PIXMA Kvalitet och hastighet

Vår PIXMA-serie är utformad för att ge högsta utskriftskvalitet. Kombinationen av unika utskriftstekniker med Canons bläckpatroner och papper levererar enastående resultat med fotolabbskvalitet.

quality-banner-310x180_v2.png

FINE-teknik

Skriv ut foton med fantastisk detaljrikedom

Alla PIXMA-skrivare är utrustade med FINE, Canons unika skrivhuvudteknik som ger snabba fotoutskrifter med enorm detaljrikedom. Att bläcket kan placeras ut så exakt beror på ett stort antal tätt placerade mikroskopiska bläckmunstycken som produceras genom en fotolitografisk process.

Hybrid Ink System

Klar text och levande fotofärger

Många PIXMA-skrivare använder färgämnesbaserat bläck och pigmentbaserat svart bläck för att återge klara färger i grafiken och knivskarp text i dokumenten. Färgämnesbaserat bläck används till fotoutskrifter av högsta kvalitet med levande färger, och pigmentbaserat svart bläck ger skarpa, tydliga utskrifter av små bokstäver och smala streck.

hybrid-inks-banner-370x180.png
photo-inks-banner-370x180.png

Fotobläck

Skriv ut hållbara kvalitetsfoton hemma

Bevara minnena hela livet. En kombination av äkta Canon-bläck och Canon-fotopapper gör att FINE-skrivhuvudet skriver ut mer levande och vackrare foton med färger som håller längre.

Med ChromaLife100+-bläck blir färgreproduktionen ännu bättre och svärtan ännu djupare vilket ger fotona mer liv. Utskrifterna kan hålla i över 200 år i ett fotoalbum. 40 år bakom glas (ljuståligt) och 10 år utan glas (gaståligt).