ARTIKEL

Enkelt, tillförlitligt, snabbt: Så hjälper vårt skrivarsortiment till att öka produktiviteten i din verksamhet

Överväganden för produktivitet

Små förseningar skapar lätt problem. Under en arbetsdag stöter vi alla på tekniska problem som skapar fördröjningar. Det kan handla om att försöka förstå hur något fungerar, vänta på att något ska läsas in, hantera ett fel, vänta på en uppdatering eller vänta på IT-avdelningen. Ditt företag behöver teknik som hjälper dina medarbetare att få jobbet gjort så produktivt som möjligt. När det gäller dokumenthantering, från utskrift av en broschyr, till scanning av ett kvitto, innebär det enheter som är enkla, tillförlitliga och snabba.

I takt med att företag anpassar sig efter mer utspridda medarbetare är det viktigt att tänka på det värde som dina enheter erbjuder. Det kanske inte är klokt att ha en maskinpark på huvudkontoret, utan istället investera i färre enheter som ger högre produktivitet för att tillgodose dina lokala behov. Som experter inom arbetsplatsteknik har vi lagt ned tid på att utveckla ett sortiment med produktivitet som prioritet. Med våra senaste enheter – imageRUNNER ADVANCE C5800- och imagePRESS C170-serien – implementeras detta för delade arbetsutrymmen.

Enkel att använda

Vårt sortiment är utformat för att vara så enkel att använda som möjligt, med ett enhetligt gränssnitt och användarupplevelse oavsett vilken enhet du använder. Det gör att medarbetarna lätt kan använda ny teknik utan att behöva lära sig nya funktioner. Enkelheten i gränssnittet innebär även att de slipper ägna lika mycket tid åt att navigera bland funktionerna.

Vi strävar efter att dina medarbetare ska spara tid under dagliga uppgifter, så att de med hjälp av våra enheter kan skapa genvägar i gränssnittet och få snabb åtkomst till vanliga åtgärder. Med hjälp av maskininlärning kan enheterna även komma ihåg önskade scannings-, utskrifts- och efterbehandlingsalternativ, vilket sparar värdefull tid för medarbetarna då de inte behöver ange information på nytt för vanliga jobb. Vi vill hjälpa dig att minska behovet av att upprepa scanningsjobb, så vi använder innovativ scanningsteknik för att minska risken för fel. Vår senaste kontorsenhet har specialbehandlat glas för att förhindra att scannern drar till sig damm och smuts, medan avkänning av felmatning förhindrar att dokumenten scannas när de är skeva, även om ett häftat dokument matas av misstag.

Överväganden för produktivitet

Garanterad tillförlitlighet

Dina medarbetare vill utnyttja sin kontorsvistelse på bästa sätt, så det är viktigt att du kan garantera drifttiden och se till att enheterna fungerar när de behövs. Med en lång historik av expertis inom utskrift kan vi erbjuda prisbelönt teknik som är utformad för att minimera problem och hålla tekniken igång. Som din betrodda partner kan vi även tillhandahålla den support och service du behöver för att effektivt kunna hantera eventuella problem du stöter på.

Snabb, daglig kontorsproduktion

För det delade arbetsutrymmet erbjuder vår imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serie toppmoderna scannings- och utskriftshastigheter som gör att medarbetarna kan arbeta så produktivt som möjligt. imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien ger snabb och effektiv produktion för medarbetarna, med upp till 70 sidor/minut för utskrift och 270 sidor/minut för scanning. Enheten kan effektivt scanna blandade material, vilket hjälper dina medarbetare att scanna större partier ännu snabbare.

Smarta programvarufunktioner, som återanvändbara format och automatisk namngivning av filer från streckkodsdata, eliminerar det manuella momentet kring namngivning, bearbetning och delning av dokument med kollegor. Med färre anställda på kontoret är det troligt att central maskinvara används mindre ofta, vilket innebär att enheter ofta försätts i viloläge. För att förhindra att medarbetarna behöver vänta på enheten har vi byggt in aktivering från viloläge, vilket innebär ett snabbstartsläge på fyra sekunder och påslagning på sex sekunder.

Slipp mellanhanden för kreativt tryckt material

När du arbetar med en snäv deadline och ska göra dokument klara för ett kundmöte, en presentation eller ett event kan outsourcing av utskrifterna medföra ytterligare en orsak till oro och fördröjning. Möjligheten att skriva ut kvalitativa dokument internt gör att du kan spara värdefull tid och vara bättre förberedd. Vi erbjuder ett utbud av utskriftsenheter som kan hjälpa dig att tillgodose dagliga utskriftsbehov, med möjlighet att producera professionell utskriftskvalitet internt.

Vår senaste lansering, imagePRESS C170-serien, erbjuder det bästa av två världar. Den är utrustad med teknik för att leverera snabb och effektiv daglig kontorsproduktion, men ger även möjlighet att skapa mer kreativa format. Med den här enheten kan du överbrygga gapet och utöka utskriftsfunktionerna, samtidigt som du undviker förseningar på grund av att en tredjepartsleverantör involverats. Det här sparar inte bara företagets pengar, utan gör det även möjligt för användare att effektivt producera tillgångar vid ett enda besök på kontoret.

Vi på Canon vill förse dig med tekniken för att du ska kunna arbeta så effektivt som möjligt, och därför har vi utformat vårt sortiment för att spara tid på varje nivå. Vi vet att små förseningar skapar problem, så vi fokuserar även på detaljerna, bland annat genom att bygga in innovativ scannings- och utskriftsteknik för att minska manuella uppgifter, öka effektiviteten och göra livet enklare för medarbetarna.

Upptäck hur imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien ger tillförlitlig produktivitet för dina delade arbetsutrymmen.

Eller ta reda på hur imagePRESS C170-serien hjälper dig att effektivt producera professionella utskrifter internt.

Relaterade produkter och tjänster

Utforska ytterligare

Funderar du på vilka produkter ditt företag behöver?