EOS 80D

Denna mångsidiga Wi-Fi-systemkamera är tack vare sin imponerande hastighet, instinktiva kontroller och innovativa teknik perfekt för att utforska nya områden inom fotografi och uppnå de enastående resultaten som din kreativitet förtjänar.

Fördelar

 • En kamera med god respons för att kunna fånga ögonblicket
 • Enastående foto- och filmkvalitet i en mängd olika förhållanden
 • Allt du behöver för att utveckla din fotografering
 • Perfekt för kreativ filmning
 • Anslut, ta kort, filma och dela dina foton och filmer med enkelhet

Alla egenskaper

Ta en titt på mer detaljerad information om Canon EOS 80D

Produktspecifikationer

Ta reda på mer om Canon EOS 80D, dess funktioner och vad den kan göra.

EOS 80D Betyg och recensioner

Släpp loss kreativiteten

En kraftfull, flexibel och svarsvillig kamera som hjälper dig utforska egna kreativa sidor. EOS 80D utmärker sig på sport, porträtt, landskap, gatubilder, resor och fotografering i svagt ljus – såväl som vid avancerad filminspelning. Den innovativa tekniken hjälper dig uppnå fantastiska resultat i alla situationer.

0%
  Whats in the box

  Översiktsfilm

  En kamera med god respons för att kunna fånga ögonblicket

   

  EOS 80D

  Utforska nya områden inom fotografi

  Reagera instinktivt i ögonblicket och fånga snabba sporter eller händelser i naturen utan problem tack vare ett högpresterande AF-system, en maximal serietagningshastighet på 7 b/s och anpassningsbara kontroller.

  EOS 80D

  45-punkts AF-system av korstyp

  Fotografera snabba händelser och få skarpa bilder tack vare ett mycket responsivt och exakt autofokussytem som fungerar även i sämre ljusförhållanden ned till -3EV. Med ett 45-punkts AF-system av korstyp har du friheten att välja en AF-punkt eller ett område som passar din komposition och ger större precision och kontroll över större fokuseringsområden för imponerande resultat oavsett var motivet är i bilden.

  Bildserietagning med 7 b/s

  Ge dig själv den bästa chansen att fånga det där flyktiga ögonblicket tack vare en hastighet på max 7 b/s för kontinuerlig bildtagning med full upplösning. Perfekt för spontana sport- och naturbilder.

  0%
   EOS 80D

   27 f/8-kompatibla AF-punkter

   Fortsätt ta skarpa bilder med autofokussystemet när du använder olika objektivkombinationer och extenders tack vare 27 AF-punkter som stöder fokusering vid f/8.

   Programmerbara kontroller

   Få samma kontroll och flexibilitet som ett EOS-hus i mellanklassen tack vare anpassningsbara kontroller, toppanel med LCD-skärm och Live View-visning, som gör att du enkelt kan granska inställningar och snabbt justera kameran efter dina behov.

   EOS 80D

   Enastående foto- och filmkvalitet i en mängd olika förhållanden

   Fånga den kvalitet din kreativitet förtjänar. EOS 80D ger fantastiska bilder i flera olika ljusförhållanden, fyllda med detaljer, färger och atmosfär – och omedelbart klara för redigering och visning – tack vare 24,2 megapixels APS-C CMOS-sensor och DIGIC 6-processor.

   EOS 80D

   7 560 pixels RGB+IR-mätningssensor

   Ta del av exakt och konsekvent exponering i en rad olika situationer, tack vare en 7 560 pixels RGB+IR-mätningssensorn som känner av både infrarött och synligt ljus.

   EOS 80D
   EOS 80D

   Naturliga bilder i svagt ljus

   Ta naturliga atmosfärrika bilder när ljusnivån sjunker med ett ISO-känslighetsintervall på ISO 100–16 000 (H:25600), vilket minskar behovet av blixt och ger dig flexibilitet för snabbare slutartider.

   Flimmeravkänning

   Flimmeravkänning ger konsekvent exponering och färg när du fotograferar kontinuerliga bildserier i flimrande artificiellt ljus.

   0%

    Allt du behöver för att behålla kontrollen och utveckla din fotografering

    Intelligent sökare

    Se allt på bildskärmen, samtidigt som fotograferingsinställningar visas omedelbart, med den intelligenta sökaren som har bildtäckning på ca 100 %. Ta mer diskreta bilder med ett tyst serietagningsläge med 3 b/s.

    EOS 80D
    EOS 80D

    Vinklingsbar LCD-skärm med Live View

    Utforska kreativa fotograferingsvinklar och ta del av intuitiva kontroller med 7,7 cm vinklingsbar LCD II-touchskärm som har Clear View. Komponera och ta bilder från flera olika perspektiv tack vare Live View med kontinuerlig bildtagning med Dual Pixel CMOS AF 5 b/s.

    Integrerad Speedlite-sändare

    Utforska alternativen för kreativ ljussättning genom att placera ut separata Canon Speedlite-blixtar och styra dem med EOS 80D-kamerans integrerade Speedlite-sändare.

    EOS 80D
    EOS 80D

    EOS-system

    Utforska nya möjligheter för kreativitet med det omfattande EOS-systemets EF-objektiv och tillbehör.

    Perfekt för kreativ filmning

    Skapa expertfilmer med kraftfull Dual Pixel CMOS AF, vilket ger ett mångsidigt autofokussystem för exakt fokusspårning och jämna fokusövergångar.

    Kreativ fokuskontroll

    EOS 80D

    Kreativ fokuskontroll

    Med kontroll över Dual Pixel CMOS AF-känslighet och hastighet för filmer kan du anpassa fokus till fotograferingssituationen och ge filmen ett långsamt, naturligt eller snabbt utseende.

    Visa video

    Jämna 60p-filmer

    EOS 80D

    Jämna 60p-filmer

    Filma med biokänsla i Full HD 60p med Dual Pixel CMOS AF och möjligheten för jämn fotografering av snabba rörelser eller slowmotion-effekter.

    Visa video

    Kreativa effekter i kameran

    EOS 80D

    Kreativa effekter i kameran

    Uppnå suveräna specialeffekter i kameran med funktioner som timelapsefilm, som gör det enkelt att ta en serie bilder för en filmsekvens som beskriver tidens gång och HDR, som fångar ett större tonomfång i högkontrasterande ljusförhållanden, genom att ta två olika bilder vid olika exponeringar. Använd kreativa filter för att spela in film med ett unikt utseende och känsla som till exempel Gamla filmer, Dramatiskt svartvitt, Dröm och Miniatyreffekt.

    Visa video

    EOS 80D

    EOS 80D

    Professionellt ljud
    Ta kontroll över ljudnivåer via kameramenyn och spela in ljud i professionell kvalitet med anslutningar för hörlurar och mikrofon.

    Val av filformat
    Spela in MP4- och MOV-filformat med en rad olika bildhastigheter och kodektyper, vilket förenklar redigering och lagring

    EOS 80D

    Kraftfull filmkombination

    För den ultimata filminspelningslösningen kan du kombinera EOS 80D med flexibla, högpresterande EF-S 18-135 mm f/3.5-5.6 IS USM med Nano USM, som ger jämn och tyst fokusering för filmer och supersnabb autofokus för stillbilder. Kombinera med tillvalet Power Zoom-Adapter PZ-E1 för exakt zoomkontroll när du filmar.

    Styr och dela trådlöst

    EOS 80D

    Styr och dela trådlöst

    Ta foton och spela in filmer trådlöst från en kompatibel smart enhet med en realtidsvisning av händelsen och kontroll över inställningar. Använd den kostnadsfria appen Canon Camera Connect för att snabbt betygsätta och överföra fullupplösta jpeg-bilder och MP4-filmer till kompatibla smarta enheter för enkel delning i farten.

    Visa video

    Direkt NFC-koppling

    EOS 80D

    Direkt NFC-koppling

    Anslut kameran till kompatibla Android-enheter* med bara en touch tack vare NFC-teknik. Anslut enkelt via en Wi-Fi-knapp från andra enheter. * Vid användning med kompatibla Android-enheter

    Direktdelning

    EOS 80D

    Direktdelning

    Dela direkt från kameran till sociala medier och molntjänster som t.ex. irista via ditt Wi-Fi-nätverk i hemmet, eller skriv ut trådlöst till en kompatibel skrivare. Kamera till kamera-delning är också möjligt med kompatibla enheter.

    Canon Connect Station

    EOS 80D

    Canon Connect Station

    För bara ihop EOS 80D och Connect Station med NFC för att enkelt spara dina bilder och filmer och dela med andra på en HDTV, på sociala media eller i ett album online.

    Programvaran EOS Utility

    EOS 80D

    Programvaran EOS Utility

    Anslut till kameran var som helst från en PC eller Mac och för enkel bildöverföring och fjärrstyrning med den medföljande programvaran EOS Utility.

    Canon Photo Companion-appen

    Canon Photo Companion-appen

    Vår Photo Companion-app är den perfekta partnern för alla som vill skapa en visuell story. Med den får du tillgång till skräddarsytt innehåll och expertkunskaper när du behöver det som mest – så att dina stories blir fulla av liv.

    Upptäck mer

    Hämta Canon Photo Companion-appen på Itunes
    Hämta Canon Photo Companion-appen för Android

    Recensioner

    Specifikationer

    f1_8-2_8

    Skapa fantastiska bilder med fin detaljrikedom.

    CMOS-ikon av 1.0-typ

    Kraftfull DIGIC-bearbetning för snabb prestanda och korrekta färger.

    DIGIC 7

    Fånga all action med en serietagning på 7b/s

    Full HD 60p

    Fokusera på och spåra dina motiv var de än befinner sig i bilden.

    vari-angle_KF.

    Fotografera från höga och låga vinklar.

    EOS_movie_KF

    Ta filmer med upp till 1080 p upplösning och 60 b/s.

    Dual Pixel AF

    Du får jämn och kontinuerlig fokusering när du tar bilder och filmer i Live View-läget.

    Wi-Fi NFC

    Anslut och dela enkelt

    inteligent viewfinder

    Se fotografering och fokuseringsinformation överlagrade över motivet när du fotograferar

    Awards

    EISA Awards 2016

    Rekommenderat för dig