Hero

Programvara till PIXMA-skrivare

Canon erbjuder sina kunder en rad tillvalsprogram för bättre PIXMA-utskrifter. På den här sidan finns information om varje programkomponent och länkar för hämtning av programvaran.
Tänk på att användningen av all programvara som anges nedan är valfri och kan installeras och sedan, vid behov, avinstalleras utan att PIXMA-skrivarens grundläggande utskriftsfunktioner påverkas.

Aktuell programvara

Använd länkarna nedan för att öppna beskrivningar för det aktuella utbudet med tillgängliga Canon-program –

My Image Garden

My Image Garden

My Image Garden är ett praktiskt program som ger dig möjlighet att enkelt organisera och skriva ut dina foton. Installationen av My Image Garden är valfri, men för att du ska få ut mesta möjliga av din PIXMA-skrivare rekommenderar vi att du installerar det.

Dina foton organiseras automatiskt i en kalender baserat på det datum då bilden togs. Alternativt, om du konfigurerar ansiktsigenkänning, identifierar My Image Garden automatiskt alla foton på datorn och organiserar dem efter personerna på bilderna. Med My Image Garden kan du enkelt skapa och skriva ut kollage, kort och kalendrar med de mallar som ingår.

Full HD Movie Print är en funktion i My Image Garden som gör att du kan förvandla dina filmer till stillbilder. Spela bara upp din HD-film och välj ut filmrutor att skriva ut en och en, flera tillsammans eller arrangerade för att berätta en historia.
Funktionen Direct Disc-utskrift gör att du kan skriva ut direkt på utskrivningsbara skivor. Med mallarna som medföljer kan du designa en egen etikett med hjälp av dina favoritbilder och lägga till text. Du kan också lägga till speciella filter på dina bilder som exempelvis fisheye-effekt, oskarp bakgrund och mjuk fokus.

Du kan hämta den senaste versionen av My Image Garden genom att välja din produkt på sidan med PIXMA-produkter. Det finns också en praktisk användarhandbok till My Image Garden som du kan hämta.
My Image Garden ingår när PIXMA-programvaran installeras första gången.

Tillbaka till början

Snabbmeny

Quick Menu är ett verktyg som gör att du enkelt kan starta de program och handböcker som medföljer skrivaren och du får också snabb åtkomst till produktinformation online. Installationen av Quick Menu är valfri, men för att du ska få ut mesta möjliga av din PIXMA-skrivare rekommenderar vi att du installerar det.

Dessutom kan du med My Image Garden visa bildspel av dina bilder med hjälp av Image Display på skrivbordet.

Observera att Quick Menu nu har ersatt Solution Menu EX.

Du kan hämta den senaste versionen av Quick Menu genom att välja din produkt på sidan med PIXMA-produkter. Du kan också hämta en praktisk användarhandbok till Quick Menu.
Quick Menu ingår när PIXMA-programvaran installeras första gången.

Tillbaka till början

Quick Menu
MyPrinter

My Printer

My Printer är ett verktyg som gör att du kommer åt och enkelt kan ändra inställningarna på skrivaren, t.ex. papperskälla. Installationen av My Printer är valfri, men för att du ska få ut mesta möjliga av din PIXMA-skrivare rekommenderar vi att du installerar det.

I verktyget utförs också en felsökning om problem uppstår vid installationen av drivrutinen och eventuella problem som hittas repareras.
Du kan också få tillgång till felsökningsinformation som kan hjälpa dig att lösa problem som till exempel att bläck smetas ut.

Du kan hämta den senaste versionen av My Printer genom att välja din produkt på sidan med PIXMA-produkter. My Printer ingår när PIXMA-programvaran installeras första gången.

Tillbaka till början

Easy-WebPrint EX

Easy-WebPrint EX är ett tilläggsprogram till Windows Internet Explorer som enkelt låter dig välja delar av en webbsida och "klippa ihop" dem till ett enda dokument att skriva ut. Det innefattar en förhandsgranskningsfunktion, en klippfunktion och en layoutredigeringsfunktion.

Du kan hämta den senaste versionen av Easy-WebPrint EX genom att välja din produkt på sidan med PIXMA-produkter. Easy-Web Print EX ingår när PIXMA-programvaran installeras första gången.

Tillbaka till början

Easy-WebPrint EX
Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint Pro är ett tilläggsprogram för Adobe Photoshop och Digital Photo Professional. Med Easy-PhotoPrint Pro kan du enkelt skriva ut foton i olika stilar, inklusive helsidor utan kant, indexark, svartvita bilder, och du kan skriva ut i Adobe RGB-läget.

Du kan hämta den senaste versionen av Easy-PhotoPrint Pro genom att välja din produkt på sidan med PIXMA-produkter.

Tillbaka till början

Canon IJ Network Tool

Med Canon IJ Network Tool kan du installera, visa eller konfigurera nätverksinställningarna för skrivaren som är ansluten via ett nätverk.

Du kan hämta den senaste versionen av Canon IJ Network Tool genom att välja din produkt på sidan med PIXMA-produkter.

Tillbaka till början

Canon IJ Network Tool
Creative Park

Creative Park

Creative Park är en onlinetjänst som är öppen för alla och som du kan använda för att skapa egna, personliga gratulationskort, kalendrar och många andra foto- och pappersföremål.

Visa Creative Park nu!

Tillbaka till början

Print Studio Pro

Print Studio Pro är ett tilläggsprogram som är särskilt utvecklat för professionella PIXMA-skrivare. Mer information hittar du på sidan för Print Studio Pro.

Tillbaka till början

Print Studio Pro

Arkiverad programvara

Använd länkarna nedan för att öppna beskrivningar för gammal programvara som Canon nu har ersatt –

Easy PhotoPrint Pro

Easy PhotoPrint EX

Observera att Easy-PhotoPrint EX har ersatts av My Image Garden.

Med programvaran Canon Easy-PhotoPrint EX kan du skriva ut fantastiska foton på ett sätt som är enkelt, snabbt och roligt.
Easy-PhotoPrint EX ger PIXMA-ägare massor av kreativa alternativ, inklusive möjligheten att skapa foton utan kanter, album, kalendrar och till och med självhäftande fotoetiketter.

Alla funktioner i Easy-PhotoPrint EX finns nu tillgängliga i My Image Garden som du kan hämta genom att välja din produkt från sidan med PIXMA-produkter.

Tillbaka till början

MP Navigator EX

Observera att MP Navigator EX har ersatts av My Image Garden.

Med det här programmet kan du scanna, spara och skriva ut foton och dokument. Du kan också redigera bilder och bifoga bilder till e-post.

Med MP Navigator EX kan du scanna flera dokument samtidigt och scanna bilder som är större än originalglaset. Du kan också spara scannade bilder, bifoga dem till e-post och redigera/skriva ut dem.

Alla funktioner i MP Navigator EX finns nu tillgängliga i My Image Garden som du kan hämta genom att välja din produkt från sidan med PIXMA-produkter.

Tillbaka till början

MP Navigator EX
CD-LabelPrint

CD-LabelPrint

Observera att CD-LabelPrint har ersatts av My Image Garden.

Med CD-LabelPrint kan du enkelt skapa anpassade etiketter för cd- eller dvd-skivor med dina egna bilder och text.

Du kan hämta den senaste versionen av My Image Garden genom att välja din produkt på sidan med PIXMA-produkter.

Tillbaka till början

Solution Menu EX

Observera att Solution Menu EX nu har ersatts av Quick Menu.

Med Solution Menu EX har du enkel åtkomst till användarhandböckerna till din PIXMA-produkt och även programvara för att skriva ut dina foton.

Alla funktioner i Solution Menu EX finns nu tillgängliga i Snabbmeny som du kan hämta genom att välja din produkt från sidan med PIXMA-produkter.

Tillbaka till början

Solution Menu EX