ARTIKEL

Transformera tryck för att underlätta din digitala resa

Den digitala transformationen av hybridarbetsplatsen med tryck

Transformera tryck för att tillgodose dina behov på hybridarbetsplatsen

Vårt sätt att arbeta har förändrats otroligt mycket och det har även våra krav på utskriftsenheter. För tio år sedan behövdes en skrivare endast för att producera fysiska kopior av dokument. Det behovet har inte försvunnit. Men för att klara dagens hybrida arbetssätt behöver en skrivare utgöra ett nav för både utskriftsarbetsflöden och digitala arbetsflöden. Det innebär en plats där digitalt material inte bara blir tryckt material, utan även där tryckt material transformeras till digitalt material. Det innebär att vara ansluten till våra arbetsplatsappar för att skicka dokument direkt till arbetsflöden. Och det innebär att tillhandahålla säkerhet för vår mest känsliga information.

Anpassning till ett nytt landskap

Även om 2020 har resulterat i att distansarbetet ökat avsevärt tyder forskning på att framtidens arbete inte är uppdelat. 64 %1 av de anställda rapporterar att de vill ägna åtminstone en del av tiden åt att arbeta på ett kontor eller en plats utanför hemmet. Företag måste därför investera i teknik som stödjer ett nytt arbetssätt, som gör att de anställda kan arbeta effektivt på flera platser.

På Canon har vi alltid noga uppsikt över den föränderliga arbetsplatsen och hur det påverkar våra kunders behov. Därför har vi utformat ett ekosystem av teknik, digitala tjänster för transformation (DTS), som sammanför vår ledande maskinvara och programvara i ett integrerat tekniksystem som är utformat för att stödja din transformation. I det här erbjudandet kombineras vår marknadsledande maskinvara med lösningar för Managed Print Services och samarbete på arbetsplatsen, så att du får insyn i och kontroll över hela dokumentets livscykel.

Maskinvaran är kärnan i vårt DTS-erbjudande. De enheter vi skapar har sedan länge slutat att vara bara ”skrivare” och har i allt större utsträckning frångått sin traditionella roll för att stödja transformationen genom att tillhandahålla den anslutning och det arbetsflöde som krävs i dagens hybridarbetsmiljöer. imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien bygger på den prisbelönta imageRUNNER ADVANCE DX-serien och är vår senaste modell som fortsätter att stödja din väg till digitalisering genom anslutning.

Den digitala transformationen av hybridarbetsplatsen med tryck

Transformera dokument och arbetsflöden

imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien har den senaste scanningstekniken som hjälper anställda att lättare digitalisera information och göra den lättillgänglig för dem som behöver den, vilket säkerställer kontinuitet i företaget, även med en utspridd arbetsstyrka. Enheterna kan effektivt scanna blandade material i upp till 270 sidor/minut. Med hjälp av den intelligenta tekniken optisk teckenigenkänning (OCR) och maskininlärning1 kan enheterna lära sig att effektivt identifiera och kategorisera dina vanliga företagsdokument, vilket resulterar i automatiska rekommendationer för att spara destinationer baserat på regler som användaren har angett.

Att stödja transformationen innebär mer än bara digitalisering – det innebär även bättre stöd för digitala arbetsflöden. När imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien har extraherats kan den automatiskt mata in information i arbetsflödesprogramvaran, till exempel SAP Concur, vilket sparar värdefull tid i jämförelse med manuell datainmatning och säkerställer att angivna data är korrekta. Samtidigt erbjuder våra enheter smidig integrering med vår programvara uniFLOW Online, vilket gör det enklare än någonsin att skriva ut och scanna dokument direkt till dina molndestinationer, till exempel Dropbox och OneDrive.

Balansera åtkomst och säkerhet

Även om åtkomsten är avgörande för att distansarbete ska fungera måste den balanseras med säkerhet. Som ansluten enhet måste en molnaktiverad skrivare erbjuda robust skydd för att säkerställa att den inte utsätts för attacker eller oavsiktliga intrång, som gör att information hamnar i fel händer. Även om företagen är pressade att snabbt anpassa sig och implementera nödvändig teknik så snart som möjligt är det viktigt att hastigheten aldrig sker på bekostnad av säkerheten.

Vårt tekniksystem säkerställer att dina dokument skyddas oavsett var de befinner sig i arbetsflödet. Alla våra enheter är utformade för att vara säkra, men ett antal avancerade funktioner i nya enheter, däribland imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien, hjälper även till att skydda dina data. Oavsett var din enhet finns kan dokument som skickas till utskrift endast släppas från en säker utskriftskö när ett ID-kort registreras. Scanningstekniken kan dessutom identifiera säkra filtyper, till exempel ekonomisk information, och tillämpa automatiskt säkerhetsskydd, såsom kryptering av data som överförs. Informationen scannas sedan till en säker filplats där åtkomstregler kan ställas in. Känslig HR-information skyddas till exempel från att kommas åt av anställda.

Vi förstår att våra kunders behov förändras snabbt. Vi vill förse dig med de verktyg du behöver för att vara redo för det nya normala. I takt med att vi rör oss mot hybrida arbetssätt blir det allt viktigare att ha maskinvara på plats som kan hantera utmaningar och erbjuda teknik för anslutning, säkerhet och arbetsflöden som hjälper dina team att arbeta effektivt.

Ta reda på hur imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien kan stödja dina mål för transformation av arbetsplatsen.

Relaterade produkter och tjänster

Utforska ytterligare

 • ARTIKEL

  Digital transformation: så förändrar digital teknik verksamheten

  Använda digitala verktyg som en ny organisatorisk norm.

  20 Jan 2021

 • ARTIKEL

  Använd tryckt material som ett hemligt vapen för att lyckas

  Tryckt material av hög kvalitet är ditt hemliga vapen för att engagera dina kunder i det nya normala.

  20 Jan 2021

 • ARTIKEL

  Öka företagets produktivitet med Canon

  På Canon känner vi till de utmaningar som företag ställs inför idag. Därför finns vi här för att erbjuda dig ett utskriftssortiment som kan hjälpa ditt företag att öka produktiviteten.

  19 Jan 2021

 • Artikel

  Hög kvalitet utan kompromisser

  Hjälper dig att imponera på kunderna utan att det kostar skjortan.

  20 Jan 2021

 • Funderar du på vilka produkter ditt företag behöver?