UTSKRIFTER

De bästa skrivarna för hemmabruk för hybridarbetare

Upptäck den Canon-skrivare för hemmakontoret som passar dina behov och din budget bäst.
En kvinna sitter vid ett skrivbord och använder en överstrykningspenna på en utskrift. Bredvid henne står en Canon MAXIFY-skrivare och en trädgård syns genom det stora fönstret framför henne.

Tiderna förändras. Fler människor än någonsin utför något eller större delen av sitt arbete hemifrån och är bara på kontoret när det verkligen är nödvändigt. Jamie Watson är ett utmärkt exempel. Han är en strategichef på en reklambyrå i Bristol och arbetar med kunder, ett undersökningsteam och ett team för kreativa koncept och han har förvandlat sin matsal till ett hemmakontor.

”När jag har massor av arbete att göra passar det bra att arbeta hemifrån eftersom jag slipper distraktionerna på kontoret”, säger han. ”Du kan disponera din tid lite bättre och det är mindre strikt än traditionella arbetstider. Du slipper dessutom att pendla, så du kan få lite mer gjort på en dag. Jag cyklar ganska mycket, så jag kan ta en cykeltur utan att behöva tänka på tiden det tar att pendla till kontoret eller vice versa.”

Jamie upptäckte tidigt att en tillförlitlig skrivare var nödvändigt och avgjorde att Canon PIXMA TR4650-serien var den perfekta skrivaren för hemmakontoret för hans specifika behov. Men den är absolut inte det enda alternativet. Canons omfattande utbud av PIXMA- och MAXIFY-skrivare innehåller modeller som PIXMA TS7750i, MAXIFY GX1050 och MAXIFY GX2050, perfekta kontorsskrivare för personer som Jamie, som tidigare skrev ut i en kontorsmiljö. Dessa skrivare är därför enkla att installera och intuitiva att använda. De är dessutom utformade för att vara snabba, effektiva och kostnadseffektiva, samtidigt som de levererar utskriftskvalitet av en professionell standard som ditt företag kan lita på.

Här berättar Jamie om hur hans skrivare för hemmabruk tar honom bort från skärmen för att helt uppslukas av projekt som han arbetar med hemma. Vi utforskar även några ytterligare fördelar med Canon-skrivare för hemmakontoret.

En man sträcker sig mot framsidan av en Canon PIXMA-skrivare.

Hemma har du inte samma tillgång till den supportpersonal som du kanske har på kontoret, så tillförlitlighet och enkelt underhåll är viktigare än någonsin. 4-i-1-skrivaren i Canon PIXMA TR4650-serien har hybridbläck i fyra färger och förbättrad patroninstallation, vilket gör det ännu enklare att byta bläckpatron.

Klara tankar med utskrifter

Jamies skrivare i PIXMA TR4650-serien hjälper honom att gå bort från sin bärbara dator, minska skärmtiden och fokusera på papperskopior av dokument som behövs för hans arbete. ”Jag föredrar att läsa kundbeskrivningar på papper”, säger Jamie, ”för att fokusera bättre och inte bli distraherad av det som finns på skärmen, till exempel ett e-postmeddelande eller en gruppchatt. Det är lättare att fokusera på det du läser, markera det och lägga till frågor. Jag känner mig mer uppslukad av det jag gör och det jag läser.

”När jag får undersökningsresultat tillbaka från undersökningsbyråer med många olika diagram och grafer tycker jag att det är enklast att ha pappersark framför mig och jämföra dem, istället för att bläddra genom bilder”, tillägger han.

När du arbetar på kontoret behöver du aldrig tänka på skrivarens inställningar och pappers- och bläcknivåer. Hemma borde det inte vara någon skillnad. En påminnelse om att ta bort dokument, förbättrat främre pappersfack som gör det enklare att fylla på papper och en snabbare, okomplicerad patroninstallation gör detta till en användarvänlig och effektiv skrivare för hemmabruk för proffs som Jamie.

Prenumerationsbaserade tjänster för bläck är tillgängliga för utvalda Canon-skrivare i vissa regioner. Med tjänsten Canon Auto-Ink Delivery får du en mindre administrativ uppgift att tänka på eftersom skrivarens bläcknivåer övervakas automatiskt och utbytespatroner eller bläckflaskor levereras hem till dig innan du behöver dem. Det är kostnadsfritt att registrera dig för tjänsten och du kan säga upp den när du vill. Med PIXMA Print Plan kan du välja en skräddarsydd utskriftsplan där du betalar ett fast månadspris baserat på hur mycket du skriver ut och får bläck levererat när det börjar ta slut.

En användares hand trycker på en knapp på kontrollpanelen på en Canon PIXMA-skrivare som står på ett kontorsskrivbord.

Trots att de är budgetskrivare är Canon PIXMA TS7650i och PIXMA TS7750i särskilt mångsidiga. Det svarta pigmentbaserade bläcket säkerställer skarpa svartvita dokument som inte kladdar, även när du använder överstrykningspennor, medan det färgbaserade bläcket ger fotoutskrifter av hög kvalitet på glättat fotopapper.

Multifunktionsskrivare för hybridarbete

Precis som Jamies Canon PIXMA TR4650-serie är PIXMA TS7650i en budgetvänlig allt-i-ett-skrivare som passar för fotoutskrifter och pyssel samt för att skapa affärsdokument. Dess kompakta format gör den perfekt för begränsade utrymmen, medan nästa generations skrivhuvuden möjliggör snabba utskriftshastigheter på cirka 15 sidor per minut för svartvita dokument och 10 sidor per minut för dokument i färg. Det är dessutom den första Canon-skrivaren för hemmabruk med överstrykningståligt svart bläck som motsvarar GX-företagsmodellerna, så att du kan använda överstrykningspennor utan risk för att texten kladdar. Den har till och med en vinklingsbar touchskärm i färg med alternativa gränssnitt för arbete, studier och fritid. Utskriftskvaliteten är utmärkt och tack vare avancerade funktioner för Wi-Fi-utskrift kan du scanna direkt till en smartphone eller surfplatta. PIXMA TS7750i har en automatisk dokumentmatare för enklare scanning eller kopiering av flersidiga dokument, perfekt för hemmakontoret.

Canon MAXIFY GX1050 är en mer företagsfokuserad allt-i-ett-skrivare som strävar efter sömlös integrering mellan hemmet och kontoret. Färgtouchskärmens anpassningsbara gränssnitt ger dig möjlighet att tilldela komplexa uppgifter som upprepas ofta, till exempel molnbaserad utskrift och scanning, till en enda knapptryckning eller två. Tack vare de påfyllningsbara MegaTank-bläckbehållarna kan du förvänta dig tusentals dokument i svartvitt och färg från en enda uppsättning bläckflaskor, vilket sparar tid och pengar jämfört med vanliga patronbaserade skrivare för hemmakontor. Allt bläck är pigmentbaserat och kladdfritt för dokument i både färg och svartvitt. Precis som PIXMA TS7650i är den snabb, med utskriftshastigheter på cirka 15 sidor/minut för svartvitt och 10 sidor/minut för färg. MAXIFY GX2050 har dessutom en praktisk automatisk dokumentmatare för scannern samt faxfunktioner.

En person som använder en smartphone för att skriva ut på en Canon-skrivare för hemmabruk.

Med appen Canon PRINT kan du använda Wi-Fi-aktiverade Canon-skrivare helt och hållet från din smartphone eller surfplatta, från att konfigurera, skriva ut, kopiera och scanna till att utföra underhåll, kontrollera bläcknivåer och till och med köpa nytt bläck. För Jamie innebär det att han kan gå bort från sin bärbara dator när han vill. ”Även om du arbetar på distans”, säger han, ”ringer personer till dig och skickar meddelanden hela tiden. Genom att gå iväg från datorn slipper du alla distraktioner. Jag skriver ut något och läser det sedan nere i köket. Det hjälper mig att fokusera bättre.”

En person som skriver på en utskriven bild från en presentation, med en Canon-skrivare på skrivbordet bredvid.

Utskrifter har många fördelar – du kan sprida ut dem och titta på flera åt gången för att jämföra dem, skriva kommentarer och ta med dig dem överallt. Jamie börjar ibland med en uppgift på papper och använder skrivarens scanningsfunktioner. ”Om jag arbetar med projekt med varumärkesstrategier eller måste rita upp ett ramverk för ett varumärke föredrar jag att rita upp det för hand”, säger han. ”Sedan scannar jag det och skickar det till resten av teamet via e-post som ett arbetsutkast, istället för att lägga massor av tid på att utforma det i en presentationsprogramvara.”

Förena penna och papper med digitalt format

Canon-skrivare med Wi-Fi gör det enkelt att skriva ut, kopiera och scanna från din smartphone eller surfplatta med appen Canon PRINT. Dessutom kan du kontrollera skrivarens status och bläcknivåer var du än befinner dig i Wi-Fi-nätverket.

Jamie tycker att det finns många fördelar med att använda appen Canon PRINT. ”Det var mycket enkelt att installera skrivaren, vilket var det viktigaste för mig eftersom praktiskt taget alla skrivare jag någonsin har haft har tagit mig ungefär fem dagar att installera och få att fungera. Den gjorde det bara själv”, säger han entusiastiskt.

Den har även en användbar anslutning till Easy-Layout Editor som gör att du kan ordna om dokument som PDF-filer och bildfiler till en sida före utskrift – perfekt för den typ av arbete som Jamie gör.

En kvinna lägger en hög med dokument i dokumentmatningen ovanpå en Canon PIXMA-skrivare på skrivbordet bredvid henne.

Utrymmet är ofta begränsat på ett hemmakontor, men PIXMA TS7650i har en intern pappersmatningskassett som tar mindre plats och en bakre matare med ett praktiskt transparent lock för specialmaterial och fotopapper. PIXMA TS7750i (visas här) har en automatisk dokumentmatare för enkel scanning och kopiering av flera sidor.

Fördelen med Canon-appar för hybridarbete

Med appen Canon PRINT kan du scanna och skriva ut till och från molnet.1 Det är en stor fördel för hybridarbetare som behöver dela dokument med kollegor på kontoret eller arbeta på andra avlägsna platser.

PIXMA Cloud Link passar perfekt för små företag som delar och sparar innehåll på en delad molntjänst, till exempel Google Drive™, Dropbox™ eller tjänsten Evernote®2. Det innebär att du kan komma åt och skriva ut filerna var du än befinner dig.

Jamie säger att det är lättare för honom att få kreativa idéer medan han arbetar när teamen delar sina designer om de skriver ut dokument och ritningar innan de sätter upp dem på väggen eller visar upp dem.

”När vi får tillbaka kreativa idéer från våra konceptteam, till exempel ritningar av designer, behöver du ofta bara jobba lite och nästan ha det i huvudet”, säger han. ”Därför tycker jag om att skriva ut det, eftersom det gör att jag kan fundera på det under tiden som det skrivs ut och sätts upp på väggen eller skrivbordet. Det är lite lättare att gå tillbaka till och undermedvetet fortsätta att tänka på det.”

En annan affärsmässig fördel för hybridarbetare är den kostnadsfria Canon PosterArtist. Den innehåller tusentals helt anpassningsbara layouter som kompletteras med bilder av hög kvalitet för att skapa broschyrer, banderoller och affischer. Om du tillverkar marknadsföringsmaterial i stora volymer är det en mycket ekonomisk följeslagare till den stora bläckkapaciteten och de låga driftskostnaderna hos MAXIFY GX1050 och andra Canon MegaTank-skrivare.

En Canon-skrivare bredvid en krukväxt, en telefon och några utskrifter.

Jamie är en entusiastisk fotograf och älskar att ge sig ut med sin kamera – och med skrivaren i Canon PIXMA TR4650-serien kan han skapa utskrifter av hög kvalitet att visa upp hemma.

En man tittar igenom ett urval av fotoutskrifter med en Canon PIXMA-skrivare på skrivbordet på hans hemmakontor i bakgrunden.

Om du behöver en mångsidig skrivare för både dagliga uppgifter och arbete passar PIXMA TS7650i och PIXMA TS7750i perfekt. De har massor med funktioner som är lättåtkomliga från touchskärmarna i färg och passar perfekt för en mängd olika dokument, foton och pyssel.

Mångsidighet för utskrifter hemma

Skrivarna i Canon PIXMA- och MAXIFY-serien passar inte bara utmärkt för hybridarbete, de är även tillräckligt mångsidiga för hemmastudier, barnens skoluppgifter och familjefoton. Med Canons app Easy-PhotoPrint Editor är det enkelt att skapa en mängd olika originella fotoobjekt, till exempel utskrifter i anpassad storlek, kalendrar och kvadratiska fotolayouter, perfekt för både personliga projekt hemma och på jobbet.

Som entusiastisk fotograf använder Jamie sin PIXMA TR4650-serie för att skriva ut bilder att rama in eftersom det är möjligt att skriva ut bilder utan ram i formatet 10 x 15 cm på bara några sekunder. Detsamma gäller PIXMA TS7650i och PIXMA TS7750i, som även använder färgbaserat bläck för att ge förstklassig utskriftskvalitet på glättat fotopapper.

I slutändan är en skrivare en viktig del när du arbetar hemifrån. Oavsett om du prioriterar att hitta en kompakt skrivare som passar på ditt hemmakontor, en snabb skrivare för att maximera din produktivitet eller en molnförberedd skrivare för att smidigt integrera arbete hemifrån med arbete på kontoret, finns det en Canon-skrivare som tillgodoser dina behov. Ta reda på mer om Canons skrivarsortiment för hemmabruk och små företag och prova Canons skrivarväljare online för att hitta rätt skrivare för dina behov.


Skrivet av Lorna Dockerill och Matthew Richards

 1. Funktionerna för att scanna till molnet och e-post är endast tillgängliga för användare som använder äkta Canon-bläck.
 2. Google och Google Drive är varumärken som tillhör Google LLC, och den här webbplatsen stöds inte av eller är ansluten till Google på något sätt. Dropbox är ett varumärke som tillhör Dropbox, Inc. Evernote är ett registrerat varumärke som tillhör Evernote Corporation och används under licens.

Relaterade produkter

 • PIXMA TR4650 Series

  Bläckstråleskrivare

  PIXMA TR4650-serien

  Skriv ut, kopiera, scanna och faxa – allt är enkelt med den här kompakta och lättanvända allroundenheten för alla som arbetar hemifrån.
 • Skrivare för mindre kontor

  MAXIFY GX1050

  Håll dig produktiv hemma med den här snabba, kompakta, användarvänliga och ekonomiska 3-i-1-skrivaren med påfyllningsbara bläckbehållare.
 • Skrivare för mindre kontor

  MAXIFY GX2050

  Håll dig produktiv hemma med den här snabba, kompakta och ekonomiska 4-i-1-skrivaren med automatisk dokumentmatare för 35 ark.
 • Relaterade artiklar

 • UTSKRIFTSTIPS

  Så skriver du ut på ett säkert sätt

  Åtta sätt att säkerställa säkra utskrifter med Canons säkerhetsfunktioner

 • UTSKRIFTER

  Så använder du en trådlös skrivare

  Smarta sätt att få ut mesta möjliga av din trådlösa skrivare.

 • UTSKRIFTER

  Rätt Canon-utskriftsapp för dig

  Bli kreativ och organiserad med Canons utskriftsappar – det finns en som passar alla projekt.

 • UTSKRIFTER

  Bläckstråle eller laser: vad passar dig bäst?

  Upptäck skillnaderna mellan Canons bläckstråle- och laserskrivare och ta reda på vilken som bäst passar dina behov.