EOS-systemkameror för nybörjare

Ta enkelt första steget mot EOS-fotografering och få fantastisk bildkvalitet med otaliga kreativa möjligheter.
Canon Camera

Resan börjar här

Med våra systemkameror av instegsmodell kan du ta dina första stapplande steg in i den spännande världen av EOS-fotografering. Vi hjälper dig att hitta rätt kamera för dina behov som ger enastående bildkvalitet och en mängd kreativa möjligheter.

Utvalda produkter

EOS 250D

Världens lättaste spegelreflexkamera med vinklingsbar skärm*, med Canon DIGIC 8, 4K-film och Creative Assist.

Canon Camera

Andra produkter i sortimentet

Förmågan att vara kreativ

En digital systemkamera kan förvandla snabbt tagna bilder till något mycket mer kreativt. Använd kort skärpedjup till att fästa uppmärksamhet på motivet, och använd kombinationer av kreativa filtereffekter till att göra bilden utmärkande.

 • Kreativa filter

  Ge dina bilder en individuell touch med kreativa filtereffekter som Leksakskamera eller Miniatyr, för att bara nämna två.

 • Kreativ kontroll

  Skapa fantastiska bilder med så mycket eller så lite kontroll som du vill ha genom att välja mellan Bas- och Kreativa zonen.

 • Vloggningskameror från Canon

  Vem följer dig? Få fler följare med fantastiskt innehåll som tagits av en Canon-enhet som är idealisk för vloggare överallt.

Smart motivläge

Med Canons Scene Intelligent Auto Mode får du exakt rätt kamerainställningar för att ditt motiv ska bli så bra som möjligt, så att du kan utveckla din kreativitet utan att behöva bekymra dig om de tekniska aspekterna.

Canon Camera
Canon Camera

Redo när det händer

Du kommer alltid att vara redo att uttrycka dig med snabb, responsiv fotografering, intuitiv touchskärmskontroll och en optisk sökare så att du enkelt kan fokusera på motivet. Följ och fotografera enkelt rörliga motiv med ett smart autofokussystem och kontinuerlig serietagning.

EOS-filmer och video-snapshot

Spela enkelt in filmer av hög kvalitet. Håll fokus på motivet med läcker bakgrundsoskärpa tack vare Dual Pixel CMOS AF och Hybrid CMOS AF-teknik. Använd Video-snapshot för att spela in klipp på två, fyra eller åtta sekunder och kombinera dem till filmer av hög kvalitet.

Canon Camera

Support och inspiration

Byt objektiv och ändra vy med EOS-systemet, och få alla tips du behöver med EOS-handledningarna.

 1. Alla funktioner är inte tillgängliga för alla kameror.

Bli inspirerad, registrera dig nu

Missa aldrig nya erbjudanden från Canon, tips och lektioner, nyheter och inbjudningar till lokala evenemang.
 1. *250D (svart/silver) är världens lättaste spegelreflexkamera med APS-C-sensor och en vinklingsbar LCD-skärm. Inklusive batteri och minneskort enligt CIPA:s riktlinjer. Från och med 9 april 2019 (undersökt av Canon).