Sunset sea structure image taken with EF 24-105mm f/4L IS II USM

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM

Förstahandsvalet för den som vill bära ett enda objektiv, och det ger fantastisk bildkvalitet med avancerad bildstabilisering.

Köp nu

Galleri

Standardzoom i L-serien med professionell prestanda

EF 24-105mm f/4L IS II USM är ett standardzoomobjektiv som går lite längre, oavsett om du tar stillbilder eller spelar in video. Det här objektivet är perfekt när du vill få en enastående bildkvalitet och samtidigt resa lätt.

Se fullständiga tekniska data

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM vertical side view shot

Bra objektiv för

För bilder med hög kvalitet som imponerar

Specialiserade linselement hjälper dig att fotografera med hög bildkvalitet i hela zoomintervallet, genom att minimera den synliga förvrängningen. Den avancerade integrerade Air Sphere-beläggningen hjälper till att skydda mot reflexer och skuggbilder när du fotograferar i miljöer med oförutsebart naturligt ljus.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM side view shot
Dark blue sea by bridge structure

Utökat zoomintervall med konstant maximal bländare

Växla snabbt mellan vidvinkel, standard och tele, samtidigt som du bibehåller en max. bländaröppning på f/4.

Behåll skärpan trots svagt ljus

Bildstabilisator motverkar den oskärpa som uppstår av kameraskakningar så att du kan fotografera med upp till fyra steg längre slutartid än normalt.

Low light pipe structure dark

Var flexibel med film

EF 24-105mm f/4L IS II USM är lika användbar för film som den är för stillbildsfotografering, och erbjuder brännvidder i en kompakt förpackning som är perfekta för en mängd olika objekt. Den avancerade autofokusen ger mjuka, proffsiga och nästan ljudlösa fokusövergångar och kontinuerlig fokusspårning, som alltid kan upphävas manuellt.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM side view with no hood

Fortsätt ta bilder i svåra situationer

EF 24-105mm f/4L IS II USM har den nya utvändiga L-seriedesignen. Den här robusta konstruktionen är byggd för att tåla påfrestningar vid professionell användning, och har större skak- och stöttålighet.

Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM white rocks and clear skies
Canon EF 24-105mm f/4L IS II USM pebble beach sunset

Ska jag uppgradera?

EF 24-105mm f/4L IS II USM ersatte EF 24-105mm f/4L IS USM och kommer att bli standardobjektivet för många professionella fotografer och entusiastfotografer.

Optiskt system

EF 24-105mm f/4L IS II USM har en reviderad optisk design jämfört med dess föregångare, för bättre upplösning och kant till kant-skärpa i hela zoomintervallet.

Symmetrical architecture white roof

Förbättrad bildstabilisering

En nyutvecklad bildstabilisator ger samma effekt som med en 4 steg snabbare slutartid, jämfört med EF 24-105mm f/4L IS USM:s 2,5 steg.

Seagulls sitting on black rock
Wide Angle Lens

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.

Läs mer

Award

Tillbehör

Relaterade produkter