CANON EOS C70

Cinema-kamera med RF-fattning

Med RF-fattning för Cinema EOS C70 samman DILC- och Cinema-kameror.
EOS C70-kamera med objektiv

Fattning med stor diameter

EOS C70 är den första Cinema EOS-kameran som använder Canons revolutionerande RF-fattning med banbrytande optiska prestanda.

EOS C70, RF-fattning
Man som håller EOS C70, EOS cinema-kamera
Man som fotograferar med EOS C70, EOS cinema-kamera

System med kort registreringsavstånd

Med ett kortare avstånd för flänsvidd på ca. 20 mm (vilket är mindre än hälften av avståndet hos spegelreflexkameror) kan objektiven placeras närmare ridåslutaren på kamerans sensor. Detta korta registreringsavstånd möjliggör inte bara en mer kompakt design på kamerahuset, utan ger även mer frihet för det optiska systemet att användas för skärpa i hela bilden.

12-stiftssystem för datakommunikation

RF-fattningens kommunikationssystem använder flera kanaler som är dedikerade till specifika funktioner – dess revolutionerande datasystem förbättrar samarbetet och funktionen mellan objektivet och kameran.

Detta leder till smidig bländarkontroll, bredare AF-område och förbättrad fokuseringsprecision samt avancerad optisk korrigering och förbättrad bildstabilisering.

RF-objektiv, bildstabilisering

Utforska sortimentet av RF-objektiv

PRATA MED VÅRT TEAM

Vill du bli kontaktad av en Canon-representant?

Fyll i det korta formuläret nedan så kontaktas du av en produktspecialist från Canon.

Relaterade artiklar

  • ARTICLE

    Filma i 8K och översamplad 4K med Canon EOS R5

    I de första filmerna som spelades in med Canon EOS R5 utforskade Martin Bissig och Ivan D’Antonio hur 8K-funktionerna minskar inspelningstiden och utökar de kreativa alternativen.

  • ARTICLE

    Kvinnor inom filmskapandet: att ta sig in i branschen

    Ledande kvinnliga filmskapare avslöjar hur de fick sitt genombrott i filmbranschen och delar med sig av råd till kvinnor som vill följa i deras fotspår.