Ilvy Njiokiktjien

Objektiv för spegelreflexkameror

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Det ljusstarka teleobjektivet från L-serien med avancerad optisk teknik är det perfekta objektivet för kreativ porträttfotografering.

Canon Camera

Stor bländare för bra prestanda på alla ljusnivåer

En stor bländare på f/1,4 ger exakt fokusering och snabbare slutartid även i svagt ljus. Det korta skärpedjupet som följer med en stor maximal bländaröppning ger fin bokeh, vilket ger extra djup i porträtt.

Smidig och exakt bildstabilisator i fyra steg

Utmanande ljusförhållanden kan vara avgörande för fotografiet. Bildstabilisatorn i fyra steg motverkar skakningar och hjälper fotografer och filmskapare som jobbar under svåra förhållanden precis när de behöver det som mest.

Canon Camera

Canon Camera

Responsiv och precis AF med hög hastighet för exceptionell fokusering

Tack vare den senaste AF-tekniken reagerar objektivet snabbt och exakt, vilket gör fokuseringen nästan ljudlös. Tydliga fokusmarkeringar och full AF-kompatibilitet med alla EOS-system gör objektivet till den perfekta följeslagaren för fotografer och filmskapare.

Hållbar konstruktion, utmärkt väderskydd, full kompatibilitet

En hållbar konstruktion med ett stötdämpande främre hus ger hög prestandanivå under alla förhållanden. Fluorinebeläggningar på de främre och bakre linselementen skyddar mot smuts och fukt medan exakta avståndsmarkeringar möjliggör E-TTL-beräkningar när du använder blixt.

Canon Camera
Canon Camera

Konstnärlighet möter prestanda

En kamera är bara så bra som sitt objektiv och alla objektiv i L-serien har utformats för att ge bästa möjliga resultat. Full AF-kompatibilitet med Dual Pixel CMOS AF-sensorer innebär att det här objektivet ger enastående resultat i både stillbilder och film.

Specifikationer

 • 85 mm

  Brännvidd

 • f/1,4

  Största bländare

 • 4 steg

  Bildstabilisator

 • Ringformad USM

  Autofokus

 • 88,6 x 105,4

  Max. diameter x längd (mm)

 • 950

  Vikt (g)

Notification Imagee

Upptäck vad objektivet ser genom Canon-berättarnas ögon

EF 85mm f/1.4L IS USM är mycket mångsidigt – ett perfekt objektiv för alla möjliga uppdrag. Från smickrande superskarpa porträtt till snabba vardagssituationer – ta reda på varför Canon-berättarna alltid har med det här objektivet i kameraväskan.

Canon EF 85mm f/1.4L IS USM
Betyg och recensioner

Vidvinkelobjektiv

Få ett bredare synfält och få plats med mer i bilden med vårt sortiment av vidvinkelobjektiv.

Tillbehör

Relaterade produkter