RF-objektiv – Trinity

De tre främsta RF L-objektiven har snabba bländare, hög prestanda och bildstabilisering

För alla uppdrag som proffsfotograf

Tre RF-objektiv med ultravidvinkel, standard- och telefotozoomintervall, för fotografering i praktiskt taget alla situationer, från landskap, porträtt och sport, till inredning, mode och stadslandskap.

RF-trilogin vid tilldelning

Se hur proffsfotografen Matthew Joseph använder sin berömda fylliga, bioliknande stil för att dokumentera ett lokalt roddlag med RF-trilogin. Titta på videon och lär dig mer om en dag i livet som fotograf, objektiv och roddare.

HANTERA LJUS FRÅN ALLA VINKLAR

Canons F2.8 RF-trilogi av objektiv. Bemästra alla berättelser med bildstabilisering i fem steg som ger stadig och smidig Nano USM-fokusering över en ännu bredare brännvidd.


Visa världen i varje detalj med RF15-35mm F2.8L IS USM och upptäck nya vinklar och vyer när du berättar din historia. Detta professionella zoomobjektiv med ultravidvinkel och bildstabilisering i fem steg ger knivskarpa detaljer även vid handhållen användning, både för stillbilder och video.


Den nya professionella standarden är RF 24-70mm F2.8L IS USM. Det ger ännu större mångsidighet i ett professionellt zoomobjektiv tack vare bildstabilisering, Nano USM för jämn videofokusering och enastående optik med toppmoderna beläggningar som ger knivskarpa resultat.


RF70-200mm F2.8L IS USM gör trilogin av professionella objektiv komplett. Objektivet är litet, utan kompromisser, och kan tas med var som helst eftersom det är världens minsta professionella 70-200mm f/2.8-zoomobjektiv.


RF-fästet har en snabbare kommunikationshastighet än en vanlig spegelreflexkamera, så mer information kan överföras direkt till kameran. Det resulterar i objektivoptimering i realtid för de skarpaste porträtten, extremt snabb fokusering och tyst drift från Nano USM-motorer – en riktig fördel för video.

Ljusstarkt med maximal bländare på F2.8

Fånga otroliga detaljer i svagt ljus tack vare en snabb maximal F2.8-bländare eller använd skärpedjupet kreativt. Exceptionell optisk konstruktion och avancerad ytbehandling av objektivet ger ultimat bildkvalitet och skärpa med valfri bländare.

Canon Camera

Bildstabilisator i 5 steg

Avancerad bildstabilisator och snabb RF-kommunikation innebär att objektivens prestanda överträffar den bästa tekniken i EF-serien. Med bildstabilisering i fem steg för fotografering i svagt ljus eller där det är svårt att hålla kameran stadigt.

Canon Camera

Nano USM-fokuseringsmotor

RF 15-35MM F2.8L IS USM och RF 24-70MM F2.8L IS USM är de första zoomobjektiven med snabb bländare som har Canons Nano USM-teknik. Den här tekniken använder en miniatyrultraljudsmotor för att driva fokuseringssystemet linjärt och ge extremt snabb och ljudlös fokusering, vilket gör den idealisk när du spelar in video och tar stillbilder.

Canon Camera

Tagen med RF 15-35mm F2.8L IS USM

  • f/2.8
  • 1/200
  • 400

Byggda för att prestera, byggda för att hålla

Canons tekniska kunskap har förfinats under 30 års konstant utveckling och innovation för att erbjuda objektiv som överskrider förväntningarna. L-seriens sortiment för EOS R-seriens kompakta systemkameror i fullformat tar denna filosofi ett steg längre med banbrytande teknik och ännu snabbare drift för att du aldrig ska missa ett ögonblick.
UTFORSKA NU
Canon Camera

Objektiv för en ny era

RF-objektiv ger högre kvalitet och hastighet med prestanda som optimerats för EOS R-kameran. De är snabba och ljusstarka med unika egenskaper som ger nya nivåer av intuitiv styrning.

Relaterade artiklar

Relaterade produkter

Händer som håller en Canon EOS R-kamera och ett Canon RF 24–105 mm F4-7.1 IS STM-objektiv.

Kan vi hjälpa dig att välja nästa objektiv?

Vår objektivväljare kommer att ta dig genom hela vårt utbud av objektiv och hjälper dig göra det perfekta valet för dig och din EOS-kamera.