CANON EOS C70

Professionellt gränssnitt

Behåll kontrollen med anpassningsbara knappar, professionella anslutningar och avancerade ljudkontroller och inspelning.

Professionellt gränssnitt

EOS C70, avancerat professionellt gränssnitt

Avancerat gränssnitt

EOS C70 har många professionella funktioner som finns i befintliga Cinema EOS-kameror, bland annat 13 knappar som kan tilldelas av användaren, två mini-XLR:er, särskilda ljudkontrollrattar samt tidkod in/ut. USB-C-porten har stöd för Wi-Fi- och Ethernet-adaptrar från tredje part.

kontrollinställning för avancerat gränssnitt

1. Ingång 1 (3-stifts mini-XLR)/2. Ingång 2 (3-stifts mini-XLR)/3. Mikrofonkontakt/4. Hörlursutgång/5. USB typ C-kontakt/6. Fjärrenhetskontakt/7. HDMI-utgångskontakt (typ A)/8. Tidkodskontakt in/ut (BNC)

Ljudkontrollrattar

Två ljudkontrollrattar sitter på baksidan för separat justering av inspelningsnivåer. Ingångskällan kan väljas från linjär ingång, den inbyggda stereomikrofonen och de två XLR-mikrofoningångarna, med totalt fyra kanaler av ljudinmatning.

Ljudkontrollrattar, EOS C70
filminspelning med I/O-gränssnitt

PRATA MED VÅRT TEAM

Vill du bli kontaktad av en Canon-representant?

Fyll i det korta formuläret nedan så kontaktas du av en produktspecialist från Canon.

Relaterade artiklar

 • En terrängcyklist utför ett trick uppe i luften med solen i bakgrunden. Bilden tas underifrån och ramas in av röd vallmo och gräs i sluttningen

  ARTICLE

  Filma i 8K och översamplad 4K med Canon EOS R5

  I de första filmerna som spelades in med Canon EOS R5 utforskade Martin Bissig och Ivan D’Antonio hur 8K-funktionerna minskar inspelningstiden och utökar de kreativa alternativen.

 • Film making, EOS C70

  ARTICLE

  Kvinnor inom filmskapandet: att ta sig in i branschen

  Ledande kvinnliga filmskapare avslöjar hur de fick sitt genombrott i filmbranschen och delar med sig av råd till kvinnor som vill följa i deras fotspår.