Artikel

Tre sätt på vilka våra nya enheter gör dig redo för morgondagens arbetsplatser

Article 7 headline

Var 2020 förändringens år? Det var verkligen ett år av händelser som förändrat världen som aldrig förr. Men man skulle kunna säga att förändringen i sig inte var ett unikt inslag under 2020, den har faktiskt blivit något permanent. 2020 påskyndades många av de växande trenderna som vi såg på arbetsplatsen. Även om arbete hemifrån och på andra platser har blivit allt populärare under de senaste åren var det behovet av att arbeta på distans under nedstängningarna som förändrade kontoret från att vara standardarbetsplats till att bli ett alternativ av många. Detta har haft en avsevärd inverkan på hur vi använder kontoret och vad vi behöver få ut av kontorstekniken. Denna erfarenhet tvingade även många företag att snabba på sina befintliga planer på digital transformation för att ge de anställda de digitala verktygen som krävs för att de ska kunna hålla sig uppkopplade och arbeta effektivt var som helst.

Samtidigt som färre av oss arbetar på centraliserade kontor över hela världen kommer kontor att förbli en viktig del av företagens framtid. Men för att tillgodose dagens arbetsbehov måste kontorsenheter anpassas. Därför har vi på Canon utvecklat vårt sortiment för att hjälpa dig att hantera de föränderliga utmaningarna. Våra senaste lanseringar, imageRUNNER ADVANCE DX C5800- och imagePRESS C170-serien, har utformats för att ge dig verktygen för att kunna göra framsteg i ett föränderligt landskap.

Koppla samman dina team, var de än befinner sig

Den mest uppenbara trenden som påskyndades under 2020 är distansbaserat, utspritt eller ”bortkopplat” arbete, vilket innebär att anställda inte längre är bundna till en fysisk plats. Den ökade redan före pandemin och de globala nedstängningarna påskyndade och etablerade trenden kring vårt nya sätt att arbeta. När det gäller utskrift har detta viktiga konsekvenser – det kunderna behöver från sina kontorsskrivare förändras.

För att klara dagens hybrida arbetssätt behöver en enhet nya funktioner för att göra den till ett nav för både utskriftsarbetsflöden och digitala arbetsflöden. Canons sortiment har utformats med effektivt hybridarbete i åtanke. Våra smarta enheter är byggda med den senaste tekniken för dokumentinläsning och -bearbetning och har inbyggd, avancerad molnanslutning till vanliga program för molnlagring och arbetsflöden. Det innebär att anställda enkelt kan transformera utskrivna dokument till digital information, som kan lagras i program som OneDrive eller Dropbox eller anslutas direkt till företagets arbetsflöden, till exempel SAP:s Concur. Den här förbättrade anslutningen ser till att information görs tillgänglig för kollegor oavsett var de befinner sig, vilket ger effektivare arbete oavsett plats.

Omdefiniera framtidens arbetsplats med Canon

Öka produktiviteten under kontorsbesök

När allt fler anställda arbetar på distans och de väl kommer in på kontoret är det troligtvis för att utföra speciella arbetsuppgifter som de inte kan utföra hemifrån. En av dessa är att skriva ut eller digitalisera fysiska dokument som levereras till huvudkontoret, särskilt i stora volymer. De anställda behöver tillförlitliga, produktiva enheter som kan hjälpa dem att utföra dessa uppgifter så effektivt som möjligt. Därför har vi byggt vidare på vårt toppmoderna imageRUNNER ADVANCE-sortiments DNA för att lansera imageRUNNER ADVANCE DX C5800-serien. Det är den snabbaste hittills, med en utskriftshastighet på 70 sidor/minut i kombination med en scanningshastighet på 270 sidor/minut, för att ge en så produktiv upplevelse som möjligt.

När det gäller marknadsföringsmaterial vet vi att många av våra kunder outsourcar produktionen. Men det kan medföra onödiga förseningar. Med imagePRESS C170 kan du hoppa över komplexiteten kring en tredje part och skapa material till kunderna – från banderoller till broschyrer – internt, även när de kräver avancerade efterbehandlingsfunktioner. Det innebär att medarbetarna utnyttjar sin tid på kontoret på bästa sätt genom att producera det de behöver, där och då.

Engagera dina kunder med kreativ kommunikation

Den här funktionen är även nödvändig för att uppfylla de nya kraven i kundupplevelselandskapet. Med så mycket störningar i våra traditionella arbetsvanor och färre möjligheter att kommunicera med kunderna personligen behöver företagen mer effektiva sätt att hålla kunderna engagerade. Men kreativ kommunikation måste i praktiken även balanseras mot en snäv budget, särskilt sedan pandemin slog till.

Vi är medvetna om att tryckt kommunikation kostar mer, särskilt när det gäller outsourcing av produktionen. Därför har imagePRESS C170-serien utformats för att tillgodose de dagliga kontorsbehoven, men också för att du ska kunna experimentera med att skapa mer kreativa externa material av hög kvalitet. Det innebär inte bara att du kan utforska nya sätt att skapa genomslagskraft, utan även att du slipper anlita en outsourcingpartner.

imagePRESS C170-serien kan hantera olika format, bland annat standardformaten A4 och A3, kuvert, material på upp till 350 g/m² och ett omfattande utbud av inbyggda professionella efterbehandlingsalternativ. Att välja en enhet som kan producera olika format, med bättre slutresultat och överlägsen färg, kan vara en viktig konkurrensfördel.

Transformation, kvalitet och hastighet

Mot bakgrund av ständiga förändringar investerar vi alltid i utvecklingen av nya produkter som är utformade för att passa dina föränderliga behov. Med imageRUNNER ADVANCE DX C5800- och imagePRESS C170-serien har vi skapat två smarta enheter som är utformade för att visa upp vår expertis inom smidig integrering av dokumentarbetsflöden och smart utskrifts- och scanningsteknik – skräddarsydda efter dina behov.

Våra enheter fortsätter att möjliggöra digital transformation och imageRUNNER ADVANCE DX C5800 är oöverträffad när det gäller att snabbt möjliggöra tillförlitlig och enkel dokumentdigitalisering. imagePRESS C170 är den perfekta lösningen för företag som internt vill producera kreativa utskrifter av hög kvalitet och kundkommunikation på ett stort antal olika material.

Ta reda på mer om hur våra senaste enheter stöder din digitala transformation.

Är du intresserad av att utöka dina professionella utskriftsmöjligheter? Ta reda på mer om hur imagePRESS C170 är utformad för att hjälpa dig att skapa högkvalitativa utskrifter internt.

Relaterade produkter och tjänster

Utforska ytterligare

 • ARTIKEL

  Teknik för en mer produktiv arbetsplats

  Hur kan tekniken öka produktiviteten på arbetsplatsen?

  20 Jan 2021

 • Artikel

  Hög kvalitet utan kompromisser

  Hjälper dig att imponera på kunderna utan att det kostar skjortan.

  20 Jan 2021

 • ARTIKEL

  Den digitala transformationen av hybridarbetsplatsen med tryck

  Transformera tryck för att tillgodose dina behov på hybridarbetsplatsen.

  20 Jan 2021

 • ARTIKEL

  Använd tryckt material som ett hemligt vapen för att lyckas

  Tryckt material av hög kvalitet är ditt hemliga vapen för att engagera dina kunder i det nya normala.

  20 Jan 2021

 • Funderar du på vilka produkter ditt företag behöver?