How to print yourself a happy Halloween

HALLOWEEN-PYSSEL

Så skriver du ut en glad Halloween

Upptäck nervkittlande enkla möjligheter till dekorationer, dräkter och mycket mer som du kan göra själv till Halloween. Allt du behöver är en kreativ gnista, papper och en PIXMA-skrivare. Välj det du känner dig inspirerad till att skapa, hämta mallen, skriv ut på det rekommenderade pappret och följ instruktionerna för en spektakulär Halloween!

Dekorera ditt hem till Halloween

Decorate your home for Halloween
Roliga och läskiga Halloween-dekorationer.

Sprid spöklika, säsongsbetonade hälsningar med de här roliga och enkla pysselidéerna: en Happy Halloween-banderoll, pumpalykta i papper och Halloween-kort.

Get Inspired Halloween
Lägg till dina bilder och anpassade exemplar i skapelserna från Creative Park-appen.

Barn kan även roa sig med att skapa sina egna Halloween-påsar som är perfekta för sötsaker. Utforska ännu fler tematiska utskivbara möjligheter för hela familjen på Creative Parks webbplats eller app*.

Skapa en Halloween-dräkt (skräckinjagande mask och t-shirt)

Get Inspired Halloween mask DYI
Det är verkligen lätt som en plätt.

Du kan inte ha annat än roligt när du skapar dina egna dräkter. Vi börjar med maskerna. När du har Canons MP-101 Matt Photo Paper eller Plus Glossy II hämtar du en mall till en pumpamask – eller Frankenstein och häxa för den som törs – och skriver ut den. När du har klippt ut den – även ögonen – fäster du gummiband på vardera sida, antingen med hål, lim eller tejp.

Get Inspired Halloween CNT

Är du redo att skrämmas med din t-shirt? Det tar bara fem roliga steg. Ta fram papper för textiltryck på mörka textilier, en design, en svart t-shirt som är gjord av minst 50 % bomull och ett strykjärn. Följ sedan den här instruktionsguiden.

Skapa nagelkonst med Halloween-tema

Creative Halloween nail stickers.
Kreativa nagelklistermärken med Halloween-tema.

Våga klä ut dig annorlunda till Halloween och gläd dig åt känslan av att kunna svara på komplimanger med ”Jag har gjort den själv”. Om du har en skrivare från PIXMA TS8350-serien och en bild eller design som du älskar kan du enkelt sätta den på naglarna.

Du behöver våra utskrivbara nagelklistermärken och Canons app Nail Sticker Creator för Android eller iOS. Där väljer du en gastkramande design – eller skapar en egen – innan du skriver ut den och sätter fast klistermärkena på naglarna.

Get Inspired Halloween CNT

Släpp loss din kreativa sida till Halloween.

*Kompatibla skrivare med Creative Park-appen.

Relaterade artiklar
Tis the season to be creative - six things you can make yourself this Christmas using your printer

PYSSEL FRÅN SKRIVAREN

Kreativitetens tid är här – sex saker du kan göra själv i jul med din skrivare

Låt kreativiteten flöda och gör dina egna julklappar, dekorationer och spel i jul. Alla mallar är gratis att hämta och skriva ut.

Printer fun for everyone

KREATIV UTSKRIFT

Skrivarskoj för alla

Sex sätt som din PIXMA-skrivare kan ge ny energi till ditt hem, familjeaktiviteter och enheter.

Relaterade produkter

Relaterade produkter

Relaterade produkter

Relaterade artiklar

Bli inspirerad är din källa till användbara fototips, köpguider och insiktsfulla intervjuer – allt du behöver för att hitta den bästa kameran eller den bästa skrivaren och förverkliga din nästa kreativa idé.

Tillbaka till alla tips och tekniker