UTSKRIFTSTIPS

Fem anledningar till varför PIXMA TR150 är perfekt för utskrift var du än är

Arbetar du utanför hemmet eller kontoret? En skrivare som du kan använda överallt ger dig en konkurrensfördel och kan hjälpa dig att skaffa fler kunder.
Två byggarbetare skriver ut dokument på en Canon PIXMA TR150. En orange hjälm ligger på bordet bredvid dem.

Det är viktigt att ta vara på alla möjligheter när du arbetar på resande fot. Istället för att skicka ett löfte via e-post ökar du chanserna för en lyckad affär genom att ge en potentiell kund en utskriven offert eller till och med ett avtal att signera.

Möjligheten att kunna skriva ut på plats kan vara användbar i flera olika situationer. Personliga tränare och sjukgymnaster kan lämna över listor och scheman med övningar, så att de vet att deras kunder utför rätt rörelser när det inte finns någon närvarande som kan instruera. Privatlärare kan se till att elever håller jämna steg med tydlig lektionsplanering, lathundar och rättningsanmärkningar.

PIXMA TR150 och PIXMA TR150 med batteri är kompakta, bärbara och ett utmärkt val av skrivare för alla som vill skriva ut när de inte är hemma eller på kontoret. Här är fem anledningar till att det kan hjälpa dig att effektivisera din verksamhet.

1. Extra bärbar

En man kör bil med en PIXMA TR150 i passagerarsätet bredvid honom.

Möjligheten att skriva ut var som helst gör Canon PIXMA TR150 perfekt för människor som arbetar utanför hemmet eller kontoret.

En man i varseljacka bär en PIXMA TR150 under armen.

Canon PIXMA TR150 är så liten och lätt att du kan bära den med dig.

PIXMA TR150 är perfekt om du behöver en liten skrivare som ryms på ett redan belamrat skrivbord eller om du arbetar på distans eller besöker kunder och företag med nätström. Du kan lägga den i väskan och ta med dig den, låsa in den i en låda eller använda ett kompatibelt stöldsäkert lås för att skydda den. Om du ofta arbetar utomhus eller om din bil eller ditt lokala café är ditt kontor levereras PIXMA TR150 med batteri med ett batteri som är enkelt att fästa och kan skriva ut upp till 330 sidor när batteriet är fulladdat1.

När du har anslutit batteriet till huvudenheten tar det 2 timmar och 20 minuter att ladda via nätadaptern. Batteriet kan även laddas via ett mobilbatteri eller ett biluttag med USB-C-kabeln som medföljer. Håll ett öga på batteriindikatorn så att du vet att du alltid har möjlighet att skriva ut.

2. Enkel anslutning

A man in a high-vis jacket prints out documents from his smartphone on a Canon PIXMA TR150 printer.
En kvinna som arbetar hemifrån skriver ut på en Canon PIXMA TR150 från en smartphone.

Funktionerna för trådlös utskrift gör att du kan skriva ut från kamerarullen på din smartphone. Du kan till och med använda Wireless Direct för att skriva ut utan Wi-Fi.

Både PIXMA TR150 och PIXMA TR150 med batteri har trådlös anslutning och är kompatibla med AirPrint (iOS), Mopria (Android) och Windows Mobile för utskrift utan appar direkt från operativsystemet i din smarta enhet. Båda skrivarna kan dessutom styras från din smartphone via den kostnadsfria appen Canon PRINT, vilket gör att du kan skriva ut dokument och bilder lagrade på din enhet eller på molnbaserade lagringstjänster, bland annat Google Drive, Dropbox, OneDrive och Google Classroom, via PIXMA Cloud Link. Med appen Canon PRINT kan du dessutom scanna dokument med kameran på din smartphone. Du väljer bara funktionen Smartphone Copy för att snabbt och enkelt göra kopior och antingen skriva ut, spara eller skicka via e-post direkt från din smartphone.

Båda skrivarna har stöd för Wi-Fi-band på 2,4 GHz och 5 GHz2, så att du kan byta till Wi-Fi-nätverk med mindre belastning för en mer tillförlitlig anslutning. Om du befinner sig mitt ute i ingenstans utan varken en router eller Wi-Fi-signal kan du använda Wireless Direct för att skriva ut trådlöst direkt från din telefon, surfplatta eller bärbara dator. Det innebär att du kan åka dit jobbet tar dig och fortfarande skriva ut det du behöver för att få saker och ting gjorda och hålla dina kunder (eller din chef) nöjda.

3. Stöd för specialpapper

En man som sitter på ett kafé med en bärbar dator skriver ut dokument på en Canon PIXMA TR150-skrivare.

Canon PIXMA TR150 kanske är liten, men den rymmer upp till 50 ark normalt papper och klarar flera olika papperstyper.

Med en kapacitet på 50 ark normalt papper behöver du inte fylla på PIXMA TR150 så ofta under en arbetsdag. Det är fantastiska nyheter om du skriver ut en drös med frågeformulär, en massa prov i ett klassrum eller en hög med långa avtal.

Båda skrivarna är dessutom kompatibla med kuvert och specialpapper, bland annat Canons högupplösta papper, matta fotopapper, dubbelsidiga matta fotopapper och magnetiska fotopapper. Den mångsidigheten innebär att du kan välja det papper som passar dina behov och skriva ut adresser direkt på kuvert, så att all kommunikation ser proffsig ut. Du kan till och med skriva ut kylskåpsmagneter med din logotyp och telefonnummer och ge till dina kunder. Eller om du är lärare kan du skapa en anpassad guldstjärna till de elever som utmärker sig.

4. Anpassade mallar

A Canon PIXMA TR150 printer on a table next to a man with a laptop.
En man med en bärbar dator skriver ut dokument på en Canon PIXMA TR150-skrivare.

Om du ofta skriver ut samma formulär kan du nu spara upp till fem mallar på PIXMA TR150 och PIXMA TR150 med batteri.

Måste du skriva ut samma typ av dokument regelbundet? PIXMA TR150 och PIXMA TR150 med batteri kan spara upp till fem mallar som kan skrivas ut på ett ögonblick, så att du sparar tid på att slippa leta dokument på din bärbara dator, smartphone eller surfplatta. Formulär, avtal, frågeformulär eller broschyrer kan sparas på skrivaren via Windows Driver3, så att de snabbt kan skrivas ut via skrivarens 1,44-tums OLED-skärm.

5. Klara utskrifter som håller länge

En man som sitter bakom ett skrivbord håller upp en surfplatta som visar en semesterbroschyr. En färgglad utskrift skrivs ut från Canon PIXMA TR150 bredvid honom på skrivbordet.

Få skarpa utskrifter med överlägsen kvalitet i mörkare områden. Hybridbläck med ett särskilt pigmentbaserat svart bläck ger skarp text medan färgämnesbaserade färger ger utskrifter med kraftigare färger.

De två skrivarna använder ett hybridbläcksystem som kombinerar svart pigmentbaserat bläck med en färgämnesbaserad bläckkassett i fyra färger. Det innebär att du får skarp text för viktiga dokument medan bilder och diagram blir fylliga och levande. Med Canons ChromaLife100-teknik kan du känna dig trygg med vetskapen om att utskrivna bilder håller en livstid4.

För enkelhetens skull har skrivarna två kassetter: en för svart pigmentsbaserat bläck och den andra för färgbläck. För att säkerställa att du inte får slut bläck mitt i ett viktigt jobb flera mil från närmaste affär finns en lättillgänglig nivåindikator på skärmen.

PIXMA TR150 och PIXMA TR150 med batteri är kompakta, tysta och enkla att använda, så att du kan vara diskret och professionell i alla lägen. Oavsett vart din verksamhet tar dig, ta med dig en TR150 på resan.

Skrivet av Angela Nicholson

 1. Utskriven via USB-anslutning utan Wi-Fi-anslutning.
 2. Stöd för 5 GHz kanske inte är tillgängligt i din region.
 3. Mallar måste överföras till skrivaren via Canon-skrivardrivrutinen, endast med hjälp av en Windows-dator.
 4. Baserat på utökade tester av Canon i mörk lagring under kontrollerade förhållanden när det gäller temperatur, luftfuktighet och gas, där lagring simuleras i ett album med plastfilm. Canon kan inte garantera utskrifternas livslängd – resultaten kan variera beroende på den utskrivna bilden, torktid, förhållanden för visning/förvaring och miljömässiga faktorer.

Relaterade produkter

Relaterade artiklar

 • UTSKRIFTER

  De bästa skrivarna för designers

  Skrivare är viktiga verktyg för designers – vi hjälper dig att välja rätt modell för dina behov.

 • UTSKRIFTER

  Så använder du en trådlös skrivare

  Smarta sätt att få ut mesta möjliga av din trådlösa skrivare.

 • UTSKRIFTER

  Rätt Canon-utskriftsapp för dig

  Bli kreativ och organiserad med Canons utskriftsappar – det finns en som passar alla projekt.

 • UTSKRIFTER

  De bästa skrivarna för hemmakontor

  Arbeta smidigt hemifrån med Canon PIXMA- och MAXIFY-skrivare.