CANON EOS C70

Imponerande bildkvalitet

4K Super 35 mm DGO-sensorn i EOS C70 har den innovativa Dual Gain Output-tekniken, som först lanserades i C300 Mk III, och ger fantastiskt tydlig bildkvalitet i svagt ljus samt ett dynamiskt omfång med mer än 16 steg.
EOS C70-huvudenhet

En Dual Gain Output-sensor som levererar mer

På DGO-sensorn läser varje pixel ut bilden med två olika förstärkningsnivåer, en hög och en låg, som sedan kombineras för att skapa en enda bild. Den högre förstärkningsläsningen är optimerad för att fånga tydliga detaljer i mörkare områden, medan den lägre förstärkningsläsningen är optimerad för att fånga detaljerna i ljusare områden. När de kombineras på pixelnivå bibehålls och förstärks på så sätt detaljerna och kvaliteterna i både ljusa och mörka områden, vilket gör att kameran kan uppnå ett imponerande högt dynamiskt omfång i upp till mer än 16 steg.

Till skillnad från Dual ISO fungerar fördelarna med DGO för ett bredare ISO-omfång, vilket maximerar det dynamiska omfånget och bildkvaliteten oavsett vilken miljö du fotograferar i.

Den nya DGO-sensorn är även kompatibel med Dual Pixel AF, som ger användaren en större frihet att uppnå bilden de önskar.

DGO-sensor, stort dynamiskt omfång

Stöd för HDR-inspelning

Få ett dynamiskt omfång med mer än 16 steg när du fotograferar i Canon Log 2, med egenskaper som liknar film, vilket maximerar graderingsflexibiliteten och detaljerna i skuggorna.

Canon Log 3 tillhandahåller även ett exceptionellt dynamiskt omfång och ger ett mer effektivt graderingsarbetsflöde samt minimerar bruset i skuggorna.

EOS C70 har även Hybrid Log-Gamma (HLG) och Perceptual Quantization (PQ) för inbyggd inspelning av HDR-material – direkt och utan gradering.

Naturliga och verklighetstrogna färger

Canons Cinema EOS-system är känt för dess färgvetenskap som skapar varma, naturliga hudtoner och organiska färger. EOS C70 har även ett utbud av färgmatrisinställningar för att matcha kameror av andra typer och modeller.

EOS C70, organisk färgproduktion

Stöd för LUT

Utöver Canons inbyggda Cinema EOS- lookup tables kan anpassade 3D LUT-filer importeras för intern inspelning, vilket ger ännu effektivare färgarbetsflöden.

EOS C70, videoinspelning via LCD-skärm, man vid sjön

PRATA MED VÅRT TEAM

Vill du bli kontaktad av en Canon-representant?

Fyll i det korta formuläret nedan så kontaktas du av en produktspecialist från Canon.

Relaterade artiklar

  • ARTICLE

    Filma i 8K och översamplad 4K med Canon EOS R5

    I de första filmerna som spelades in med Canon EOS R5 utforskade Martin Bissig och Ivan D’Antonio hur 8K-funktionerna minskar inspelningstiden och utökar de kreativa alternativen.

  • ARTICLE

    Kvinnor inom filmskapandet: att ta sig in i branschen

    Ledande kvinnliga filmskapare avslöjar hur de fick sitt genombrott i filmbranschen och delar med sig av råd till kvinnor som vill följa i deras fotspår.