CANON EOS C70

Professionella och praktiska funktioner

EOS C70 är fullspäckad med funktioner såsom automatisk ISO, vertikal fotografering, direkt touchkontroll och elektronisk bildstabilisering. Ta din kreativitet och ditt filmskapande till nästa nivå.
EOS C70, videoinspelning via LCD-skärm, touchkontroller

Direkt touchkontroll

EOS C70 har ett nyutvecklat och intuitivt gränssnitt för direkttouch som ger snabb åtkomst och kontroll över inställningarna på skärmen. Peka bara på de objekt du vill ändra och svep för att justera.

EOS C70, direkttouchkontroller, automatisk ISO, automatisk förstärkning

Automatisk ISO och automatisk förstärkning

EOS C70 har automatisk ISO/gain för smidiga övergångar, då känsligheten automatiskt justeras vid förflyttning från mörka till ljusa områden och vice versa. Ställ in tröskelvärdet genom att välja ISO-gräns, så sköter kameran resten och du får en sak mindre att tänka på när du filmar, vilket gör att du kan fokusera på att fånga ögonblicket.

Vertikal fotografering

Utöver hålen för stativfästet längst ned på kameran finns ytterligare ett monteringshål på handtaget, vilket underlättar längre inspelning av vertikalt innehåll – oavsett om den monteras på ett stativ eller en stabilisator.

Det här alternativet för vertikal fotografering ger flexibilitet för mobila smarta enheter eller digital skyltning. Välj bara den orientering du vill använda på menyn eller tilldela en anpassad funktionsknapp för ännu snabbare åtkomst (metadata för rotation stöds endast vid MP4-inspelning).

Vertikal fotografering, EOS C70
vertikal fotografering, EOS C70

Stöd för inbyggd elektronisk IS

EOS C70 är den första Cinema EOS-systemkameran som har stöd för ett samarbetsfrämjande bildstabiliseringssystem med objektiv med RF-fattning. Med det här systemet kan kameran och objektivet fungera tillsammans för bästa möjliga resultat. När RF-objektivet kombineras med den elektroniska bildstabiliseringen hos EOS C70 uppnås optimal bildstabilisering. Prestanda som motverkar vibrationer har även förbättrats i jämförelse med traditionella EF-objektiv + elektronisk bildstabilisering.

RF-objektiv

När ett RF-objektiv monteras direkt på kameran arbetar objektivet och kamerahuset tillsammans för bästa möjliga prestanda.

Inbyggd elektronisk bildstabilisering med RF-objektiv

EF-objektiv

När ett EF-objektiv monteras med hjälp av EF-EOS R-adaptern stabiliserar objektivet och kamerahuset var för sig.

Stabilisering som är oberoende av objektiv och kamerahus

Stöd för anamorfiskt objektiv

EOS C70 har stöd för anamorfa objektiv genom att anpassa bilden på både LCD-skärmen och HDMI-utgången. Kameran har stöd för 1,3x och 2x anamorfa objektiv.

Vertikal fotografering, EOS C70

PRATA MED VÅRT TEAM

Vill du bli kontaktad av en Canon-representant?

Fyll i det korta formuläret nedan så kontaktas du av en produktspecialist från Canon.

Relaterade artiklar

 • ARTICLE

  Filma i 8K och översamplad 4K med Canon EOS R5

  I de första filmerna som spelades in med Canon EOS R5 utforskade Martin Bissig och Ivan D’Antonio hur 8K-funktionerna minskar inspelningstiden och utökar de kreativa alternativen.

 • ARTICLE

  Kvinnor inom filmskapandet: att ta sig in i branschen

  Ledande kvinnliga filmskapare avslöjar hur de fick sitt genombrott i filmbranschen och delar med sig av råd till kvinnor som vill följa i deras fotspår.

 • ARTICLE

  Första tagningen med Canon EOS C70

  Jolade Olusanya berättar om hur han använde Canons Cinema EOS-kamera med RF-fattning för att spela in en vacker film om poeten Sophia Thakur.

 • ARTICLE

  EOS C70: möt den nya Cinema EOS-kameran med RF-fattning

  Ny fattning, ny design, nya möjligheter … Upptäck hur Canons kompakta Super 35 mm krafthus kan utöka dina kreativa alternativ.