CANON EOS C70

Anpassningsbara

EOS C70 är inspirerad av andra Canon-kameror med RF-fattning och är kompakt, lätt och har många anpassningsbara kontroller, så att du kan anpassa dig efter alla situationer.
Man som fotograferar med EOS C70, EOS cinema-kamera

Kompakt, lätt och pålitlig

EOS C70 har en ny design, bland annat ett multifunktionsgrepp med tre anpassningsbara rattar och en flerriktad joystick. Kameran är byggd med syftet att fungera som en robust och lätt arbetshäst, tack vare kamerahuset i kolfiber och polykarbonat. Den kompakta designen gör att den smidigt kan riggas på drönare, gimbals, handhållna riggar eller axelriggar, samt på FPV-hjälmar och -fordon.

EOS C70, videoinspelning via LCD-skärm
Drönarfotografering med EOS C70, tjej på fält
Drönare med professionell cinema-kamera, EOS C70
Man som fotograferar med EOS C70, EOS cinema-kamera

Inbyggda ND-filter

EOS C70 har ett nyutvecklat ultratunt ND-filter som är optimerat för RF-fattningens kortare flänsvidd.

Detta elektroniskt styrda ND-filtersystem har stöd för 2/4/6 samt en utökning på 8/10 steg, vilket gör det möjligt att skapa en bild med kort skärpedjup i ljusa fotograferingsförhållanden.

Man som håller EOS C70, EOS cinema-kamera, ND-filtersystem
ND-filter, EOS C70

Robust montering av passiv tillbehörssko

EOS C70 har en robust passiv tillbehörssko för montering av handtagsenhet eller som en tillbehörssko för montering av många olika tillbehör, såsom en extern mikrofon.

EOS C70 sedd ovanifrån, montering av tillbehörssko

Separat kammarventilationssystem

EOS C70 har samma separata luftflödessystem som de mer exklusiva Cinema EOS-kamerorna. Det här separata ventilationssystemet är utformat för att separera luftflödet från direktkontakt med de elektroniska komponenterna. Den här designen förhindrar även främmande objekt, såsom vatten och sand, från att tränga in i det elektriska systemet, vilket gör EOS C70 till ett mångsidigt verktyg för fotografering ute i fält.

EOS C70 Ventilation system
EOS C70, ventilationssystem
Drönare med professionell cinema-kamera, EOS C70

PRATA MED VÅRT TEAM

Vill du bli kontaktad av en Canon-representant?

Fyll i det korta formuläret nedan så kontaktas du av en produktspecialist från Canon.

Relaterade artiklar

  • ARTICLE

    Filma i 8K och översamplad 4K med Canon EOS R5

    I de första filmerna som spelades in med Canon EOS R5 utforskade Martin Bissig och Ivan D’Antonio hur 8K-funktionerna minskar inspelningstiden och utökar de kreativa alternativen.

  • ARTICLE

    Kvinnor inom filmskapandet: att ta sig in i branschen

    Ledande kvinnliga filmskapare avslöjar hur de fick sitt genombrott i filmbranschen och delar med sig av råd till kvinnor som vill följa i deras fotspår.