PIXMA Kvalitet och hastighet

PIXMA-logo-and-emblem.pngVår PIXMA-serie är utformad för att ge högsta utskriftskvalitet. Kombinationen av unika utskriftstekniker med Canons bläckpatroner och papper levererar enastående resultat med fotolabbskvalitet.

quality-banner-310x180_v2.png

FINE.png

FINE-teknik

Skriv ut foton med fantastisk detaljrikedom

Alla PIXMA-skrivare är utrustade med FINE, Canons unika skrivhuvudteknik som ger snabba fotoutskrifter med enorm detaljrikedom. Att bläcket kan placeras ut så exakt beror på ett stort antal tätt placerade mikroskopiska bläckmunstycken som produceras genom en fotolitografisk process.

hybrid-ink-system.png

Hybrid Ink System

Klar text och levande fotofärger

Många PIXMA-skrivare använder färgämnesbaserat bläck och pigmentbaserat svart bläck för att återge klara färger i grafiken och knivskarp text i dokumenten. Färgämnesbaserat bläck används till fotoutskrifter av högsta kvalitet med levande färger, och pigmentbaserat svart bläck ger skarpa, tydliga utskrifter av små bokstäver och smala streck.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

6-inks.png

Fotobläck

Skriv ut hållbara kvalitetsfoton hemma

Bevara minnena hela livet. En kombination av äkta Canon-bläck och Canon-fotopapper gör att FINE-skrivhuvudet skriver ut mer levande och vackrare foton med färger som håller längre.

CL100plus.png

Med ChromaLife100+-bläck blir färgreproduktionen ännu bättre och svärtan ännu djupare vilket ger fotona mer liv. Utskrifterna kan hålla i över 200 år i ett fotoalbum. 40 år bakom glas (ljuståligt) och 10 år utan glas (gaståligt).

CL100.png

Med ChromaLife100-bläck dröjer det längre innan färgerna börjar blekna. Utskrifter på PP-201 håller i över 100 år i ett fotoalbum

LUCIA.png

Det professionella pigmentbaserade LUCIA-bläcket ger exakt färgreproduktion och utskrifter som håller längre. Utskrifterna kan hålla ungefär 200 år i ett fotoalbum, 80 år bakom glas (ljuståligt) och 50 år utan glas (gaståligt).

print-speed-banner2.png

ISO-ipm.png

Utskriftshastigheter

Känn till och jämför faktiska utskriftshastigheter

FINE-tekniken ger snabba foto- och dokumentutskrifter. Canon använder de senaste internationella standarderna (ISO) för att mäta utskrifts- och kopieringshastigheterna. Därför kan du förlita dig på att en skrivare eller allt-i-ett-skrivare från Canon alltid presterar.

Siffrorna för hur länge utskrifterna håller har tagits fram genom accelererad testning.

Siffrorna för fotots hållbarhet med ChromaLife100 hänvisar till bläcken CL-541/CL-441 och papperet PP-201

Siffrorna för fotots hållbarhet med ChromaLife100+ hänvisar till bläcken CL-551/CL-451 och papperet PT-101

Siffrorna för fotots hållbarhet med LUCIA hänvisar till bläcken PGI-72 och papperen SG-201/LU-101

PIXMA iP100-bläck fungerar med ChromaLife100 som inte är ljus- och gaståliga.