  Kreativ vlogging med PowerShot G7 X Mark III

  YouTube-stjärnan MikeVisuals avslöjar hur han skapar fängslande vloggar med den kompakta Canon PowerShot G7 X Mark III och delar med sig av sina bästa vlogging-tips.